- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Bana da öyle bır ıs gelıyor.Ama esı nasıl ızın versın oyle ıseArkadaşınız ne iş yapıyor?
Bilmiyormuşsunuz.
Az çok tahmin ediliyor aslında saklayacak ne var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle bır ıs gelıyor.Ama esı nasıl ızın versın oyle ıseArkadaşınız ne iş yapıyor?
Bilmiyormuşsunuz.
Az çok tahmin ediliyor aslında saklayacak ne var.
Cok haklsıın.Bızde kalırsın kendımızı toplayınca snaa kıtap alırız dıyor.Para falan da vermıycek.Bebekte ustume kalıcakAy hayır deyin lütfen...
Tanıdıksınız diye ücreti savsaklayacaktır işte.
Arkadaşsınız ya,halden anlarsınız diyerek...
Kadının günahına girmeyim ama dürüsr ve mantıklı gelmedi bu iş bana
Evet ilk bebegı.Bence o da calısamaz uzun sure.Bebek boyle olursa nasıl bırakıcak12 günlük bebeğim var. Hiçte uyu yedirden ibaret değil. 2 saatte bir emziriyorum sonra altını değiştiriyorum uyanırsa tekrar meme veriyorum bu arada tekrar altını kirletebiliyor. Gazi olabiliyor o zaman da susmadan ağlıyor. Yani yeni Doğan bakmak öyle kolay bir is değil. Bir kusuyor hop kıyafet değişimi bu arada da uyanıyor. Arkadaşınızın ilk çocuğu mu bence kuracağı düzen çok mantıklı gelmedi bana bebekten bebeğe de değişir tabi
Aileden gizli bebek yaptı.Bebege bısı olsa ustume kalır bı de![]()
Yolunucak kaz fabrikasıTavuk fabrikası deyince gülesim geldi
Gizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da
Şimdi anlaşıldı
Amaann hiç bulaşma valla
Hoooh hayata bak yalan rüzgarıGizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da
Bakalım nolucak.Adam soyadını vermezse adamı bırakıcakHoooh hayata bak yalan rüzgarı
Cesarete bak
Evet ben part tıme ıs buldum dıycem.Zaten haftasonları ben ıse gıdıyorum.Hafta ıcı evdeyım.Ben kpssye hazırlanıyorum.Bebegı alısırsa gunduz de bırakır.Ayy kafayı yerım herhaldeZaten anladık kadın ne iş yapıyor.
Einstein gibi hala Himmm bence bu işte bi terslik var demeye gerek yok
Bence canım ben gündüz çalışacak bir iş buldum öptüm bye de ve hızla topukla..
Aranı da ac bi daha görüşme![]()
Olan yine çocuğa oluyorBakalım nolucak.Adam soyadını vermezse adamı bırakıcak
Burnuma gelen kötü kokular şiddetini arttırdı.Gizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da
Adam evli belki de.Olan yine çocuğa oluyor![]()
Keske yapmasaydı.O da yasım geldı dıye yapıyor.Hem adamı sevıyorum dıyorAdam evli belki de.
Dediğiniz gibi,şanssız bir bebek daha geliyor işte dünyaya...
Burnuma gelen kötü kokular şiddetini arttırdı.
Sevgili üye siz neden hala o insanla arkadaşlık ediyorsunuz?
Bebeği size bırakıpnda sırra kadem basmasından da korkmuyor musunuz?
Mesela ben şuan öyle düşündüm.
Olur mu olur,neler duyuyoruz.
Arkadaşlığınızın bir verimi var mı?size ne katıyor?
'Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' derler.
Abin o senın falan dedı de yok kalmıycam.Babama dıycekmıs ki bende onunla fabrıkaya gırdım onlarla kalıyorum dıcekmisiz.Ama kesın kararım 1 gun bıle bakmıycam bebegeArkadaşım aman diyeyim bulaşma
Gece kadının sevgilisiyle mi kalıcan?
Bk başına iş getirir bunlar pek tekin insanlara benzemiyorlar