Malum hepimizin en çok düşündüğü konulardan biri.. Forum u kurcaladım ama tam istediğim bilgiyi bulamadım.Baston tip travel sistem almak istiyorum. 3 ayrı araba arasında kaldım karar konusunda kullanan varsa yardımcı olur musunuz?
1) Kanz kz-4005 (rengine bayildim)
2) Casual Storm Trona
3) Chicco Liteway Plus
Eki Görüntüle 1404874 Eki Görüntüle 1404875 Eki Görüntüle 1404876
Malum hepimizin en çok düşündüğü konulardan biri.. Forum u kurcaladım ama tam istediğim bilgiyi bulamadım.Baston tip travel sistem almak istiyorum. 3 ayrı araba arasında kaldım karar konusunda kullanan varsa yardımcı olur musunuz?
1) Kanz kz-4005 (rengine bayildim)
2) Casual Storm Trona
3) Chicco Liteway Plus
Eki Görüntüle 1404874 Eki Görüntüle 1404875 Eki Görüntüle 1404876
. Merhabalar bende hem travel sistem sun hemde baston puset olsun diye casual storm u tercih ettim bugun elime ulasti begendim kullanisli geldi ancak ellerimizle tuttugumuz yerleri ice donuk gibi onlari bi turlu oynatamadim kullanma klavuzundada yazmiyor acaba sizin de mi oyle ben mi beceremedim yoksa o sekilde sabit mi ??e-bebek indirimiyle Casual Storm aldık, çok pratik ve sağlam görünüyor,inşallah kullanınca da memnun kalırız :)
Bir yıldır kullanan biri olarak yorumunuzu merak ediyorum :)e-bebek indirimiyle Casual Storm aldık, çok pratik ve sağlam görünüyor,inşallah kullanınca da memnun kalırız :)
e-bebek indirimiyle Casual Storm aldık, çok pratik ve sağlam görünüyor,inşallah kullanınca da memnun kalırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?