Bebek arabasiii

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
Arkadaşlar doğru yere mi açtım tam nereye acicagimi bulamadım ama. Inglesina Trilogy bebek arabasi kullanan var mı acaba şikayeti olan veya memnuniyetini söylemek isteyen :)

Craft marka kullanmıştım memnundum taş gibi idi . Dediğiniz markayı bilmiyorum

Ablam craft marka kullanıyor, gayet memnun. Yine aynı markadan aldı geçenlerde. O dediğiniz markayı hiç duymadım.

Bugaboo cameleon 3 aldık, çok araştırmıştım.Henüz kullanmadık ancak deneme sürüşleri yaptım.Gayet hafif ve bizim yollarımızı göz önüne aldığında çok uygun.Diğer arabalara da bakmıştım, ancak en çok içime sineni aldım.

Oturma iskeleti ile oturagi ayri olarak katlaniyorsa cok zor oluyor kullanimi ve agir oluyorlar
ben 3 araba kullandim
biri kraft ilk 6 ay daha sonra kraft horn en sonuncuyu 2 yasndayken aldim hala ara ara kullaniyorum 5 yasinda suanda maclaren ve en memnun kaldığım araba

bende araştırma içindeyim.konu içinde konu gibi oldu kusura bakmayın ama acaba bebek arabalarını doğduğunda hemen kullanabiliyormuyuz.aracımız yok .bebek 20-30 günlükken bile kullanılırmı??bizim inşallah yaza denk geliyor. yoksa ertelicez.

Çok pahalı bi araba sanırım.Kullanan ve tavsiye eden Demet Akalın'ı gördüm ben.Yanlış hatırlamıyorsam bu modeliydi.

bende araştırma içindeyim.konu içinde konu gibi oldu kusura bakmayın ama acaba bebek arabalarını doğduğunda hemen kullanabiliyormuyuz.aracımız yok .bebek 20-30 günlükken bile kullanılırmı??bizim inşallah yaza denk geliyor. yoksa ertelicez.
Canım tam yatar alırsan kullanırsın.Ben kullandım doğduğundan itibaren.

Arkadaşlar doğru yere mi açtım tam nereye acicagimi bulamadım ama. Inglesina Trilogy bebek arabasi kullanan var mı acaba şikayeti olan veya memnuniyetini söylemek isteyen :)
benşmde çok hoşuma gitti hatta şu anda mother care de indirimi var,,
ben internette araştırdım insanlar memnun, açılıp kapanmasıda çok kolay,, ( kendim denedim)
neredeyse alıcakdım fakat 2 yaşından sonra kullanılmıypr maximum ağırlık taşıması çok fazla değil,,
bu sebebden dolayı vazgeçtim,,
ama bunların dışında çok güzel araba hele açıp kapaması çok ama çok kolay,,,

Hepinize cevaplariniz için çok çok teşekkür ederim :) ben arabayi çok begenmistim çünkü tek elle açılıp kapanma özelliği vardı ayrıca baston pusetler gibi de hafif bu özellikleri çok hoşuma gitmişti malum hep eslerimiz olmaz benimkide yaz bebeği bol bol gezdiririm dedim ondan hafif bir araba ama sağlam bir araba istiyodum. Arabayı orda çok denedim tek elle bile çok rahat sürülüyor çanta vs astım dusmedi tekerlekler 360 derece dönüyor çok rahat. Bu aksam gittim aldım. Mothercare de çok güzel bi indirim varmış ordan aradılar o yüzden hemen buraya konu acmistim. Şöyle ki 2300 e arabayi aldım. 700 tl hediye çeki kazandım. O 700 tl ile anakucagini aldım. 100 tl kaldı bide 150 tl mothercare kartima puan yüklendi. O kalanada motorola bebek telsizi , bebek banyo seti falan aldım. Daha da 60 tl puan kaldı
Yani 2300 e bebek arabasını ana kucagini (oto koltuğu olarakta kullaniliyormus) kuvetini oturagini banyo malzemalzemelerini dijital telsizini aldım. Kalan puanlada gidişimde süt pompası alicam :) hepinize çok teşekkür ederimm tavsiye ediyorumm :KK19:

benşmde çok hoşuma gitti hatta şu anda mother care de indirimi var,,
ben internette araştırdım insanlar memnun, açılıp kapanmasıda çok kolay,, ( kendim denedim)
neredeyse alıcakdım fakat 2 yaşından sonra kullanılmıypr maximum ağırlık taşıması çok fazla değil,,
bu sebebden dolayı vazgeçtim,,
ama bunların dışında çok güzel araba hele açıp kapaması çok ama çok kolay,,,
Özellikle çok sordum bende 3 yasin sonuna kadar rahat rahat kullanabilirsiniz dedilerr bu arada mothercare de müthiş bir indirim var anlattim şimdi onu bende :)

Canım tam yatar alırsan kullanırsın.Ben kullandım doğduğundan itibaren.
tesekkur ederim.su elde tasinan ana kucagi gibi seylerden almayim tasimasi zor gorunuyor.onun yerine dediginz gibi icine yatabildgi bi model alayim diyordm ama herkes yenidogan bebek araba icnde olmaz,araba biseye denk geldgnde sallanir sarsinti olur olmaz vs dediler kafam karisti.cok tesekkurler.

Hepinize cevaplariniz için çok çok teşekkür ederim :) ben arabayi çok begenmistim çünkü tek elle açılıp kapanma özelliği vardı ayrıca baston pusetler gibi de hafif bu özellikleri çok hoşuma gitmişti malum hep eslerimiz olmaz benimkide yaz bebeği bol bol gezdiririm dedim ondan hafif bir araba ama sağlam bir araba istiyodum. Arabayı orda çok denedim tek elle bile çok rahat sürülüyor çanta vs astım dusmedi tekerlekler 360 derece dönüyor çok rahat. Bu aksam gittim aldım. Mothercare de çok güzel bi indirim varmış ordan aradılar o yüzden hemen buraya konu acmistim. Şöyle ki 2300 e arabayi aldım. 700 tl hediye çeki kazandım. O 700 tl ile anakucagini aldım. 100 tl kaldı bide 150 tl mothercare kartima puan yüklendi. O kalanada motorola bebek telsizi , bebek banyo seti falan aldım. Daha da 60 tl puan kaldı
Yani 2300 e bebek arabasını ana kucagini (oto koltuğu olarakta kullaniliyormus) kuvetini oturagini banyo malzemalzemelerini dijital telsizini aldım. Kalan puanlada gidişimde süt pompası alicam :) hepinize çok teşekkür ederimm tavsiye ediyorumm :KK19:
Mrblar. Hayırlı olsun bişi sorcaktım. 150 liraya 50 hediye çeki kampanyasını mı kastediyorsunuz acaba. Bi de çeki indirimli ürünlerde kullanabildinizmi ?

Mrblar. Hayırlı olsun bişi sorcaktım. 150 liraya 50 hediye çeki kampanyasını mı kastediyorsunuz acaba. Bi de çeki indirimli ürünlerde kullanabildinizmi ?
Şimdi gordumm evet o çeki aldık biz indirimli ürünlerde de kullandık. Birde demcard diye bi kart cikarttilar ona da 250 tl puan yüklendi alışverişin yüzde 10 unu yukluyolarmis o kartada

Back
X