- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Konu gercek.Arkadasımdan 1 2 damla kan gelmıs.ama suyu gelmedı daha.Bebek kıpır kıpırmısBoşuna mı sinirlendim o kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu gercek.Arkadasımdan 1 2 damla kan gelmıs.ama suyu gelmedı daha.Bebek kıpır kıpırmısBoşuna mı sinirlendim o kadar![]()
Doktora gitsin ya bu kadar sorumsuz olmayın Allah aşkına .Konu gercek.Arkadasımdan 1 2 damla kan gelmıs.ama suyu gelmedı daha.Bebek kıpır kıpırmıs
Hmm,sıva kolları o zaman,yere çarşaf havlu ser,2.leğen sıcak su hazırla,göbekbağı ve makas,1 haftalık çocuk bakmaya güvenen bunu da becerir bence,hadi kolay gelsinKonu gercek.Arkadasımdan 1 2 damla kan gelmıs.ama suyu gelmedı daha.Bebek kıpır kıpırmıs
Derken karşısına Hulusi Kentmen patron baba çıkmış ve hayatı kurtulmuş S O NPavyonda çalışacakmış. Sevgilisi evliymiş, bu arkadaş da çocuk yapmak istemiş, bile isteye hamile kalmış. Göbeği de çıkmamış, ailesi hiç anlamamış hamile olduğunu. Bu arada ailesinin üst katında boş odada kalıyormuş. Kira için çalışması gerekiyormuş. Sevgilisi de evde olacakmış. Bebeğe bakıcı arıyormuş.
Çelişkili ifadeler...
Bana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Yoo emzırcek de sutunu sagıp gıdıcek.O bızde kalırsın dıyo ama para falan vermez sanırımO bebeğe bakarken başka birşey yapabileceğinizi zannetmiyorum. 1 haftalık bebeği bırakıp işe gitmesi doğru mu bilemedim. Durumu kötü olsa size baktırmaz parayla. Neden böyle birşey yapıyor? Emzirmeyecek de anlaşılan.
Bakmaktan vazgectım ben.Sabah sobadan konu acıldı.Sen yakarsın sobayı dedı.Yanı o orda kalcam snaıyo.Bısı demedım ona cunkuHic bebek bakmamis birine bebegini vermeside ilginc yani ilk zamanlar zordur bebek bakimi gazi olur uykulari duzensiz hic kalkismayin derim
Arkadasım.Dun mesajda soyledı kanım geldı dıyeArkadasindan kan gelmis ona kadar biliyorsun.
Bebek kipir kipir ona kadar biliyorsun.
Ki hic normal dogum yapmadim ama bebek dogum sirasinda kasilmalar sonucu karninda bir kutle gibi agirlasir ve sanci baslar. Bebek dogacak ama hala kipir kipir? Gaz olmasin o?
Bence bu arkadasin falan degil, sensin.
Acirim, o cocuga acirim.
Sadece gecelerı baktırcak.Gunduz hep emzırcek bebegıBu konu gercek degil bence de... gercekse de o cocuk sarılık olur zaten emzirilmedigi icin![]()