Bebek arabası, puset, mama sandalyesi, ana kucağı, oto koltuğu satanlar varsa toplu almak istiyorum.

Ben takan biri değilim de benım eşim aşırı nazara inanıyor işte mıllet nasıl kullanıyor üstünde göz mü var enerjisi düşük biri mi die ikinci el eşya takıntısı var adamda
Ben de bebek arabası puset ve oto koltuğunu yeni almak istiyordum eşime iş yerinde arkadaşı biz hep dolaptan aldık demiş o da heveslendi ama eşiniz gibi benim de o tarz inançlarım var. Siz diyince aklıma geldi.

Ben de bebek arabası puset ve oto koltuğunu yeni almak istiyordum eşime iş yerinde arkadaşı biz hep dolaptan aldık demiş o da heveslendi ama eşiniz gibi benim de o tarz inançlarım var. Siz diyince aklıma geldi.
çocuğum sevmedi kullanmadı kutusuna geri kaldırdık denilen gözünüzle görüp alabileceğiniz letgo tarzı aynı şehir semt uygulamasından bakın bari :) en azından gerçekten görmeye gidince kullanılmadım ben die bağırır eşya size

Evet letgo dan bakacağım görerek almayı düşünmüştüm zaten teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…