Doğuma Hazırlık bebek arabası öneriniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xolix06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
863
10
96
Ankara
arkadaşlar bebek arabası alıcam,çok tecrübesizim.kullanımı çok kolay hafif kullanışlı olsun istiyorum.pierre cardin 2010 hoşuma gitti ne dersiniz?var mı başka öneriniz?

ben chiconun lite way olanunı kullanıyorum kesinlikle çok konforlu ve rahat ve içindikei örtüler uyku tulumuna da dönüyor bence bi onada göz at derim benim oğluşum onda çok mutlu :)

bened Bebe Confort Loola almak istiyorum bu araba hakkında bilginiz varmı kullanana alışveriş sitelerinindeki yorumları okuyorum alıp kullananalaraı çok memnun olduklarını söylüyorlar hafifmiş kulllanımı kolaymış görüntüsüde çok estetik.

bened Bebe Confort Loola almak istiyorum bu araba hakkında bilginiz varmı kullanana alışveriş sitelerinindeki yorumları okuyorum alıp kullananalaraı çok memnun olduklarını söylüyorlar hafifmiş kulllanımı kolaymış görüntüsüde çok estetik.

canım bizde çok araştırdık,bebe confort loola modeline bende baktım,söylendiği gibi hafif bir araba değil,aksine diğerlerine göre ağır.eşim kullanıcağı için çok önemsemedik bu ağırılık meselesini ama bizde Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel sistem aldık.sonuç olarak kaliteli bişey almak istiyorsan hepsi ağır.beğendiğin arabada iyi,ama bence biraz daha araştır.

Bizde epey bi araştırdık ve biliyorumki daha iyileri var, en azıdan metal aksamı daha sağlam gibi duram ama dolayısıyla daha ağır olanları var... sonuç olarak chicco for trio travel set aldık. Henüz kullanmadık tabii ama epey bi inceledim şimdilik kullanışlı, açılması kapanması kolay ve sağlam görünüyor, bakalım uygulamada nasıl olacak. Bu seti seçmemdeki en büuyük etken ana kucağının alt kısmının otoya ayrıca kolayca bağlanabilmesi, yani ayrı bir alt aparatı var o sürekli arabada kalıyor, böylece çok kolayca üst kısım takılıp çıkartılabiliyor, bir de setteki portbebeyi ilk etapta beşik olarak kullanmayı planlıyorum, bakalımmm hayırlısıss....

kizlar chicco'nun Trio living'ini kullanan var mi?

hosuma gitti guzele benziyor hemde çiift tarafli
11436049.jpg

chicco little way i herkes tavsiye ediyor ancak daha çok yazlık bir arabaya benziyor kış bebekleri için uygun olur mu?

kızlar chicco lite way sadece puset ama koltugu falan yok yenidogan için kullanıma uygun diilki...ayrıca trio lar cok guzel ama ciddi bi servet onunla aynı fiyata maclaren in xlr travel var baston model katlanınca baston gıbı oluyo ve kullanımı cok rahatmıs ama oda 1500 tl civarı :((((

Son düzenleme:
ben pierre cardin pusetini kullanıyorum. araba koltuğuyla beraber travel sistem olarak aldım çok memnunum. ikiz kızlarım var ikisinede ayrı ayrı aldım çünkü ikiz arabaları biraz fazla geniş, istanbulun kaldırımlarında yürümeniz imkansız. bizim pusetimiz çok hafif çok kolay katlanıyor ve az yer kaplıyor. katlanınca omuzuna asıp taşıyabiliyorsun yani ben 58 kiloyum çok rahat taşıyorum. tekerleri her yöne hareket ediyor, puset tam yattığı için ayrıca port bebeye ihtiyaç duyulmuyor. ben kesinlikle tavsiye ederim.

chicco Trio living modelini aldım daha kullanmadım ama diğer markaların modellerinide inceledim en çok içime sinen chicco oldu ilk aylarda ana kucaği ve bebe port çok kullanışlı olacak gibi, inşallah pişman olmam gerçekten pahalı şeyler bu pusetler

ben çok araştırdım kafayı yemek üzereydim diyebilirim quinny buzz 3 almıştık ama vazgeçtik concord neo quantum aldık bebeğim henüz doğmadığı için kullanmaya başlamadık

Back
X