Bebek Beslenmesi bebek arabası & beşik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pimpirikli anne23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
20
15
3
37
Kızlarrrr bebek arabası ve beşik konusunda memnun kaldığınız markalar neler? bi de beşik ya da araba alırken nelere dikkat ediyorsunuz yani kimisi mesala bebek arabası için tekerlekleri büyük olsun küçük olunca taşa takılıyor rahat sürülmüyor diyor, kimisi 3 tekerlekli büyük olanları tavsiye ediyor bilemedim

Ben pierre cardin twist aldım. Çok memnunum arabadan beklediğim her özelliğe sahip. Büyük ve dolgu tekerlekli, amortisörü var, puseti tam yatabiliyor ve büyük. Uzun süre kullanılabilir. Kızım da çok seviyor ve yattığı anda uyuyor.
Park yatak aldım ben ilk etapta. İlk aylar için üst katı var. Bu katın bağlatısının fermuarlı olmamasını istedim ben; çok çabuk bozuluyormuş, bizimki kancalı. Altında fermuarlı girişi olmalı bence bir de Hafif sallanması da önemli.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için , internetten baktım pier cardin twist model görüntü olarak da çok şık duruyor anlattıgına göre kullanışlıda...=)

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için , internetten baktım pier cardin twist model görüntü olarak da çok şık duruyor anlattıgına göre kullanışlıda...=)
Rica ederim. Ben çok memnunum. Ben de bir mağazada dolaşırken bir hanımda görüp sormuştum markasını modelini sonra da gidip aldım:)

Ben Be Cool marka aldım, memnunum, şimdilik ana kucağı kısmını kullanıyoruz eminim diğer kısmı da kullanışlıdır. Tekerlekleri büyük, malum ne yollar ne kaldırımlar engelli ve bebek arabaları düşünülerek yapılmadığı için arazi aracı modunda takılıyoruz mecburen.
Oda için uzayan beşiklerden aldık mümkün olursa yıllarca kullanmak için. Ilk aylarda yanımda kalması için ucuzundan bir beşik almıştık, 4 aylıkken kendi yatağına geçirdim oğlumu. Yatağın yanında alt değiştirme yeri var ama bizim oğlan o kadar hareketliydi ki 1 hafta bile kullanamadık o bölümü ☺ Battaniye oyuncak vb. koymak için kullanıyorum. Takımı gardırop şifonyer yatak olmak üzere üçlü. Çekmece bolluğu dağınıklık bırakmıyor, kullanışlı.

Sevgili Anneler,
Ben Psikolog Yasemin. Anne ve bebekler üzerinde bir araştırma yürütmekteyim. 3. ve 12. aylar arasında bebeği olan, tek çocuklu anneleri araştırmama katılım için davet ediyorum. Aşağıda yer alan linke tıklayarak 20-25 dakika arası vaktinizi ayırısanız bilime önemli bir destek sağlamış olursunuz. Şimdiden çok teşekkürler

http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=6894dc472a594f6aaebb73513c892b35

Yardımcı olmak isterim ama linklerim hiçbiri çalışmıyor.

biz bebek arabası için büyük tekerlekli olanların daha kullanışlı olduğuna karar verip aldık. ( britax römer) port bebe getirttik yurt dışından. yatak olarak 6-8 aya kadar kullanılabiliyor. diğer port bebelerden oldukca farklı aynı zamanda arabanız geniş ise bu port bebe araç kolduğu gibi kullanılabiliyor ama 2 kişilik yer kaplıyor haliyle . ana kucağı aparatıda var bunuda ayrı aldık araç koltuğu olarak tek kişilik yer kaplıyor.
anne yanı beşik almıştık şimdiye kadar kullanmamıştım yeni kullanmaya başladık . bebek arabasını dışarıda kullanmaya başlayınca tekerleklerini temizlemekle uğraşmamak adına beşiğe geçtim hem kullanmış olurum dedim ama bebek arabasının port bebesinin bu kadar kullanışlı olacağını bilseydim kesinlikle beşik almazdım. ( port bebesinde istenirse sallanma özelliğide var bebek arabasında şişme tekerleklerde önemli bence , yol sürüş açısından darbeleri yumuşatıyor.

Şuan araştırıyorum prego 2085 diye bir araba var e bebek te indirimde inceledikten sonra bilgi veririm beni videosunda cezbeden noktası kucuk bir valiz kadar katlanıyor olması diğer özelliklerinş inceleyeceğim

Merhaba 2 cocugum var kücüğü 6 aylik yeni bebek arabasi aldik kraftın london bastonu cok iyi daha oncede kraft bebek arabasi kullandim dayanikli oluyor bide tanidikda kraft porto baston kullandi bilginize

Inglesina trilogy city tercih ettik. Tercih sebebimiz tek elle katlanması, emsallerine oranla hafifliği ve az yer kaplaması. Bebeğimiz temmuzda doğacak henüz kullanmadık ama olumsuz yoruma rastlamadım.

mamas papas armodillo flip 8.5 aydır kullanıyorum çok memnunum.
çift taraflı kullanılıyor.
şasi koltuk toplam 9 kg, bu çok önemli
tek elle katlanıyor çok pratik
4 tekerlekte süspansiyon var bozuk yolda çok sarsmıyor uyuyan devi uyandırmıyor :)
tentesi tam kapanıyor
sırtı tam yatıyor - dışarda iken uyursa düzgün uyuyor çocuk
sürüşü rahat
alt sepeti geniş.
5 nokta kemeri var çocuğu rahatsız etmiyor.
katlanınca az yer kaplıyr
oto koltuğu ana kucaklarının bir çoğu ile uyumlu ve travel kullanılabiliyor.
hee bi de ana kucağı takarken üst üste koyma derdi yok. koltuğu çıkıyor
ana kucağı takında da arabanın dengesi bozulmuyor bu çok önemli.
vipbebek.com dan 2 arkadaşım da 1400 e aldı. armodillo, armodillo flip, armodillo flip xt diye 3 model var. Flip olandan bahsediyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…