Bebek İkinci El bebek arabası yorumları

En nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
114
10
28
36
kızlar araba alacağızda karar veremedik bir kaç seçenek e var ama yorumlar almak istedim sizlerden. 1. kraft dino 2. kraft london XL 3. cihhoco lite way sizce hangisi ni önerir siniz? ya da başka seçeneğiniz var mı? max 500 tl civarında düşünüyoruz. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

chicco liteway canim 2 cocukta 5 araba degismis biri olarak chiccoliteway en cok dayanani bu oldu dogrusu biz bununda hasatini cikardik ama tavsiyem.bu cnm ;)

ön barımı kullandınız mı? emniyet kemeri yeterli olur mu? sence . teşekkürler canım

kızlar araba alacağızda karar veremedik bir kaç seçenek e var ama yorumlar almak istedim sizlerden. 1. kraft dino 2. kraft london XL 3. cihhoco lite way sizce hangisi ni önerir siniz? ya da başka seçeneğiniz var mı? max 500 tl civarında düşünüyoruz. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Chicco liteway kullanıyorum yaklasık 3 sene oldu ben ön barınıda aldım çok çok memnunum şimdi tekrar cocuk düşünüyoruz.değiştirmeyi düşünmüyorum çok memnunun çünkü kızım dogdugundan beri heryere gidiyoruz tam yatıyor hem hafif hem sağlam

Back
X