- Konu Sahibi emotionleon
-
herkes bir sürü birşey yazmış kafam iyice karıştı. çıkan sonuç ne arkadaşlar sadede gelin.
ben de şekil olarak kraft ve chicco marka arabaları beğeniyorum. yakındak görmek lazım bilemiyorum ama ikisinden biri olacaktır.
Ben Concord Neo aldım. Henüz kullanmadım; ama kullananlar oldukça memnun.
ben de şekil olarak kraft ve chicco marka arabaları beğeniyorum. yakındak görmek lazım bilemiyorum ama ikisinden biri olacaktır.
Arkadaşım Chicco Travel sistem aldı, çok pişman. Çok hantal dedi. Eğer travel sistem düşünüyorsan kesinlikle ilk 6 ay kadar ana kucağı takılabilen bir bebek arabası seç canım.
Ben çok araştırdım ve en sonunda Neo'ya karar verdim.
Tam kafa yemelik bir yol çünkü bu araba seçme konusu
canım neo nun da ön tekerlekleri bir garip durmuyor mu sence de.sanki dengesiz gibi bebek öne doğru düşecek gibi duruyor.tabi yakından bakmak gerek bilemedim.
arkadaslar bızde haftasonu baktık bebek arabalarına peg perego maxıcossı concord.bizde en cok concordu begendık esım concord neo quantum dıyo oda bayagı pahalı concorde neo ya gore pahalı bence gerek yok quantum almaya. buarada concord alan arkadasım 2011 modelmı aldın yoksa eskı modelmı 2011lerıde cıkmıs cunku
2011 model aldım. 2010 ile arasında fark ne bilmiyorum gerçi.:26:
canım bıde nerden ve kaca aldın ogrenebılırmıyım kusura bakma fazla soru sordum ama?
Öncelikle bu güzel konu için teşekkürler. Benimde 1 haftadır beynimi tırmalayan bir konu bebek arabası
Ben Quinny Buzz almayı düşünüyordum; fakat yatmadığından bahsetmişsiniz. :26: İlk aylar pusetini kullanmayı düşünüyordum ben maxi-cosili..
Ayrıca Strokke çok harika bir araba; ama yurtdışında bile 999 Eur. olan bir araba ve o kadar paraya da açıkcası değmez gibime geliyor.
Ayrıca Loola'da düşündüğüm arabalar arasındaydı..
Birde Maxi Cosi Mura :26:
merhaba bende çok kararsızım graco trekko çok güzel görünüyor ve fiyat olarakta diğerlerine göre uygun.ne yapmalıyım
merhaba bende çok kararsızım graco trekko çok güzel görünüyor ve fiyat olarakta diğerlerine göre uygun.ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?