Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Sevgimiz...

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
340
117
323
İstanbul
Merhaba,
20 aylık kızıma bakabilecek ve hafif ev işlerinde bana yardımcı olabilecek bir bebek bakıcısına ihtiyacım var. Çalışma saatleri sabah 08:00, akşam 19:30 olacak. Acıbadem E-5 köprüsüne 6-7 dk. yürüme mesafesinde oturuyorum. İlgilenenler bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim.

selam hanfendı bebeginize bakabilirim ama ev işlerinde yardımcı olamam ama 2 kız buyuttum şimdi birde torunum var ilgilenirsenız mesaj atın.

Merhaba,
20 aylık kızıma bakabilecek ve hafif ev işlerinde bana yardımcı olabilecek bir bebek bakıcısına ihtiyacım var. Çalışma saatleri sabah 08:00, akşam 19:30 olacak. Acıbadem E-5 köprüsüne 6-7 dk. yürüme mesafesinde oturuyorum. İlgilenenler bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim.

Merhaba bende acıbademde oturuyorum E-5 köprüsüne 5 - 10 dk mesafede oturuyorum 43 yaşındayım daha önce çocuk baktım çocukları çok seviyorum çocuklarla çok iyi anlaşıyorum ilgilenirseniz bana özel mesajdan telefon numaranızı verebilirsiniz

merhaba 25 yaşındayımmerdivenkoyde oturuyorum 5 yaşında kızım var 2 yıl kız bebege baktım şuanda acıbademde doktorun bebegine bakıyorum 15 gun sonra ayrılacagım 6 aydır ordaydım isterseniz detayları konuşabiliriz bütün iyilikler bütün güzellikler çocuklarımızın olsun:49:

Merhaba,ben Aysel kutlu üsküdar zeynep kamilde oturuyorum 37 yaşındayım titizim ve güvenilir biriyim refarans verebilirim 5 yıldır çocuk bakıyorum daha önce Prematür ikiz baktım. xxxxxxxxxxx :emir_bebek::55::emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar;

forumumuzda iletişim bilgilerini açıktan paylaşmak yasaktır,
lütfen bilgilerinizi ilgilendiğiniz mesajların sahiplerine özelden yazınız...

özel msj için mesaj sayım yeterli değil diyenler geyik bölümünde bunun için bir konumuz var,
oradan mesaj sayılarını yükseltebilirler...

Back
X