selam arkadaşlar
Ben kolay kapanan küçük kullanışlı baston bebek arabası arıyorum tavsiye edebileceğiniz model ya da marka var mı lütfen konum taşınmasın burda herkes görüyor
Parasi onemli degil diyorsaniz gb pockit diye bi marka var.kucuk bir canta boyutuna geliyor ve cok hafif fiyatida 1000 tl civari.jokerin sayfasina bakim orda var
Parasi onemli degil diyorsaniz gb pockit diye bi marka var.kucuk bir canta boyutuna geliyor ve cok hafif fiyatida 1000 tl civari.jokerin sayfasina bakim orda var
Yurtdışındayım burda var mı bilmiyorum. Fiyatı da önemli ucuz olursa iyi olur çünkü bebek arabamız var zaten baston bebek arabasını tatile götürmek için alacağım tek
GB pockit yurt dışında daha ucuzdur. Ben kullanıyorum çok pratik. katlayincakare ufak bir boyut alıyor. Sırtınızda tasiyabikiyorsunuz ayrıca 4 kilo agirliginda
Valla mamas papasdan vazgecmem , baston diil ama one dogru kapaniyor , zaten dunyada en pratik kapanan bebek arabasi.olarak tarihe gecmis durumda :)
Bebegim icinde inanilma rahat
Icat edene hergun sukrediyorum
Valco Snap 4 alin, baston degil ama cooook rahat.
Baston kadar hafif, surusu cok kolay, tik diye kapanip canta boyutu aliyor.
4 tane araba degistirdim , Valco yu tek gecerim.
Yurtdisinda kolayca temin edersiniz.
Benimki lastigi sisirilebilir olanlardan.
Cok memnunum.
Maclaren ın bastonlarına bakın derim...
Açılıp kapanmadı çok kolay. Ben kucağımda çocukla bile hallediyorum.
Çocuk içinde konforlu, sırtı yatabiliyor.
Ve bence neye bakarsanız bakın, sırt kısmına dikkat edin.
Çocuk uyuyakaldıgında yatmayan bir modelle çok Zor...
Bendeki maclaren techno xt. Ödüllü falan bir bebek arabası. Bende yurtdışında iken almıştım.
Tek dezavantajı eğer titiz biriyseniz, kapandığı zaman ön tekerlekler üzerindeki tenteye değiyor ve o tenteyi kirletiyor.
Çocugu etkileyen bir şey olmadığı için benim umrumda degil :) ama eşim şikayetçi :)