Bebek arabası, yatağı, ana kucağı ne marka tercih edeceksiniz?

dilara_fatih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
12
0
36
Hatay
Bebek arabasında çok kararsız kaldım kızlar. Çok acele de etmek istemiyorum ama ilk bebek olunca çok hevesliyim. Marka, model önerilerinde bulunabilir misiniz?

biz arabaya sığabilecek puset tarsında araba almayı istiyoruz daha doğrusu eşim öyle istiyor :)) en iyisi chicco ve kraft o tarzda buğün baktım 400 tl civarı. diğerlerinin tekerlekleri falan kocamandı birde benim ailem izmirde uçak yolculuğu yapacağımız zamnalar fazla ağır olmaması gerekiyor bence acele etmeyin evde yer kaplayacak

Evet ben de puset alacağım zaten. Aynen aklımda olanlar kraft, chicco ya da sunny baby. evet yer kaplayacak ama ben çoğu şeyi aldım, napiim almak istiyorum

ben de bugün araştırdım, kraft storm'u gördüm beğendim ama internette de pierre cardin ps500 ü beğendim hangisi kullanışlı olur bilmiyorum kafam karıştı

ben de bugün araştırdım, kraft storm'u gördüm beğendim ama internette de pierre cardin ps500 ü beğendim hangisi kullanışlı olur bilmiyorum kafam karıştı

kraft stormu ben de internetten gördüm. chicco liteway var. o nasıldır ki acaba? önünde koruması yok, tek kötü yanı o sanırım

kesinlikle ve kesinlikle kraft almayın ben bebeğimi kraftın beşiği yüzünden kaybettim ayrıca arabası kangurusu hiçbişeyi güvenli değil..ve aynı ölümü yaşayan bir bebek daha duydum...

bizim de ilk bebeğimiz bu yuzden cinsiyetini öğrenir öğrenmez alışverişe koştuk:) kış bebeği olacağı ve ağırlaşınca gezmek zorlaşacağı için temel ihtiyaçları halledelim dedik.
Yatak ve puset en kafa karıştırıcı alışverişmiş, neyse ikisini de en iyi şekilde hallettiğimizi düşünüyorum.
Yatak ikeadan karyola, bebek arabası ve ana kucağı nuna.
İkea bebek ürünlerinde kurşunsuz boya kullandığı için, kaliteli ve fiyatı uygun olduğu için tercih ettik.
Bebek arabasına epey kafa yorduktan sonra en doğru seçimi yaptıgmızı düşünüyorum.Eşim de bu konularla ilgilidir,kullanılan malzeme oldukça kaliteli bebeği terletmeyecek gibi görünüyor ve bence çok konforlu :) Sağlam ve güvenli bir araç bence.Kraft ve chicco aynı güveni vermedi bana açıkçası ve malzemelr naylon gibi sentetik.
sürüş ve manevra konusunda da oldukça iyi bence tabiki henüz kullanmadım.ama tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…