Doğuma Hazırlık Bebek arabası tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ozgulgdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
766
419
53
34
Merhaba anneler ve anne adayları bebek arabası önerisin de bulunur musunuz ? Çok pahalı olamayacak şekilde

Ben de kafayı yicem bu konuda bakalım ya çok pahalındiğerleri de güven vermiyo dimi insana şu sıralar baby home diye marka var ona bakıyorum

Öncelikle beklentilerinizi belirtmeniz lazım kızlar. Mesela ben bebek arabasını çok kullanmayacağım için hafif ve uygun fiyatlı Tommy baby Golf kabin bebek arabası aldım. Arabayla bir yere gidip gelirken tek başıma katlaması, arabadan indirip çıkarması kolay olsun istedim. Yürüme mesafesi gidecek çok yerim olmadığı için bebek arabasını fazla kullanmam diye düşündüm. Bunu uygun fiyatli tutarak kaliteli bir oto koltuğu aldım.
Ama sizin önceliğiniz ne olacak? Merdiven sorunu yoksa travel sistem düşünebilirsiniz, hafif olsun diyorsanız kabin boy vs vs

Merhaba anneler ve anne adayları bebek arabası önerisin de bulunur musunuz ? Çok pahalı olamayaca

Merhaba 4,5 aylık minik bir bebeğim var :) Arkadaşım 4baby markalı bir ürün kullanıyordu ondan görünce ben de sipariş ettim. 8 yaşında bir oğlum var onu okula götürüp getirirken bebeğimi yanıma almak zorunda kalıyorum ve neredeyse her gün kullanıyorum diyebilirim. Açıkçası gayet memnunum. Ben travel model kullanıyorum henüz büyük pusetlere geçmedim o konuda bir fikrim yok ama tavsiye edebilirim. Küçük puseti kullandım şu an için hiçbir problem yaşamadım üründe. Bu aydan itibaren de büyük pusetine geçicem inşallah sorun yaşamam ondada.

Ben 1 ay önce civilin internet sitesinden Joell turuva travel sistem bebek arabası aldım 1200 tl’ye araştırmalarımıza ve piyasaya göre çok uygundu bize göre.Çok sağlam kullanışlı geldi memnunum yani

Ben de bebek arabası arayışındayım. Travel sistemler çok hantal olur zamanla bunalırım diye korkuyorum, kabin boylar da dandik görünüyor, çabuk eskir bozulurmuş gibi geliyor, nasıl dersiniz böyle bir şey var mıdır? Kabinler de iş görür mü? Yenidoğan döneminden itibaren kabin boylar kullanılabiliyor değil mi?

Ben 1 ay önce civilin internet sitesinden Joell turuva travel sistem bebek arabası aldım 1200 tl’ye araştırmalarımıza ve piyasaya göre çok uygundu bize göre.Çok sağlam kullanışlı geldi memnunum yani
Bende onu dusunuyorum da puseti arabaya takiliyormu acaba?yani oto koltugu ne zamandan itibaren kullanmaliyiz,o kocamanlar da buyuk olur yeni doganlar icin.

Bende onu dusunuyorum da puseti arabaya takiliyormu acaba?yani oto koltugu ne zamandan itibaren kullanmaliyiz,o kocamanlar da buyuk olur yeni doganlar icin.
Açıkçası bende bebeğimi bekliyorum daha kullanmadım ama pusetin üzerinde oto koltuğu olarak kullanımı için sertifikalı değildir yazıyor ama emniyet kemeri ile güvenceye alınarak bir süre kullanılır bence. Oto koltuğunu bebek biraz büyüdükten sonra almayı düşünüyorum bende

Eklentiler

• image.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 114
Evet aslinda her puset emniyet kemeriyle sabitlenebilir bence,zaten ne kadar kullanacagiz ki....sertifikali olmazsa bir sorun yaratirmi onu bilmiyorum.sertifikalilar bayagi pahalli,bir sorun olmayacaksa hic gerek yok o kadar para vermeye bence gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…