Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları BEBEK arabası TERCİHİİİİİ Lütfen oy verin

Hangi Bebek Arabasını Almalıyımmmm

• Prego 2070 Laon Travel Sistem 1600 tl

OY: 1 5,9%
  • Pierre Cardin PC416 Danielle Travel Sistem 1365 tl

OY: 5 29,4%
  • Prego Titan Travel Sistem 1160 tl

OY: 3 17,6%
  • Sunny Baby 700 Ultima Travel Sistem 990 tl

OY: 2 11,8%
  • Sunny Baby 777 Hummer Travel Sistem 900 tl

OY: 0 0,0%
  • Casual Vista Travel Sistem 900 tl

OY: 4 23,5%
  • Prego 2075 Viola 850 tl

• Prego 2088 Neon Travel Sistem 730 tl

• Ankete Katılan
    17
İlk etapta maxi cosi anakucağıyla kullandım, tam oturtamadık biz ama arkadaşım da aynısından aldı hem bebek arabası hem anakucağı onda sıkıntı olmamış. Katlaması açması çok basit. Ama yine de kanguru daha iyi :)

Kanguruyu ben de seviyorum ama yenidoganda kullanimi konusunda kararsiz kaldim.
Araba alinacak nasilsa. Kanguru da aliriz tabi biraz buyuyunce :)

Casual vista yı asla ve asla önermiyorum. Bir yıl kullanmadan tekerlekleri bozuldu ve aşırı hantal bi bebek arabası.
Sonrasında kraft baston aldık yarı fiyata inanılmaz memunum cok hafif ve yatırılabiliyor da.

Joie chrome aldım ben. 2 kere kullandım. Oğlum sevmiyo yatmayı. Kanguru çok daha rahat oldu :)

ben de ikinci oğlumda 6 aylık olana kadr sling ve kanguru kullandım, çok daha rahattı, zaten hafifçecikler, ne beni yormuş oldu, ne de anasından ayrı kalmış oldu.

şimdi yeni yeni baston kullanmaya başladık.

arabada en hafifi en iyisidir diyorum ben, malum yollarımız inişli çıkışlı, merdivenli, o araba sürekli taşınmak zorunda kalacak.

ben de ikinci oğlumda 6 aylık olana kadr sling ve kanguru kullandım, çok daha rahattı, zaten hafifçecikler, ne beni yormuş oldu, ne de anasından ayrı kalmış oldu.

şimdi yeni yeni baston kullanmaya başladık.

arabada en hafifi en iyisidir diyorum ben, malum yollarımız inişli çıkışlı, merdivenli, o araba sürekli taşınmak zorunda kalacak.

CNM KIŞ BEBEKLERİ İÇİN DEDİĞİNİZ ZOR DEÜİL Mİ

Markalarin hicbirini bilmiyorum. Zaten kesinlikle dunya kadar para verip te pahali bir sey almam.

18. hafta cok erken degil mi? Acele etmeyin guzelce arastirin.
Ben 36. haftadayim hala almadim ben de fazla rahatim gerci :KK70:
Malesef yazdiginiz modellerin hicbirini bilmiyorum.
Ebebek'te Joie'nin Chrome modelini cok begendim. Manevralari cok guzel.
Ondan almayi dusunuyorum ben bebek arabasi kullanma ozurlu biri olarak.
Ben o modeli aldım.cok memnunum.manevralari çok iyi.tek elle bile sağa sola rahatlıkla dönüyo.ayrica ona uyumlu oto koltuğunuza alırsa göstermişlerdir gerçi bebek daha ufakken bile kullanabilirsin ve tepesi tamamen kapandığı için rüzgar anında çok güzel koruma sağlıyo.ayrica alışveriş merkezlerinde kalabalık bir ortamda öksüren tiksiran insanların mikrobundan kurmak için de çok iyi oluyor:)

Hiçbirini bilmiyorum ama 2 yıldan fazla aynı puseti kullanmış biri olarak en önemli tavsiyem hafif olsun, pratik ve kolay sürülebilsin. Ben cybex kullanmıştım şimdi oto koltuğunu kullanıyorum. Çok memnun kaldım.
Aldığınız puset kadar puseti nereden aldığınızda çok önemli. Malum havayolu şirketi benim puseti kırmıştı. Aldığım yer hiçbirşeye bakmadan hemen yenisini yolladı kırığı evden alıp. Bunlara da dikkat edin derim ben

Yazik verilen paraya durumunuz iyi olmali 400 tlyr aldim kanz markasi 3 teker daha uygununu bulamadim :-) bidaha cocugum olursa da aldigimi kullancam

Ben pierre cardin twist modelini kullanıyorum oğluma çok memnunum her konuda. Epey araştırarak aldım uzun zamandır kullanıyorum.

Ben o modeli aldım.cok memnunum.manevralari çok iyi.tek elle bile sağa sola rahatlıkla dönüyo.ayrica ona uyumlu oto koltuğunuza alırsa göstermişlerdir gerçi bebek daha ufakken bile kullanabilirsin ve tepesi tamamen kapandığı için rüzgar anında çok güzel koruma sağlıyo.ayrica alışveriş merkezlerinde kalabalık bir ortamda öksüren tiksiran insanların mikrobundan kurmak için de çok iyi oluyor:)

Cok sevindim bu duruma :)
Ben gercekten bebek arabasi itme ozurluyum saniyordum cunku eltimininkini itmeye kalktigimda resmen eziyet cekmistim.
Magazada bunu deneyince surusunu ve manevralarini cok begendim. O yuzden bunu alicam ben de :)

Yazik verilen paraya durumunuz iyi olmali 400 tlyr aldim kanz markasi 3 teker daha uygununu bulamadim :-) bidaha cocugum olursa da aldigimi kullancam

nasıl bi yorum şimdi bu herkesin durumu kendne göre ben kaç sene bu bebeği bekledim bilio musun herşeyin en iisi olsun istiyorum...bnm bütçem bni ilgilendirir

nasıl bi yorum şimdi bu herkesin durumu kendne göre ben kaç sene bu bebeği bekledim bilio musun herşeyin en iisi olsun istiyorum...bnm bütçem bni ilgilendirir
Bu ne kabalik durumunuz iyi olmali diye belirttim farkindaysaniz kac sene beklemissiniz sag salim alirsiniz ins kucaginiza da kkda sizin yazdiginiz markalari bircok insan bilmiyor bunu kastettim. Kabalasmicam sizin gibi milyarlik arabaya verilen paraya yazik hala da gorusum ayni boyle bi yorum begenmediyseniz yorumu cevaplamazsiniz olur biter

Back
X