Ay vall kuuzm kqynattik ii ama sende masllh nw kdr erkn kalkon yaa ayy ebn.osaate ne edodum.dicmama bende bugun 8;30da kalktimm...ay pitrcik dedinde benim kocam bana pitrcik diyo...hahah.ayka parmaklarimda cikinti var ondan bana pitrcik diyooo...
. Ay ben halen cok fenayim cnm benim cok iyisin cok sagol ilgilendigin icin evet bu gunde olmazsa aksam direk acile gitcem anlamadimki ne oldu bana bole sabahta midem bulaniyodu kizimda bile boyle sorun yasamamistim onada tam 6 sene ugrasmistim cnm benim Rabbim sende benimde tum isteyenlerinde yuzunu guldursun insallahayy kuzum bilmmki ama kan testinn yanlışı olmaz...10dan aşası negatif benm bildiğim kzuuzm.....
ama ne bilim yaa benmde sol göğsümden süt gelomuş gbi böle kremsi birşey gelo sonra anldıkki prokltin hormonndan kaynklnıyomuş...
oynamzsın kuzum ne alaka ama kafana göre hiç bir kürü uygulama ..uygulrsanda tam tarifine göre tam saatine tam tariinie göre yap...
1 kürden başka kürüde uygulama..
çok kötü olrsan acile git kuzum ihml etme..eğer yumrutan çok büyüdüyse ve çatlmadıysa o kiste dönüşür ve seni çok sancı yapr kuzum dikkt et...eğer adetnz geçiyorsaihml etmyn mutlaka doktra git kuzum
Kuzum ya benim bulunduğum yerde özel yok Bergama'da yaşıyorum ben.devlet hastanesi var bide sağlık ocağı
. Ay ben halen cok fenayim cnm benim cok iyisin cok sagol ilgilendigin icin evet bu gunde olmazsa aksam direk acile gitcem anlamadimki ne oldu bana bole sabahta midem bulaniyodu kizimda bile boyle sorun yasamamistim onada tam 6 sene ugrasmistim cnm benim Rabbim sende benimde tum isteyenlerinde yuzunu guldursun insallah
Amin insallah Rabbim ugrastirmadin kimseyi Hayirli evlatlar nasip etsin herkese cok gecmis olsun insallah gebelik belirtileridir
Drgildir cnm sanmiyorum olsaa kanda cikardi ama insallah kist falan olmasinda(
Aaa izmir Bergama mı bende aliağa dayım cnm burda da özel yok ben Karşıyaka şifa hastanesine gidiyorum
Kızlarrr kafayı yicem ben artık çıkmadı benim sonuçlar p.tesiye kaldı.of off.canım çok sıtkın ayrıca bu gün çok fena bi haber aldım.
ay geçmiş olsun kuzum neden kendinş o kdar çok yoruyosun acaba...Seydam eşim vardiyali çalışıyor bakkal bende ister istemez ona uyuyorum temizlik yapmıştım dün sabah sanciyla uyandım aksam yatana kadar sancım vardı gün boyu yattım ayağa kalmamadım bügünde sol tarafımda kaburga batması gibi birşeyler var misafirimde var bugun dün gece giremedim kk'ya gece burdayim insallah bu arada günaydın Hayirli Cuma'lar olsun herkese iyi iste birde küçük pitircik olsa fena mı ayy yerim ben onu annesi Allah söyletti valla
Dilberin sen nasılsın kuzum hamişlik nasil gidiyor görüştlerin bı türlü iyisindir insallah da ben neyi duyarsam gururuna dokunur de bakim hele:)))
Leyla morelini bozma cnm herseyde bir hayır vardır bak bı topikte bı arkadasımız hamile suan tup bebek yaptıracaktı ama hic ummadığı bir bir anda mucizesi geldi Rabbim sizlerede göndersin birer mucize insallah
amn cnm rbbm hepimiznkini güldürsünn... Ay ben halen cok fenayim cnm benim cok iyisin cok sagol ilgilendigin icin evet bu gunde olmazsa aksam direk acile gitcem anlamadimki ne oldu bana bole sabahta midem bulaniyodu kizimda bile boyle sorun yasamamistim onada tam 6 sene ugrasmistim cnm benim Rabbim sende benimde tum isteyenlerinde yuzunu guldursun insallah
kızlar adet olduğuma sevineceğimi hiç düşünmezdim ama çok şükür benim kırmızılar geldi şükür diyorum dün testte negatif çıkınca açıkçası korkmaya başlamıştım kist falanmıdır ki die şükürler olsun 4 gün gecikmeyle geldi artık umudum diğer aya kaldı
Kızlarrr kafayı yicem ben artık çıkmadı benim sonuçlar p.tesiye kaldı.of off.canım çok sıtkın ayrıca bu gün çok fena bi haber aldım.
Huuuuuuuuu hatunlar neredesinz acabaaa
Hadi yaa nekadar yakınmışız birbirimize bak.nekadar kötü ya taa izmire gitmemiz gerekiyor.
Seydâm ben söz verdigim gibi geldim iste nasılsın bakim nerde bu topik sakinleri
Ya ne yapayım kuzum ev ısı hic yapmadan da olmuyor akiskinim herzaman yaptıgım seyler eşimde kızıyor yardımcı alalım dedi ama benim icine sinmiyor ki iste huyum kurusun neyse anladım ki eskidi gibi değilim artık agir bir hatun oldum daha dikkatli olurum insallah kızıma elbise örüyorum seydam pirince paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?