- Konu Sahibi mervezeynepnur
-
ben şuu konuşmadan çok etkilenmiştim... bana anlatmışlardıı aklımda kaldıgı kadarını sizle paylaşmak istiyorum şimdii.. şimdii bebek anne karnında 9 ay gibi uzun yolculugun sonun agelmiştir.. ve hz. allah ile arasında bi konuşma geçer..
hz allah bebege sonunda yolun sonuna geldigini söler ... bebekte peki allahım ben orda dünyada napıcam nasıl yaşıcam bana kim bakıcak .. kim korucak beni der ve üzülür.... hz. allah bebege .. senii sevgisi ile bakıcak yanından hiç ayırmıcak senii büyütücek.. sana sahip çıkıcak birisi olucak o seninle olucak hep der... bebek allahım peki ben onu nasıl bulucam der ... hz allahta o seni karşılıcak der... pekii ben ona nedicem der... sen ona ANNE diceksin der ... böle bişiydi işte ben bu konuşmadan çok etkilenmiştim zaten gerçektede öle ddeeilmidir kzıalr :) sakın endişe etmeyin biz anneyiz bebeklerimize herkes ten daha ii bakarız ... canalrım benim allahım hepimize nur topu gibi saglıklı bebek nas,p eder inş.Şeniz
Mrh Arkadaşlar Bende Ilk Bebğimi 2 Ay Sonra Kollarima Alacağim Inş,ona Bilmeden Zarar Veririm Diye çok Korkuyorum Bu Konuda Baya Acemiyim.ama Başaracağima Inaniyorum.küçük Kizima En Iyi şekilde Bakmak Için Herşeyi Yaparim Yeterki O Dünyaya Sağ Salim Gözünü Açsin.
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi allah kurtarsin diyorum..
Ben de sizler gibi korkuyordum, yakinlarimda hiç bebek büyüten olmamişti...bilgisizdim..2007 31 ağustosta anne oldum ve o günden sonra sanki hayatim boyunca anneymişim gibi geldi bana... şimdi 10 aylik bir canavarim var.. üztelik anneme sorduğum herşeyde yillar geçti ben hatirlamiyorum cevabini aldim :)
aslinda bence her kadin anne olarak doğuyor zamani gelincede hünerleri sergiliyor.. Hiç korkmaniza gerek yok..çünkü annelik içgüdüleriniz size çocuğunuz için neyin doğru olduğunu söylüyor zaten..
Ben oğlumu hala emziriyorum.6 ay dolana kadar su bile vermedim..en doğrusu ve sağliklisinin bu olduğuna inaniyorum..nacizane bilgi vermek istedim..
Umarim sizlere bir faydam olmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?