- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 34
Ben uzun araştırmalarım sonucunda britax römer b motion 4 teker bebek arabasında karar kıldım. Tabi şöyleki önceliklerimden biri arabanın tek elle kapanıp açılmasıydı ve katlandığında arabamızın bagajı küçük olduğundan çok yer kaplamamasıydı bu yüzden bu arabayı seçtim. Katlanınca boyutları 70*58*28 oluyor. Bu yüzden diklemesine araba bagajımıza çok rahat sığıyor. Tam yatar pozisyona geliyor, doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ağırlığı ben şişme teker olanını tercih ettiğimden 10kilo fakat britax römer b agille 4 teker modeli (aynısının şişme teker olmayanı) onun ağırlığı ise 8kilo oda tercih edilebilir(Boyutları aynı). Bunun dışında sürüşü konforlu bebeği sarsmıyor. Tabi ben ağırlığına çok takılmadım çünkü genel olarak eşimle beraber dışarı çıkacağımız için orta ağırlıkta travel sistem olarak bunu buldum. Daha hafif bişeyler arıyorsanız baston puset tercih edin tabikide fakat onlarıda mutlaka gidip inceleyin. Çoğu konforsuz bebeğin içinde hiç rahat edemeyeceği türden arabalar. Kimisi chicconun litewayini tavsiye etmiş ama onunda ağırlığı zaten 9 kilo o yüzden çokta cezbedici bi tarafı yok. Katlandığındada uzunca bi hale geliyor pek hoşlanmadım açıkçası
Duydugum bi marka degildi. Sizden gorunce arastirdm simdi de kolay kullanilan bi urun gibi gorunuyor. Ben de esim olmadan pek kullanmam herhalde bu yuzden agirlik cok da onemli degil. Sizin aldiginz araba anladigim kadariyla tek tarafli kullaniliyor degil mi? Araba haliyle anne tarafina dogru cevrilmiyor sanirim dogru mu anladm? Bir de nerden ve ne kadara aldnz acaba?