Bebek arabası

pembeseker1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
75
1
13
Antalya
arkadaslar bebek icin en dogru araba nasil secilir ve fiyat olarak uygun olan bildiginiz tavsiye edebileceginiz arabalar var mi anne olucak hamislerle paylasirsaniz cok sevinirim kafam karisti hepsi neredeyse 1000 tl ve ustu cok pahali

Rahatligina dikkat etmelisin bnde anne adayiyim:) gunes semsiyesi mutlaka olsun bence cok kaba olmasin 1000 tl cok fazla bn alisvers merkezinde baktigmda 200 600 arasi vardi

nokta

arkadaslar bebek icin en dogru araba nasil secilir ve fiyat olarak uygun olan bildiginiz tavsiye edebileceginiz arabalar var mi anne olucak hamislerle paylasirsaniz cok sevinirim kafam karisti hepsi neredeyse 1000 tl ve ustu cok pahali

Canm bende cok arastirdim aldinmi bilmiyorum ama dedigin gbi guzeller ama pahalilar zaten az bncekler sklcaklar kraft twist begnmstm bende 1150 fyati smdi cocuk olck okdr msraf etmiym dedim ve travel olarak wei-wb1011 gloria ya karar verdim 650 falan fiyati hem gttim magzda baktm kullnsli ve gzl bakmani tavsye ederm 1 mlyara ben hem besik hem araba alirim :)

Canm bende cok arastirdim aldinmi bilmiyorum ama dedigin gbi guzeller ama pahalilar zaten az bncekler sklcaklar kraft twist begnmstm bende 1150 fyati smdi cocuk olck okdr msraf etmiym dedim ve travel olarak wei-wb1011 gloria ya karar verdim 650 falan fiyati hem gttim magzda baktm kullnsli ve gzl bakmani tavsye ederm 1 mlyara ben hem besik hem araba alirim :)
mrb cnm henuz almadım senin dedgın model guzele benziyor ben antalyadayım bakalım burada var mı cok tesekkurler fıkır ıcın

Bebek için arabanın konforu yani amortisörlü oluşu çook önemli uyurken uyanmamalı hatta araba giderken uyumalı ve kullanımı çok rahat kolay olmalı, bir diğer önemli nokta bebek arabası ile biryere gittiğinde bagaj da yer kalabilmeli:) yani katlandığında küçük ve hafif olmalı. Bizim için en önemlisi bu iki kriter idi ve Concorde Neo travel sistem ve anakucağı aldık maxicosi anakucağı da uyumlu o da olur, özellikle ilk aylarda anakucağını çoksık kullanacaksınız ve anakucağının hafif olması çok önemli 2.9kg ile hem sağlam hem çok hafif ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Back
X