- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasımın ıslerı bıraz karısıkta.Gece calıscakmıs.Aılesınden gızlı evlendı.Annesı bılmıyo esını cocugunu .onun hıkayesı cok karısık.Basta bana kolay geldı de yok bakamam sanırımCanım bu oyuncak bebek değil. 2 saate 1 beslenmesi lazım arkadaşınız geceleri mi çalışacak nasıl bir iş bu ya.hem paraya ihtiyaçları var hem size 1500 lira verebiliyorlar.ne kadar kazanıyor ki.her neyse sizin yapabiliyecegiz bir iş değil. El kadar bebege bakmaktan bahsediyorsunuz.buyuk çocuk değil. Arkadaşınızın annesi kayinvalidesi yok mu onlar gelsin.bebekler saat basi uyanır. Beslenmesi gazının çıkarılması lazım. Kusmayi falan da cabası. üstelik özel sektör de olsa 4 ay izin var 2 si doğum öncesi 2 ayı doğum sonrası arkadaşınızın izni yok nu
Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyımBu kadar büyük sorumluluğu nasıl alacaksınız? Yenidoğan bebeğe bakmak kolay değil ve tecrübeniz yok. Ders de çalışamazsınız ayrıca o yoğunlukla.
Hem arkadaşınızın ücretli Doğum izni yok mu? 1 haftalık lohusa nasıl çalışacak aklım almadı.
Hayır diyemiyorum diye bir şey yok.
Yaa cok zor o zaman.Anneye ıhtıyacı var onun.Sütünü sagarım mamasını alırım gecelerı uyur.Uyanırsa sütünü verırsın susar dıyor.Kıyafetını bırakcakmıs kokısunu bebek hıssedıp sussun dıyeKadın gece mi çalışacak
Neden gece size bırakacak
Ne işidir bu doğumdan bir hafta sonra başlanan ve gece çalışılan
Size 1500 verecek kendi kaç alacak
Bir de annesiz yenidoğan bakımı zor olabilir zira oyundan anlamaz başka şeyle ilgilenmez emer altına yapar uyur ya da ağlar
Yok bakmıycam da nasıl hayır dıycemNeden hayır diyemiyorsun. Bebek bakmak sorumluluk ister bu sorumluluğu kaldıramayacağını biliyorsan hayır demelisin.
Arkadasımın ıslerı bıraz karısıkta.Gece calıscakmıs.Aılesınden gızlı evlendı.Annesı bılmıyo esını cocugunu .onun hıkayesı cok karısık.Basta bana kolay geldı de yok bakamam sanırım
Gece uyanmaz mı daha önce bebek bakmadığın çok belli. Gazı olur sancısı olur uyumaz. Bencede hiç girme bu işe. Ben hala 1 haftalık bebeği nasıl bırakıp işe gideceğini anlamadım.Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım
Arkadasımın ıslerı bıraz karısıkta.Gece calıscakmıs.Aılesınden gızlı evlendı.Annesı bılmıyo esını cocugunu .onun hıkayesı cok karısık.Basta bana kolay geldı de yok bakamam sanırım
Haklısınız Ben hıc karısmıycam bu ıse.Ben hep uyur gecelerı dıye dusunmıstum.Sanırım bebek benı yorarGece bebeğe uyuyarak bakmıycaksınız. Gündüz uyursanız kursa nasıl gidiceksiniz?
Bılmıyorum ki.Bana ısı soylemedı.evet aslında kocası bakabılır yanı ona baktırmıyo amaEee koca kişisi nerede
Gece o baksın o Zaman
Hem Bebek evinde yatağında olur hem 1500 lira cepte olur
Akşam 7 sabah 4 arası ne işi bulacakmış hemencecik fabrika mesaisi de olmaz öyle
Hiç sevmedim ben bu işiArkadasımın ıslerı bıraz karısıkta.Gece calıscakmıs.Aılesınden gızlı evlendı.Annesı bılmıyo esını cocugunu .onun hıkayesı cok karısık.Basta bana kolay geldı de yok bakamam sanırım
O kararlı.Durumları bayaa kotu calısmam lazım dıyo.Ayy bebege bısı falan olur bı deGece uyanmaz mı daha önce bebek bakmadığın çok belli. Gazı olur sancısı olur uyumaz. Bencede hiç girme bu işe. Ben hala 1 haftalık bebeği nasıl bırakıp işe gideceğini anlamadım.