Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki triump modeli. Biz 3-4 yaşına kadar kullandık yani 20 kiloyu hiç geçmedik ama toplamda hep 30 kilonun üstündeydiler. Sürüşü çok rahat, asansöre ,bagaja rahat sığıyor.25 kilo tek çocuk ağırlığı bence. Ben inanılmaz memnundum kuzenimin ikizi oldu ona verdim. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.Merhaba acaba techno modelini mi aldınız maclaren' in ikiz arabasının yoksa triumph modelini mi ? Ben peg perego aria twin kullanıyorum ama artık sürüş zor oluyor çocuklarım büyük olduğundan dolayı, bir de sizdeki model de çocuk başı 25er kilo mu taşıyor acaba ?
Teşekkür ederim ben de bu modelini almayı planlıyordum evet iki çocuk için toplam 50 kilo taşıma kapasitesi var sanırımBenimki triump modeli. Biz 3-4 yaşına kadar kullandık yani 20 kiloyu hiç geçmedik ama toplamda hep 30 kilonun üstündeydiler. Sürüşü çok rahat, asansöre ,bagaja rahat sığıyor.25 kilo tek çocuk ağırlığı bence. Ben inanılmaz memnundum kuzenimin ikizi oldu ona verdim. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.
Siz hangi modelini kullanıyorsunuz. Neden böyle dediğinizi merak ettim bende pierre cardin exclusive modelini almayi düşünüyorum çünküPîere cardin almayında ne alırsanız alın. Verdiğim paraya acıyor
pierre cardine marka olarak sıcak bakmayın zaten. bir marka hem ev eşyası hem halı hem saat hem bebek arabası yapamaz. yapıyorsa fasondur. yani toplamadır. içindeki malzemeleri diğer markalardan alıyordur. verdiğiniz para sadece isme olur,ürüne olmazSiz hangi modelini kullanıyorsunuz. Neden böyle dediğinizi merak ettim bende pierre cardin exclusive modelini almayi düşünüyorum çünkü
Inglesina trilogy aldım Tek elle katlanabiliyor kullanımı hamleleri çok rahat tamamen anne bebek rahatı dusunulmus. Henüz bebekle kullanamadim ama kendim gayet rahat kaldırabiliyorum açıkken bile. Kullanirkende çok memnun kalicagima eminim :)