Bebek Beslenmesi Bebek Bakım Çantası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tachycardia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
26
13
88
Merhabalar, uzun bir süredir bebek bakım çantası araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Bebek bakım çantası denilen şey illa ki bölmeli gözlü vs bebek bakım çNtası adı altında satılan ürünlerden mi olmalı? Çünkü görsel olarak o çantalar bana hitap etmiyor hiç. Ebatları genel olarak çok büyük, o kadar büyük mü olmalı? 40*20*20 ölçülerinde bir çanta küçük mü gelir mesela? Normal bir spor çantasıyla da idare edilebilir mi? Yoksa sonra pişman mı olurum? Kafam çok karışık, tecrübeli anneler yardımcı oluraa sevinirim..

Bende o çantaların modellerini beğenmiyorum ve özellikle bebekle rahat edebileceğin tek şey sırt çantası üstelik moda
Çantanın bölmeli olması tabiki işinş kolaylaştırır

En güzeli sırt çantası oyle rahatki ben iki cocugumda kola takılan o cantalardan almıstim hic kullanamadim bile sirt cantalarinında gozlu duzenli olanlari var

İlla ki bakım çantası diye satılanlardan almak zorunda değilsiniz ki
İşinizi gören eskiden kullandığınız bir çanta bile olur
Sırt çantası hem büyük hem arkada olduğundan kullanışlı oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…