Bebek arabasındaki çocuk, kayarak denize düştü

haberi olan var mı :26: yaşıyor mu bebek :26:
dünden beri çok üzülüyorum, çok dua ediyorum, Allah'ım annesine babasına bağışlasın
Çok büyük bir acı...O anne bir ömür vicdan azabıyla nasıl yaşar bu kaçıncı ölüm
artık bir çözüm bulunsun pisi pisine bir insanın canı gidiyor

Gözlerim dolu dolu izledim haberi
Yavrum benim Allah anasına babasına sabır versin
Ama sanırım durumu iyi değilmiş beyin kanaması geçirmiş
Makinaya bağlıymis suan insallah bir an önce iyileşir Rabbim sifa versin

Bebek yasiyormus
Hic bir organi zarar gormemis sadece 48 saatin gecmesini bekliyorlarmis

Nasıl sevindim anlatamam..iki gündür aklım sürekli Pamir ve bu bebekte..inşallah en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşur..Allah Pamir'in ömrünü de bu yavruya versin..

Allah anasına babasına bağışlasın. o emzikli, bayılmış hali gözümün önünden gitmiyor.

Çok şükür...
Teşekkürler bilgi için.

Ah cok sükür.

Pamir basaramamis malesef ama cok sükür bu bebegimiz basarmis.

Nasıl sevindim anlatamam..iki gündür aklım sürekli Pamir ve bu bebekte..inşallah en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşur..Allah Pamir'in ömrünü de bu yavruya versin..

Allah anasına babasına bağışlasın. o emzikli, bayılmış hali gözümün önünden gitmiyor.

Bende sabah haberlerde izledim
Yogun bakimdaymis hicbir organi zarar gormemis ama hayati tehlikesi devam ediyormus 48 saat gecmesini bekliyorlarmis insallah bisey olmaz annesi nasil bagiriyodu oglumu bulun diye Allah'im insallah annesine bagislar onu

Geçmiş olsun inşallah bir an önce saglıgına kavuşur,dün akşam haberlerde izledim bende akcigerleri hasar görmüş diye söylediler,inşallah bir an önce saglıgına kavuşur.

Yiyecek rızkı varmış gerçekten, yoksa 20 dakika buz gibi suda bir bebek nasıl dayansın
Denizden çıktığında zaten bebeğin kalbi falan durmuş sonra tekrar çalıştırmışlar
Allah büyük, o yüzden denir ya umut kesilmez diye...

Son düzenleme:
Ahmet Nedim'in, Çocuk Acil Birimi'nde yaklaşık 30 dakika canlandırma işlemi uygulandıktan sonra kalbinin çalışmaya başladığını ve yoğun bakım ünitesine sevk edildiğini kaydeden Çıtak, şöyle devam etti:

"Bu sabah itibarıyla bilinci kapalı olan hasta, suni solunum cihazına bağlı olarak çocuk yoğun bakım ünitesinde izlenmektedir. Hastanın çocuk acile getirilene kadar uzun süre oksijensiz kalması nedeniyle tüm dokular ve özellikle beyin ciddi hasar görmüştür. Dokulardaki bu hasarı azaltmaya ve düzeltmeye yönelik tedaviler devam etmektedir. Hastanın hayati riski devam etmektedir."

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ah yavrum ya... Beyin hasar görmüş umarım iyileşir ve kalıcı izleri olmaz. Aksi takdirde hem çocuğa eziyet olacak hem de anneye

Allah acil şifalar versin yavrucuğa inşallah eski sağlığına kavuşur.

umarım sağlıklı günlerine döner

gerçekten çok üzüldüm

sonradan da haberlerde duymadım hiç durumunu ya da denk gelmedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…