Bebek Bakıcısı

septemberlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
521
245
123
Kızlar ocakta işe başlayacağım, bebeğim 7 aylık olacak.. Merak ettiğim bakıcıyı nasıl yönlendiriyorsunuz? Bebeğin mamasının hazırlanması, kıyafetleri yıkama ütüleme o ilgileniyor değil mi? Başka ev işi yaptırıyormusunuz? Bir de ücret olarak ne veriyorsunuz İstanbul'da olanlar? ben sigortasını da yatırmayı düşünüyorum

Cnm bildigim kadari ile fiyatlar 1300-1500 arasi.tabikii bebegin tum ihtiyaclarini o yapicak camasiri utusu.hatta bence bir cesit yemrk de yaptir.aksam eve gelince yemek derdin olmasin bebegine zamanin kalsin.ilk basta ne konusulursa o.
ayrica bildigim kadari ile devlet bakici yardimi yapio 0-2 yas arasi bebegi olanlar icin 1534 tl okudum
sartlari uyarsa kesin basvur.
bakici ile akrabalik iliskiniz olmicak ve sigorta sarti ve maasini bankaya yatirman gerekio sanirim.daha sonra senin hesaba yatio sanirim para.ben oyle anladim.

Canim, benim bakicim bebis musade ettigi surece herseyi yapiyor. camasir, bulasik, gunluk ev temizligi.. ama hep soylerim onceligin oglum diye. yol parasi dahil 1750 veriyorum, bir de sigorta.

Canım şartlarım uymuyor maalesef teşvike Haftada 4 gün gelecek sigortasını da yatıracağım ama tam zamanlı, ona göre bir rakam vermeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…