Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Arabası kararsız

TuanaCemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
23
1
3
38
Slm.kizlar 10 aylık bebeğime bebek arabasi alcam chicco lite way almayi düşünüyorum ama tek kafama takılan çift yönlü değil ya bebeğin yüzüne güneş gelir diye rüzgardan filan nasıl korurmu hem benim için hemde bebeğim için rahat bir araba istiyorum çok kararsizim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ben oğlum sekiz aylıkken tavsiyeler üzerine aldım şimdi on aylığız çok memnunum sürüşü çok rahat hafif katlaması kolay mağazalarda çift yönlü takozları deneyince almaya karar verdim çift yöne çevrilince rahat sürülebilen araba yok tekerlekler takılıyor gitmiyor arkadaşınki kullanmıştım ondan biliyorum. Güneşde tenteneyi kapatıyoruz yada şapka takıyoruz yağmurda normal arabalarda da zaten yağmurluk takılıyormuş onu kullandık. Eksi tarafı altı aydan küçük bir bebeğin kışın binebileceği bir araba değil tentene tam kapanmıyor. Ama sizinkide büyümüş kışın zaten mont kaban çıkacak o yüzden alıpda memnun olmayan herkes gibi şiddetle tavsiye ederim.

Litewayin icinden kislik tulumu cikiyor ruzgarli gunlerdede yagmurlugu kullaniyorum ben zaten buyumus canim bebisin anneyi gormeden cok cevreyi gormek isticektir bence anneye donuk olmasi iyi degil cocuk hep ters gidiyor tavsiyem liteway cok memnunum cnm ben

Bende ikinci cocugum icin litway alacam canim ilk kizima Pierre carden enigma aldim aman cift yonlu olsun ruzgardan korusun diye bana baksin uyudugunda ruzgara karsi olmasin diye 8 ay kullandik inanki sonra cocuk disari bakma ihtiyaci duyuyo sen bile sonradan cift yonlu aldigina oisman oluyosun en iyisi puset tarzi olanlar .Zaten senin kuzun buyumus eee kista geliyo ne kadar disari cikartabileceksin ki bebegini yazada buyuyecek ozamanda cift yonluye ihtiyacin kalmayacak artik ilerisi icin bence cift yonluyu sakin dusunme pisman olursun liteway kullananlar cok memnun canim ama yinede tercih senin.

Çift taraf birşeyi değiştirmiyor.
Sürüşü çok zor oluyor yani benimki en azından öyle. Çift tarafa heveslenip yok olmazsa olmaz demiştim. Sayılı kullanmışımdır. Oda bebekken.

hala almadıysanız çok acayip güzel arabalar çıkmış bir iki sitede rastladım ama en fazla kullanacağı 3 yıl tabi , :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…