- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.400
- 798
yani haklısınız bi yerde, iki çocuk bi arada olduğu sürece değişen bişey olmayacakPesin hükümlümü olduk yani?
O zaman bunlar mantiksiz geldiyse mantikli bi cevap vereyim size..bence bakicinin kizini baska bi bakiciya verin..
Belki şimdi bakıcı değişmek çok zor gelebilir ancak çocuğunuzun ömür boyu özgüvensiz biri olması daha zor bence. Başka bakıcı daha olmazsa bu yaşa uygun varsa kreş.Merhaba arkadaşlar 22 aylık bir oğlum var son zamanlarda şunu farkediyorum oğlum ürkek özellikle yaşıtlarına karşı mesela birşeyi almak istese benim elimden tutup işaret ediyor çok üzülüyorum. Oğluna komşum bakiyor konuşma güveniyorum iyi bir insan ezdigini sanmıyorum ama oğlundan bir yaş büyük kızı var o biraz baskın bir karakter ondan korktuğunu özellikle a lgiladim.oğlumun özgüvenini çok önemsiyorum hiç istemiyorum böyle olmasını. Bakıcıya değiştiremez çünkü şu an başka sansim yok.ama bebegimin böyle olmasını istemiyorum.bu konuyu konussam eminim aramız bozulacak ve iyi olmayacak.biz aslında oğlumu kisitlamiyoruz çok üzülüyorum bunu yenmek için ne yapabilirim fikri olan var mi?
bence konuşmaya çalışsanız da bi sizi suçlu çıkarmadığı kalır.yani hemen kendini savunur da savunur ve içten size kin de biriktirebilir.çocuğu gözlemlerseniz onun hal ve hareketleri size çok şey anlatır zaten.örneğin ben kızıma nasıl davranıldığını oyuncaklarıyla oynama şeklinden anlıyorum.çünkü kendisine nasıl davranırlarsa o da oyuncaklarına aynısını yapıyor.örneğin son bakıcıdayken ayıcığını alıp yere sert bi şekilde çarpıyordu sus sus diyerek.çok üzüldüm .şu an kreşe gidiyor sıkıntımız kalmadı şükür.yMerhaba arkadaşlar 22 aylık bir oğlum var son zamanlarda şunu farkediyorum oğlum ürkek özellikle yaşıtlarına karşı mesela birşeyi almak istese benim elimden tutup işaret ediyor çok üzülüyorum. Oğluna komşum bakiyor konuşma güveniyorum iyi bir insan ezdigini sanmıyorum ama oğlundan bir yaş büyük kızı var o biraz baskın bir karakter ondan korktuğunu özellikle a lgiladim.oğlumun özgüvenini çok önemsiyorum hiç istemiyorum böyle olmasını. Bakıcıya değiştiremez çünkü şu an başka sansim yok.ama bebegimin böyle olmasını istemiyorum.bu konuyu konussam eminim aramız bozulacak ve iyi olmayacak.biz aslında oğlumu kisitlamiyoruz çok üzülüyorum bunu yenmek için ne yapabilirim fikri olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?