Bebek bakmak

Arkadasın gece kulübünde mi calışıyor aklıma tekin bi iş gelmedi. Baba yok mu. Bence işler karısıkmış basına iş açarsın
Vala cok karısık.Galıba oyle bı ıs.Ama benım bıldıgımı bılmıyo.İşi bana soylemedı.Tavuk fabrıkası dıyor bana.Ama hep gece gıdıcek ıse

Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım
Uyanmaz olur mu. Bütün gece ayakta bile olabilir. Şimdiye kadar nasıl geçindiyse öyle geçinsin. Bu işten pis kokular geliyor. Aileden saklı bebek, gece işi falan...

Vala cok karısık.Galıba oyle bı ıs.Ama benım bıldıgımı bılmıyo.İşi bana soylemedı.Tavuk fabrıkası dıyor bana.Ama hep gece gıdıcek ıse
Tatlım ark seni kandırıyor. Kurumsal bi yer bi haftalık lohusa calıştırmaz Zaten maksimum 2000 verir işçiye. Arkadasının yolu yol değil basına bela alma

Bana nerde calıstıgını soylemedı.Fabrıka dedı sadece

Bana hiç öyle gelmedi fabrika olsa doğum izni falan olur;)
Bi haftalık dikişli kadın tavuk fabrikasında tavuk mu yolacak
Başına bela alma da ?
Küçücük bebek ya
Ufffffdf

Bana nerde calıstıgını soylemedı.Fabrıka dedı sadece
Daha nerede çalıştığını bilmiyorsunuz.bebeğe bişey olsa ne yaparsınız mesela?? Nereye gider,kime ne dersiniz?

Size işini bile söylemeyen,tekin yaşantısı olmayan bu kadın için risk almaya değer mi?
Can emanet edilecek,farkındasınız de mi?

Lütfen reddedin!
Hayır deyin,çok basit "hayır"

Yapma arkadaşım tut ki gece bebege bir şey oldu sen müdahale edebilir misin yada hastaneye götürmek gerekecek olmaz bu iş ben 3 ay önce 2.bebegimi kucağıma aldım. 3 aydir tek bir gece uyuyamadım. Bu arkadaşının eşi yok mu o baksın. Bu ne rahatlık ya nasıl bırakabilir sana bebek bu.alma bu sorumlulugu
Yok haklısın esıne bıraksın.Sonucta doguruyosa bakcak.Ben karısmıycam.Bi tek dogunca gıderım.Part ıse gırdım dıycem.Bi de ben hıc anlamam.Bekarım hıc bebegım de olmadı dogal olarak

Haklısın.Bi de bızde kal dıyor.Part ıs egırdım dıcem gıtmıycem onun yanına
Kocasına ne diye güvenilen. Aileden gizli Ş çevirene güvenme. Küserse küssün yok de. Canım ya. Üzüldüm gercekten gencin iyi niyetlisin aklına kötü şey getirmiyorsun ama dünya sandığın gibi değil

Daha nerede çalıştığını bilmiyorsunuz.bebeğe bişey olsa ne yaparsınız mesela?? Nereye gider,kime ne dersiniz?

Size işini bile söylemeyen,tekin yaşantısı olmayan bu kadın için risk almaya değer mi?
Can emanet edilecek,farkındasınız de mi?

Lütfen reddedin!
Hayır deyin,çok basit "hayır"
Yok bakmıycam son kararım.Büyğk sorumluluk

Kocasına ne diye güvenilen. Aileden gizli Ş çevirene güvenme. Küserse küssün yok de. Canım ya. Üzüldüm gercekten gencin iyi niyetlisin aklına kötü şey getirmiyorsun ama dünya sandığın gibi değil
Aileden gizli bebek yaptı.Bebege bısı olsa ustume kalır bı de :(

Bana tanıdık bırı olsun dedı de yok bakmıycam ben.Bır haftaya dogcak bebek hayır demem lazım
Ay hayır deyin lütfen...

Tanıdıksınız diye ücreti savsaklayacaktır işte.
Arkadaşsınız ya,halden anlarsınız diyerek...

Kadının günahına girmeyim ama dürüsr ve mantıklı gelmedi bu iş bana

Back
X