Bebek bakmak

Benimki de uyurdu

Gece emmeye kalkınca da ağlamaz mıkırdardı hemen emzirince kaldığı yerden uyurdu

Hatta herkes stressiz annenin bebeği stressiz olur der de işim de streslidir ve ben hamile iken amirim doğum izninde idi onun işi de bana kalmıştı stres iki kattı
Benimki de uyurdu minnoş. Rüya bebekte. Görmeye gelenler göremedi hep uyurdu bazen alır salona giderdim yine de uyurdu

Ben kardeşimi hatırlıyorum ilk 6 ay resmen gece uyumadı annem sen de zorluk çekmedim der ama kardeşin öyle değil di diyor şimdi derim kendisine geceleri zombi gibiydin hep ayaktaydın diye :) demek ki o zamandan belliymiş böyle olacağım diyor geç yatar hep.

Arkadaşının işi sanırım gece klubü gibi biryermiş,arkadaşı gel benim evimde bak demiş,ama evde bebeğin babasıda varmış konu sahibi kabul etmiyecekti en son konuştuğumuzda.
bencede kabul etmesin yani
benimde büyük kız çok usluydu 2. si kuduruk :D aynı siz gibi

Ay yazik ya arkadasiniza da bebege de :( ben normal dogum yapmama ragmen 1 ay yuruyemedim kaldi ki calismak off Allah yardimcisi olsun.
Yenidogan bebege bakmak kolay ama uykusuz kalicaksiniz tum gece. Sik sik beslenmek isteyecek. 2 3 saatte bir beslenecek, alti degisecek sonra uyuyacak tum ihtiyaci bu. Sizi zorlayan uykusuzluk olur. Ama tabi beslerken genzine kaciriyor bebekler panikler misiniz bilmem emanet bebek sonucta.
Anne kokusuna muhtac ama daha yazik ya.

Sütünü sagıp gıtcekmıs.Emzırcek ama ben mama falan bırakırım dıyor
suyunu da koysun yalnız, sadece mama bırakmakla olmaz :KK70: ya dalga geçmek istemiyorum ama arkadaşınızın yaşı çok mu küçük? yani bir mantıksızlık yok mu bu işte. Nasıl bir iş bu 1 haftalık kadın çalışıyor, özelde bile izin kullanılır. Hadi onu geçtim 1 haftası kalmış kimin bakacağı daha belli değil, onu netleştirmemiş.
Ayda 1500 tl verecekmiş iyi para. bu paraya ne bakıcılar gelir haberi var mı? yatılı gelir evin işini bile yaparlar. ama o bunu bir öğrenciye, daha önce hiç çocuk bakmamış birine teklif ediyor. Bence garip valla

Sen şu işin aslını astarını biraz daha anlat bakalım. Bu arkadaşın ne işle meşgul? Paraya ihtiyacı olduğu için çalışması gerekiyor, ona okey, ama bir hafta sonra çalışması neden gerekiyor? Başbakan olsa anlarım ama Benazir Butto bile 40 gün sonra geçmiş koltuğunun başına. ANALIK İZNİ diye bir şey var, hem de ücretli. Eğer özel sektörde patron zorbalığıyla işe dönmesi vs gerekiyorsa söyle de bilelim, SGK’ya yazalım bir dilekçe. Doğadaki hayvanlar bile bir haftalık yavrularını bırakıp ava çıkmıyorlardır eminim. Bu konu saçma ötesi.
Pavyonda çalışacakmış. Sevgilisi evliymiş, bu arkadaş da çocuk yapmak istemiş, bile isteye hamile kalmış. Göbeği de çıkmamış, ailesi hiç anlamamış hamile olduğunu. Bu arada ailesinin üst katında boş odada kalıyormuş. Kira için çalışması gerekiyormuş. Sevgilisi de evde olacakmış. Bebeğe bakıcı arıyormuş.
Çelişkili ifadeler...

Sütünü sagıp gıtcekmıs.Emzırcek ama ben mama falan bırakırım dıyor
Mamam falan mı bırakırım diyor . Oha:sinirli:
Kedi köpek mi bu ya, nasıl güenip de sana bırakacak
Bebekler en az 6 ay anne sütü ile beslenmeli ne maması

sana 1500 tl verecek gücü varsa nasıl pataya ihyiyacı var
Allahım sana geliyorum:sinirli::sinirli::sinirli:

Pavyonda çalışacakmış. Sevgilisi evliymiş, bu arkadaş da çocuk yapmak istemiş, bile isteye hamile kalmış. Göbeği de çıkmamış, ailesi hiç anlamamış hamile olduğunu. Bu arada ailesinin üst katında boş odada kalıyormuş. Kira için çalışması gerekiyormuş. Sevgilisi de evde olacakmış. Bebeğe bakıcı arıyormuş.
Çelişkili ifadeler...
konu sahibinin hayatı mı bu , ciddi mi
allahım biz evlenelim barklanalım , düzgun bır hayatımız olsun bize evlat vermıyor
tövbe yarabbim canım sıkıldı heeee:KK43:

konuyu okuyorum, anlayamıyorum geri dönüp yeni baştan okuyorum. yok artık bu böyle olamaz diyorum bir de sondan başa okumayı deniyorum.
tövbeler olsun deyip konudan çıkıyorum. ne o öyle kedi emanet eder gibi. Arkadaşınıza saygılar:KK54:
ben de aynı fkirdeyim

okumaz olaydım

ben en çok bebeğe üzüldüm

herkes kaderini seçemiyor işte

yeni doğan bebek için sana mama da bırakabilirim diyen bir annesi olacak

yazık çok yazık , içim acıdı

Yeni dogan bir bebegin anne kokusuna, sutune ihtiyaci vardir.
Tamamen deneyimsiz birine emanet etmek nasil bir rahatliktir?
Az yerim gerekirse corba icerim her ogunde ama o cocugu buyutur oyle ise girerim.
"Madem durumu yoktu neden yapti" desek simdi hata bizde mi oluyor yani?
Sacma. Sorumlulugu oturmamis annenin belli.

Hayatınızda hic bebek bakmamisiniz bu sizin icin cok agir bir yük ne yapacagnzi bilemezsiniz bu kezde bisey olur siz sorumlu olursunuz k.bakmayin ben bakamm de hem okula gdyormussunuz gece ilk dogan bebek uyutmaz size olan olur

Yeni doğmuş bebeğe bakmak asla kolay değildir, anneler bile zor dayanıyor siz kesinlikle yapamazsınız.
O değil de çocuğunun annesini pavyonda çalıştırıp parasını yiyen adam tekin değildir. Büyük ihtimalle uyuşturucu falan kullanıyordur. Böyle bir şey varsa o bebeğin geleceği için onlarda kalmasını engelle konu sahibi. Allah korusun felaket tellalı olmak istemem ama uyuşturucu kullanan adamdan herşey beklenir. Gerekirse ailesine söyle polise söyle yurtta büyüsün evlat edinilsin daha iyi. Yazık yavruya çok üzüldüm.

Konuyu okuyorum. Okumadan ilk sayfaya gore yorum yapmistim. Kapanmadan soylemem gerek.
Arkadasim dikkatli ol!!!
Boyleleri ile arkadaslik etme!
Iyi kizmis falan, Allah askina iyiligi mi kalmis?
Evli adami almis kons yaparak bakiyor evde, ana babasindan gizli cocuklar doguruyor vs nerde hani iyilik?
Kimseyi yadirgamam ama iyilik bu degildir.
Ortada bir kadin daha var adamin karisi ve belki de adamin cocuklari var.
Bu o cocuklarin hakkina girmektir.
Bunda anlasalim. Iyi biri bunu yapmaz.
Iyi biri ailesinden gizli bi adamla yasamaz.
Iyi biri ortada dinen veya hukuken bir evlilik olmadan ne oldugu belirsiz bir adamdan cocuk yapip onun da kanina girmez.
Iyi biri degil o!
Ve ya sen cok safsin ya da saf ayagina yatiyorsun.
Adam resmen p..venk.
Kadinin ne oldugu belli.
Sen de safsin, okuyorsun, paraya ihtiyacin var diyelim;
Belki seni de kotu yola dusurecekler? Belki bu o planin bir parcasi? Cocuk bakmak falan?
Nasil kanabiliyorsun? Hangi kadin gece evde yatan erkegi varken yanina baska bir kadini sokar? Ve daha da muhimi bu adam elleri ile kadini bu islere yolluyorken sana neler yapmaz???
Bu derece saf insan kaldi mi yahu dunyada??
Yazik yazik o bebege yazik!
Bakamaz, baksa da o cocugun buyuyecegi ortami bir hayal etsene!
O adam o cocuga neler yapmaz neler duymuyoruz haberlerde!
Yazik ki ne yazik...
O isi yapan kadinlarin cocuk yapmak istemelerini anlamiyorum, anlamayacagim da...
Bir b.kun icindesin, bebegi bu hayata mahkum etmek de nedir? Nasil bir bencilliktir bu?
Ya hastalik kaptiysa o kadin ve haberi bile yoksa nolacak? Cocuk dogustan hasta dogarsa?
Bilemiyorum her yonu ile berbat bir konu..
Sosyal hizmetler aranmali.
O cocugu isteyen, pamuklara sarip buyutecek, yaninda koynunda uyutacak bir anne gerekli...
Sicacik bir aile...
Ne idugu belirsiz degil..

Back
X