Bebek bakmak

sadece gece bakıp 1500 lira bence iyi. Yeni doğan bebek zaten 3 saatte bir uyanır o zamanda annesi mecbur emzirecek zaten.
Zaman ilerledikçe bebeğe uyku eğitimi verirseniz aşamalı olarak 2 kere 1 kere derken 6. Ayda kesintisiz uyur. Ard arda iki bebek doğurdum bir kez bile uykusuz kalmadım.
Siz biraz gece beslenmesi ve uyku eğitimini araştır. Rahat edersin.
Paraya ihtiyacınız yok ve bakmak istemiyorsanız hayır deyin. Başkasının bebeği sonuçta büyük sorumluluk.

Yavrum nerden buluyorsun böyle arkadaşları,kınamak kimsenin hayatini elestirmek istemiyorum ama hic mi TV izlemiyorsun? O evde sana birşey yapsalar ne yapacaksın? Bebeği bogup tuvalete atsalar " bakıcısı vardı o yaptı" deseler ne yapacaksın? Olmadık işlere giriyorsun hem.de yalan dolanla

sadece gece bakıp 1500 lira bence iyi. Yeni doğan bebek zaten 3 saatte bir uyanır o zamanda annesi mecbur emzirecek zaten.
Zaman ilerledikçe bebeğe uyku eğitimi verirseniz aşamalı olarak 2 kere 1 kere derken 6. Ayda kesintisiz uyur. Ard arda iki bebek doğurdum bir kez bile uykusuz kalmadım.
Siz biraz gece beslenmesi ve uyku eğitimini araştır. Rahat edersin.
Paraya ihtiyacınız yok ve bakmak istemiyorsanız hayır deyin. Başkasının bebeği sonuçta büyük sorumluluk.
Gece bırakıcam dıyo da gunduz de kacta alıcak kımbılır.Aklıma pek yatmadı benım

Böyle bi işe girmek için aklınızın yerinde olmaması lazım:/
Ben bebeğimi zaruriyetten 3 saatliğine bıraktım 2 aylıkken..annem ‘bi daha çocuğun olursa beni çağırma’ diyerek kaçtı yanımdan..bebeğim öyle ağlamış ki

Yavrum nerden buluyorsun böyle arkadaşları,kınamak kimsenin hayatini elestirmek istemiyorum ama hic mi TV izlemiyorsun? O evde sana birşey yapsalar ne yapacaksın? Bebeği bogup tuvalete atsalar " bakıcısı vardı o yaptı" deseler ne yapacaksın? Olmadık işlere giriyorsun hem.de yalan dolanla
Yaa Allah korusun o kadarını yapmazlar herhalde :( Bebekten kurtulmak ıstese yetımhaneye falan verır de buyutucek o

Sakin ama sakin boyle bi ise kalkismayin.bebek bakmak oyle kolay degil.heleki siz tecrubesisiniz.ayrica o evde kalsaniz emin olun hep sizin bakmanizi ister ne ders calisirsiniz nede kursa gitmeye vakit kalir.bence kabul etmeyin.eger bebek bakmak oyle kolay olsaydi neden bebekli anneler sinava zor hazirlaniyor.

Sakin ama sakin boyle bi ise kalkismayin.bebek bakmak oyle kolay degil.heleki siz tecrubesisiniz.ayrica o evde kalsaniz emin olun hep sizin bakmanizi ister ne ders calisirsiniz nede kursa gitmeye vakit kalir.bence kabul etmeyin.eger bebek bakmak oyle kolay olsaydi neden bebekli anneler sinava zor hazirlaniyor.
Haklısınız dogru.Bi de kadın şimdi anneme gıdıcem falan der bana bırakır hep bana kalır.O gel bıze kıtap falan alırız dedı.Kıtap kac lıra tutcak sankı.Hanı 1500 lira falan yalan olucak bir de Bir sene kaybetmek ıstemıyorum sınav ıcın ben.Bu yuzden gecıstırıcem ıse gıdıyorum dıycem

Iki yasina kadar nöbet tutamaz yani gece calistirilamaz anneler ne is yapiyor arkadasin? Bide bakamazsin hic bakmadiysan oyuncak degil uykusuz anneler dlye bisey duymadin mi hic?
Benım bıldıgım bebekler hep gece uyanır ama yenı dogcakya belkı uyur ufak sonucta

Hiç o topa girmeyin.. büyük sorumluluk. Allah esirgesin bişey olacağı tutar, başının etini yemelerini geçtim bi ömür vicdan azabı çekersin. hayır demeyi bilin biraz.

Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım

Keşke öyle olsa büyük insan mı o bebek gece uyusun sabaha kadar uyanmasın oğlum şuan 15 aylık gece hala emmek için uyanıyor çoğu zaman saat başı bazende 2 saatte 1

Back
X