Bebek arabasındaki çocuk, kayarak denize düştü

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Eminönü'nde feci olay!

Olay, 17.00 sıralarında Eminönü'ndeki Üsküdar-Kadıköy motorlarının kalktığı TURYOL iskelesinde meydana geldi. Yanındaki kızı ve bebek arabasındaki çocuğuyla birlikte deniz motoruna binmek isteyen anne, bebek arabasını motora koymak istediği sırada, arabadan kayan bebek denize düştü. Çevredeki vatandaşların hemen suya atlayıp kurtarmaya çalıştığı bebek, motorların akıntısı ile iskelenin alt tarafına gitti. Yaklaşık 20 dakikalık çaba sonrası sudan çıkarılan bebeğe ilk müdahale olay yerine intikal eden ambulansta yapıldı. İsminin Ahmet Nedim E., olduğu öğrenilen 1 yaşındaki bebek, olay yerindeki müdahale sonrası ambulansla Çapa'daki İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Bölümü'ne kaldırıldı. Küçük çocuğun ambulanstan indirilişi sırasında gözlerinin kapalı olduğu görüldü.

Yaşananları anlatan görgü tanıkları, "Bebek arabasından çocuk kayıp denize düşüyor. İskelede görevli personel denize atlıyor çıkarmak için, akıntı ile çocuk iskele altına kayıyor. 20 dakikalık uğraş sonucu denizden çıkarıldı." sözleriyle aktardı.

Çocuk acil servisinde ilk müdahalesi yapılan bebek, daha sonra bir başka üniteye sevk edildi. Bebeğin hastanedeki yaşam mücadelesi devam ediyor.

Eminönü'nde annesinin bebek arabasında iken deniz motoruna bindirmek istediği çocuk, arabadan kayıpdenize düştü. Vatandaşların denize atlayıp kurtarmak istediği bebek, 20 dakikalık uğraş sonucu denizden çıkarıldı. Ambulans ile İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Bölümü'ne getirilen bebeğin bilincinin kapalı olduğu görüldü.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/936025-eminonunde-feci-olay

Bebek arabasına bağlı değilmiş bebek heralde. Tv de gördüm. Feci bir olay annesi için. Çok şükür ölmemiş.

Sabah da bir yavru istanbulda annesi babası uyurken evden kaçmış ya.. Hala onu arıyorlar..

şimdi haberlerde gördüm
çok üzüldüm ya
bebek bağlı değilmiş galiba binerken

bende seyrettim. içim acıdı. annenin faryatları mahvetti. umarım bebek sağlığına kavuşur.

işte bebeklerin güvenliğine çoğu anne dikkat etmiyor maalesef. çok görüyorum ben kemerini takmayan. pazarda, markette, sahilde..
olacak varmış demek ki , yazık kadının aklı gitmiştir
inşallah sağlığına kavuşur biran önce
maalesef iskele faciasında sonda olmayacak

Cocugu arabasiyla motora bindirmesi hata zaten. Cocugu kucagina alip arabayi ayri bindirmesi gerekirdi. Kucaginda cocukla binemiyorsa insanlardan yardim almasi gerekirdi. Insanlar acele ile hayatlari ile kumar oynuyorlar boyle, "birsey olmaz" mantigiyla onlem almadan is yapiyorlar. Bu tip kazalar tedbirsizlikten... Insallah cocuk iyidir, sagliklidir, yasiyordur, sakat da kalmamistir.

Bende izledim haberlerde annesinin feryatları içler acısı çok üzüldüm..Bir gelişme olursa haber verin mutlaka arkadaşlar umarım bişey olmaz bebişe

bebeğin durumu iyi değilmiş sanırım haberlerde öyle diyodu
ama umarım iyileşir
annesi de çok üzgündür Allah şifa versin

Bilinci kapalıymış bebeğin şuan

20 dakika cok uzun zaman. Insan beyni oksijensizlige en fazla 4 dakika dayanabiliyor, sonrasi beyin hasari veya olum.. Cocuklarin da bas kismi agir oldugu icin ancak sirtustu ise su ustunde o zaman kurtulabiliyor. Amerika'da bu konuda bebekleri egiten yerler var. Bebek suya dusunce ilk is olarak sirtustu uzaniyor. Yardim gelene dek de o sekilde bekliyor. Youtube'da vardi videosu, ama youtube orada hala yasak di mi..

Video bu firsat buldugunuzda mutlaka izleyin:
https://www.youtube.com/watch?v=wyWzXCkjCtk

Son düzenleme:
Ihmal iste ins kurtulur kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Demin kayıp çocuğun konusunu okudum , şimdi de bu
Sağlığına kavuşur inşallah bebek , çok üzücü .

evet baya uzun bir süre. çocuğu ilk atladığında tutmuşlar ama ellerinden kayıp iskelenin altına gitmiş
beyinde hasar kalacağı muhakkak ama inşallah mucize olur da kalmaz...

Off çok kotu.. Allah şifa versin inşallah kurtulur ya.. Annenin vicdan azabini düşünmek bile aci veriyor Allah sabir versin ya çok.zor
..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bu bebekten nasıl haber alacağız ben çok merak ediyorum

ya bu bebekten nasıl haber alacağız ben çok merak ediyorum

Bende !?

TV de gordum icim parcalandi birde annenin feryadini gorunce

Allahim insaAllah ailesine bagislar.

Bir ihmal bir cana mal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…