Bebek bakmak

Konuyu okuyorum. Okumadan ilk sayfaya gore yorum yapmistim. Kapanmadan soylemem gerek.
Arkadasim dikkatli ol!!!
Boyleleri ile arkadaslik etme!
Iyi kizmis falan, Allah askina iyiligi mi kalmis?
Evli adami almis kons yaparak bakiyor evde, ana babasindan gizli cocuklar doguruyor vs nerde hani iyilik?
Kimseyi yadirgamam ama iyilik bu degildir.
Ortada bir kadin daha var adamin karisi ve belki de adamin cocuklari var.
Bu o cocuklarin hakkina girmektir.
Bunda anlasalim. Iyi biri bunu yapmaz.
Iyi biri ailesinden gizli bi adamla yasamaz.
Iyi biri ortada dinen veya hukuken bir evlilik olmadan ne oldugu belirsiz bir adamdan cocuk yapip onun da kanina girmez.
Iyi biri degil o!
Ve ya sen cok safsin ya da saf ayagina yatiyorsun.
Adam resmen p..venk.
Kadinin ne oldugu belli.
Sen de safsin, okuyorsun, paraya ihtiyacin var diyelim;
Belki seni de kotu yola dusurecekler? Belki bu o planin bir parcasi? Cocuk bakmak falan?
Nasil kanabiliyorsun? Hangi kadin gece evde yatan erkegi varken yanina baska bir kadini sokar? Ve daha da muhimi bu adam elleri ile kadini bu islere yolluyorken sana neler yapmaz???
Bu derece saf insan kaldi mi yahu dunyada??
Yazik yazik o bebege yazik!
Bakamaz, baksa da o cocugun buyuyecegi ortami bir hayal etsene!
O adam o cocuga neler yapmaz neler duymuyoruz haberlerde!
Yazik ki ne yazik...
O isi yapan kadinlarin cocuk yapmak istemelerini anlamiyorum, anlamayacagim da...
Bir b.kun icindesin, bebegi bu hayata mahkum etmek de nedir? Nasil bir bencilliktir bu?
Ya hastalik kaptiysa o kadin ve haberi bile yoksa nolacak? Cocuk dogustan hasta dogarsa?
Bilemiyorum her yonu ile berbat bir konu..
Sosyal hizmetler aranmali.
O cocugu isteyen, pamuklara sarip buyutecek, yaninda koynunda uyutacak bir anne gerekli...
Sicacik bir aile...
Ne idugu belirsiz degil..
Kadının aılesı bebegı falan bılmıyo.Kız cidden özünde iyi biri.Ama o adama kapıldı.adamın dıger kadından 2 cocugu var.Diger kadın sözde adamı bosamıyormus.Ama adam cok ıstese bosanırdı.Adam arada o eve cocuklarını görmeye gidiyo.Bu kadında herseyını bu adamla yasadı.Kız gecen yıl bu masalara pturıyomussun ıste o ıse gıdıyodu.Baya rahatlardı.Adam bunu cok aldattı o pavypndakılerle falan.Ama kız barıstı.Adam naparsa yapsın kız barısıyo.Artık uzun sure ayrılamaz lar.cocugu da uzun sure alıesınden saklıycak.

Kadının aılesı bebegı falan bılmıyo.Kız cidden özünde iyi biri.Ama o adama kapıldı.adamın dıger kadından 2 cocugu var.Diger kadın sözde adamı bosamıyormus.Ama adam cok ıstese bosanırdı.Adam arada o eve cocuklarını görmeye gidiyo.Bu kadında herseyını bu adamla yasadı.Kız gecen yıl bu masalara pturıyomussun ıste o ıse gıdıyodu.Baya rahatlardı.Adam bunu cok aldattı o pavypndakılerle falan.Ama kız barıstı.Adam naparsa yapsın kız barısıyo.Artık uzun sure ayrılamaz lar.cocugu da uzun sure alıesınden saklıycak.
Iyi biri degil canim.
Bunu kabul et.
Ben inanmiyorum. Bi insan bi insani bu denli israrla savunmaz, bana o senmissin gibi geldi. Insallah degilsindir.
Esas kadin hakli bosanmamakta. O kadin omur boyu adamin kapatmasi olarak kalsin istiyor, coook da iyi ediyor. O iki evladin vebalini omur boyu odeyemeyeck. Ve o adam ona neler yapmayacak ki dur daha, aldatma da neymis..
Kapilmak falan hikaye arkadasim.
Bir insanin gozleri acik olacak once.
Ayrica ailesi de ne bicim bi aileymis..
Oyle ailelerden boyle hatalar yapan evlatlar yetisiyor yazik ki..
Kizi hamile ve anlamiyor.
Ust katta yatiyir ve babasi gormuyor.
O nasil bir babadir o nasil bir anadir??
Sacma sapan hayatlar iste.

Konu dogru ise; asla ama asla bu ise bulasma ve kadinla iliskini kes.
Degilse; ne gerek vardi bunca sacmaligi uretmek icin kafani yordun ve en muhimi bizim sinirlerimizi bozdun?
Ya da karater sen isen buradaki; ki bana oyle geliyor; amacin ne? Napacagini bilemiyorsun da buradaki yorumlara gore mi lharelet edeceksin?

Özünde iyi birisi ise neden kardeşine gel çalış dedi,sence gerçek bir arkadaş bu teklifi yapar mı,sizin yerinizde olsam görüşmezdim.Adam boşanacak olsa çoktan boşanırdı 3 sene sürsün davası yine boşanırdı.

Özünde iyi birisi ise neden kardeşine gel çalış demiş,sence gerçek bir arkadaş bu teklifi yapar mı,sizin yerinizde olsam görüşmezdim.Adam boşanacak olsa çoktan boşanırdı 3 sene sürsün davası yine boşanırdı.
Kardesini sokamadi o bataga,
Simdi bunu sokmaya calisiyor.
Gel evde kal cocuk bak falan?
Belki de adam tecavuz edecek buna ve bu isi yapmaya mecbur kilacak, ustunden para kazanacak?
Nasil bir safliktir ki hala o iyi biri ozunde diyor?
Hayret yahu?!

siz su arkadasin adini falan versenize 183 u arayip sikayet edelim , cok ciddiyim bir haftalik bebegini birakip da pavyona calismaya giden kadindan ana olmaz
not : isteyen istedigi yerde calissin banane ama 1 haftalik bebesini birakiyorsa gozumde zerre degeri yoktur , keske devlet alsa o bebegi elinden de gercekten hak eden bir aileye evlatlik versw

K.bakmayinda akil akil gel bana takil diyesim geldi.yani boyle bi yerde kalmayi hangi akla hizmet dusunuyosunuz.gidin yasayin gorun sonrada vah vahh basima kotu seyler geldi der durursunuz

Yani konu sahibi neyi soruyorsunuz anlamadım? Her şeyin çok farkındasınız, ne olduğunu da biliyorsunuz, ne yapmanız gerektiğini de biliyorsunuz.
Tepki çekmemek için kadının hayatını taksit taksit yazmanıza gerek yoktu.

Sanirim bu tarz yerlerde calisan kadinlarda insanlik mi diyim analik mi diyim bilemedim o duygular olmuyor. Benim de bir ogrencim vardi. Annesi pavyonda calisirken evlilik disi dunyaya getirmis. Sonra da ben bunu isyemiyorum deyip ogrencimi babaannesinin ustune atmisti. Yazik gunah o cocuklara. Resmen annelerinin gunahlarini cekiyor yavrucaklar.

Arkadasımın ıslerı bıraz karısıkta.Gece calıscakmıs.Aılesınden gızlı evlendı.Annesı bılmıyo esını cocugunu .onun hıkayesı cok karısık.Basta bana kolay geldı de yok bakamam sanırım

Şimdi burada hatun evliydi sayfa 40 olunca Adam evli zaten kadın da ondan çocuk yaptı oldu

Sizin de konunun başında yazdığınız mesajlar 40 sayfanın sonunda bayağ değişime uğradı. Tavuk fabrikasından 1 yıl deneyimli konsluğa uzanan kariyer...

Birsey sorucam.Arkadasımdan 2 damla kan gelmıs.Bebek kıpır kıpırmıs.Dogma belırtısı mı bu

Bu konuya inanmiyorum artik
Kesinlikle yalan.konu sahibi kafa buluyor milletle.gerçekte olmayacak şeyler değil tabi ki var böyle hayatlar.ama konu sahibi o kadar tutarsız o kadar saçma şeyler söylüyor ki hiç inandırıcı değil.şimdi de tekrar konuya milleti çekmek için kan geldi vs Doğum belirtisi mi diye laf atıyor.öğretmen olduğunu söylemiş başka konularda.ihtimal bile vermem o da palavra.

Sana birsey soyleyim
Ben kendi cocuguma bile bakamadim yeni dogum yapinca nor.al dogum yapmis olsa bile 1 haftada calisamaz ve bebek durmaz!
Yeri geliyor ben kendi evladima yetemiyorum basedemiyorum ya da. Ayrica tam 8 9 ay sabaha kadar hic amahic uyumazdi uyur diye kendini kandirma, sen bekar bir kizsin ne anlarsin bebek bakmaktan. Normal bir iste calismayacagi kesin. Sen hiiicc bulaşma. Bebege de üzüldüm yalniz. boylelerinin neden cocugu olur ki. Neyse oarkadas tekin degil ben olsam gorusmem bile.

Nasıl sonunu düşünmeden plan yapmış bi hafta sonra işe başlayacak bakıcı tutsun madem.
Kabul etme. Herşeyden önce bebek daha bşe olsa başın belaya girer .. kötü düşünmek istemem ama sizn yerinize koydum kendimi boğazına bşe kaçar düşer ağlama krizine girer fln...
bide neden gece bırakıyor acaba gece mi çalışacak hanımefendi? Yoksa rahat işe gideyim die uykusunu almak içn mi??
Ne rahat insanlar var yemin ediyorum ben bi haftalık bebeğimi 10 dk eşime bırakıpta uyumadım yani. Sinirlerm zıpladı yine :rolleyes:

Back
X