Bebek İkinci El Bebek arabasını 200 tl yaptmmmm

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
323
Kızlar ,

fiyatta düzeltme yaptım 200 tl bebek arabasi. Sarıyer pinar mahallesinde oturuyorum. En fazla 3 kere kullandım. Koruma örtüsü de var. Baby2go marka,, sıfırdan farkı yoktur , alt sepeti çok geniş, çift yönlü kullanılabiliyor, sırt bölümü istediğiniz şekilde ayarlanabiliyor. Kaçırmayın derim

Eklentiler

• IMG-20150314-WA0004.webp
    21 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG-20150314-WA0003.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 210
  • IMG-20150314-WA0001.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
Yurutec satildi. Bebek arabasinin da fiyati cok uygun yeni cunku. İlk defa dogum yapacak olanlar icin iyi bi secim olur. Bilgilerinize kizlarr

Arkadaslar bebek arabası ıkı hafta oldu alalı ve 4 yada bes kez kullanılmıştır tertemiz ve yep yeni 150 tl ye satıyorum almak isteyen bana msj atabilir

Arkadaslar bebek arabası satıyorum ıkı hafta once alındı ve 4 yada 5 kez kullanıldı tertemiz yatarlı ve hafif sadece 150 tl isteyenler arkadaşlar msj atabilir

bebek arabasını 200tl yaptım. sarıyerde oturuyorum. elden almak ısteyenlerin mesajlarını bekliyorum

kızlar 200 tl olsun elimden çıksın artık. tertemizdir doğru düzgün kullanmadık bile

sarıyerde tam olarak neredesinz ben ferahevlerdeyim gelip görme imkanımız olur mu acaba arabayı ?

anneler nerdesiniz? bi bakın derim , yakından görmek isteyenler de irtibata geçebilir benimle , hak vereceksiniz tertemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…