Doğuma Hazırlık Bebek arabası hakkında yardımınıza ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi esy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
araştırmalarını iyi yap bence... işin buysa eğer.. ben tek nickle giriyorum.. ve bu forumun amacıda zaten iyi veya kötü olan kullanılan ürünnlerden memnunmuyuz değil miyiz anlatmak... ben bunu yaptım ve yardımcı olduysam ne mutlu bana.. ticaret yaptığım yok çünkü bundan bi kazancımda yok.. eğer üye bilgimi incelediysen mühendis yazıyo... terbiyesizlikle ilgisi yok bunun.. herkek düşüncesini belirtmekte serbest....

esy senden özüe dilerım ama diğer bahsettiğim nickler ayhan cocuk calışanları. laflarım onlara. orada bın tane dukkan var neden hiçbiri onların yaptığını yapmıyor. hafta sonu bebek arabası bakmaya gıttım aldım da dikkat ettım hep kendı dukkanında olmayan ürünlerı kötülemişler forumlarda.

esy senden özüe dilerım ama diğer bahsettiğim nickler ayhan cocuk calışanları. laflarım onlara. orada bın tane dukkan var neden hiçbiri onların yaptığını yapmıyor. hafta sonu bebek arabası bakmaya gıttım aldım da dikkat ettım hep kendı dukkanında olmayan ürünlerı kötülemişler forumlarda.

özür dilemek erdemliktir.. teşekkürler bunu gösterdiğin için... inan bundan haberim yok.. ben sadece yardım etmek buraya yorumlarımı yazıyorum.. ve fiyat nerde uygunsa insanları yönlendirmek istedim..

arkdaşlar merhaba bende bebek arabası almak istiyorum siz almışsınız ne aldınız acaba memnun msunz
bana da yardımcı olurmusuuz

hangi bebek arabaları raat ve hafifi sizler ne kullnıyorsunzz bana da yardımcı olursanız cok sevinirim

nasıl bir araba ben hiç görmedim ama onu güzelmi ya arkadaşlarımıa aldık bir kactene araba bi onları biiliyorum ama ben istiyorum ki farklı lsun sizler ne kullanıyorsunuz

:69:
özür dilemek erdemliktir.. teşekkürler bunu gösterdiğin için... inan bundan haberim yok.. ben sadece yardım etmek buraya yorumlarımı yazıyorum.. ve fiyat nerde uygunsa insanları yönlendirmek istedim..
banada yardım cı olursan iyi lolur en uccuz yerler nereler

bu bebek arabalarında çiftyönlü ler nasıl iyi acaba bu lüx bebek arabaların cift yönlü olan varmı

benim bir arkadaşım var gecen gün bir beşik almı mobilya markası alegno diye nasıl bir marka mobilyasını içinizde kullanan varmı bir de mobilyamı park beşikmi

arkadaşla sizlere sordun konularla ilgili banada bilgi veriri seniz cok sevinirim herkese iyi akşamlarr :3:

hangi bebek arabaları raat ve hafifi sizler ne kullnıyorsunzz bana da yardımcı olursanız cok sevinirim

mrb cnm.. ben hauck malibu travel sistem bebek arabası aldım... ürünü internetten sipariş verdim.. şimdilik memnunum.. bebeğimde inş. doğsun rahat eder...

çok dertli olduğum bir konudur bu
sadece görünüşe aldanmayın derim
travel sistem ya da tam yatar olsun
hafif olsun
katlandığında az yer kaplasın mümkünse aracınızın bagajına sığıp sığmadığını kontrol edin
ve bebek kucağınızdayken açıp kapamanız gerekeceğini hesaba katın

ben hep quinny buzz, mura, speedi , concord neo gibi arabalara bakmıştım sonra baktık ki arabanın bagajına sığmayacaklar
maxi cosi taxi city aldık cabriofix anakucağı ile birlikte
araba 11,5 kg sürüş kabiliyeti çok güzel harika ama çok ağır bi de şimdi tekrar hamileyim indirip kaldıramıyorum arabayı

ben bebe concoft mila modelinin creatis oto koltuğu-anakucağı ile birlikte tavsiye ederim araştırın bakın hafif bir araba sonrasında baston almanıza gerek kalmaz kullanan arkadaşlarım var çok memnnlar

bizde alegnodan sipariş verdik bebek odası takımını internet sitesinin haricinde ümraniyede yigit diye alışveriş magzasında ürünleri satılıyo güzel modelleri var vede senetli satış yapıyolar internet sitesinden daha uygun fiyatları gerçi siz yazalı baya olmuş ama olsun
:nazar:

Back
X