Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek bakım çantası ne almalıyım

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar bebek bakım çantası almak istiyorum.şöyle şık güzel kullanışlı bişey istiyorum.özellikle kullanıp memnun kalanlar yazsın.ben istanbuldayım nerden alabilirim?

canın ben samsonite bebek bakım çantasını aldım em çok şık hemde kullanışlı bebeğim büyüdükten sonrada kendim kullanabilirim sadece joker mazalarında var diye biliyorum fiyatı 150 tl

Ben önce nivea baby nin çantasını kullanıyordum fakat o büyüklükte çanta yetmemeye başladı bir süre sonra, daha doğrusu ek besinlere geçince diyeyim. Zaten içine 4-5 bez, 2 yedek kıyafet, ıslak mendil paketi, küçük emzirme yastığı falan derken zor sıgıyordu. Ek gıdalara geçince mamaları, mama kabı, suyu, termosu derken mümkün değil sığmadı. Ben Nike dan orta boy bir çanta aldım. Nike da çok şık çantalar var. Şimdi onun içine çok rahat sığıyor herşeyimiz. Bebek arabasının arkasına asıyoruz. Tavsiye ederim. Bebekle tam teşekküllü çıkmak gerekiyor her zaman..

Joker Mağazalarından 185,00 TL'ye Beaba isotermik lüks bakım çantası rock'n baby modelinden aldım. Çok fonksiyonlu ve çok kullanışlı, kendim için ekstra çanta almıyorum onu kullanıyorum. Çok fazla gözü var, içinde alt açma örtüsü, emzik çantası ve izotermik biberon mama saklama çantası var. Bebek arabasına da asılabiliyor. Oldukçada büyük içine her şeyi alıyor.

avvio alabilirsin, avcılar e5te narbebe var orada indirimdeydi..bende chicconun bakım çantası var, ben de oradan aldım, içinde chicconun yağı,pişik kremi,pudrası,mendili,sabunu,sanırım bir de şampuanı vardı 50 lira civarıydı bakım çantası hediyesiyle..çok büyük değil ama ilk zamanlar için güzel..kırmızı ve lacivertti çantalar.. çanta hediyeli olarak nivea,bübchen,dalin vs.. setleri de var,netten bakabilirsin,büyük marketlerin çoğunda satılıyor.. daha profesyonel bakım çantalarının fiyatları 150-200tl civarında

kızlar çok sağolun ama hala bulamadım.gittiğim yerlerde hep bu klasik bebek çantalarından var.dediklerinizi bile daha görmedim ya.

Joker maxi toys mağazalarında burada bahsedilen çantalardan var. İnternet sitesinden de inceleyebilirsin.

ben de kararsız kaldım okiedog almak istiyorum ama hangi modeli? kullananlar görüşlerini yazarsa çok iyi olur

ben de kararsız kaldım okiedog almak istiyorum ama hangi modeli? kullananlar görüşlerini yazarsa çok iyi olur

ben okiedog dahoma sumo modelini kullanıyorum. çoook kullanışlı tavsiye ederim. şu an ayhan çocukta indirime girmiş. biraz tuzlu ama parasını hakkediyor. içinde alt açması kirli torbası termoslu biberon kılıfı var. ön tarafında cırtlı anne nin eşyaları için bölmesi var. sırt çantası yada postacı çantası olarak kullanılabiliyor. başta büyük gelmişti gözüme ama şu an çok memnunum...

bende bu model hoşuma gitti her renk kıyafete gider mi acaba farklı bi renkmi alsam bide ben günlük kullanmak istiyorum memnun musunuz

Bende öyle düşündüğümden siyah üstü simli çiçek işlemeli olanını aldım..henüz kullanmadım ama diğer çocuklarımda kullandığım çantaya göre çok güzel kullanışlı buldum.. çok beğendim

Bende öyle düşündüğümden siyah üstü simli çiçek işlemeli olanını aldım..henüz kullanmadım ama diğer çocuklarımda kullandığım çantaya göre çok güzel kullanışlı buldum.. çok beğendim

alamadım kızlar e bebekte stoklar hemen bitmiş çok hoş duruyor seninkide canım aldıklarının fotolarını koysan görelim

$100357510_tn30_0.webp Eki Görüntüle 995195 $104830533_tn30_0.webp $104235211_tn30_2.webp $102878039_tn30_R_726398_0.webp $102318666_tn30_0.webp $100365088_tn14_0.webp $99945327_tn30_0.webp $99944897_tn30_0.webp $99944300_tn14_0.webp $10104_kucuk.webp $9109_kucuk.webp
alamadım kızlar e bebekte stoklar hemen bitmiş çok hoş duruyor seninkide canım aldıklarının fotolarını koysan görelim

Allah sağlıkla kucağına almak kısmet etsin kızçeni çok güzel canım çıkışın patiklilerin çantan bayıldım.hepsine biz hep mavi mavi takılıyoruz.ama o modelin mor rengide güzel olurmuş kız olsa mor alırdım ben:)) nerden kaça aldın canım ya.ben tekirdğdayım çantayı görme şansım olmadı.istanbula gitmek istedik.uymadı.karambolede almak istemiyorm

Back
X