Bebek bakım ücreti

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Arkadaşlar 8 aylık bebegim icin bakıcı buldum ama ne kadar ucret teklif etmem gerektigini bilmiyorum....günlük vericem ucretini cünkü cok duzenli cagirmayacagim...sadece bebekle ilgilenicek ev isi istemiyorum...bu durumda günlük bayana ne kadar teklif etmeliyim...ankara çankayada yasiyorum bu arada...

Aylık olarak anlaşsaniz daha uyguna gelir. Bakici kadin daha once cocuk baktiysa asagi yukari bir fiyat verir. Bence 40-50 tl yeterli olur

Bakıcının geçmişini kendisinden öğrenseniz ne dersiniz? Önceden çocuk, bebek bakmış mı? Nasıldır? Çocuklarla arası nasıl.. eğer geçmişi varsa çok bakıcılık yapmışsa iyi bir ücret verebilirsiniz.
Ve günlük olarak değil de aylık olarak düşünün derim.

Bakıcının geçmişini kendisinden öğrenseniz ne dersiniz? Önceden çocuk, bebek bakmış mı? Nasıldır? Çocuklarla arası nasıl.. eğer geçmişi varsa çok bakıcılık yapmışsa iyi bir ücret verebilirsiniz.
Ve günlük olarak değil de aylık olarak düşünün derim.

Daha önce cocuk bakmış...ben 100 tl dusunmustum...aya vurdugunda 2000 cikiyo...100 tl fazla mı ki..esim fazla diyo...70-80 ver diyo bilemedim yani...

Daha önce cocuk bakmış...ben 100 tl dusunmustum...aya vurdugunda 2000 cikiyo...100 tl fazla mı ki..esim fazla diyo...70-80 ver diyo bilemedim yani...
Bayanın eğitimi olsun veya olmasın önemli değil. Eğitimden geçen bakıcıların halini de görüyoruz. Herşey eğitimle olsaydı keşke. Daha önce çocuk bakmış mı bakmış ama nasıl? Araştırmakta fayda var. 100₺ çok fazla günlük. 50-60 veya 40-50₺ düşünün.

Arkadaşlar 8 aylık bebegim icin bakıcı buldum ama ne kadar ucret teklif etmem gerektigini bilmiyorum....günlük vericem ucretini cünkü cok duzenli cagirmayacagim...sadece bebekle ilgilenicek ev isi istemiyorum...bu durumda günlük bayana ne kadar teklif etmeliyim...ankara çankayada yasiyorum bu arada...
Bende ankaradayim aylik 1000 tek cocuga yeterli ikiz cocuga bile 1200 veriyolar ona gore gunlugunu hesapla

Back
X