- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
- Konu Sahibi Portakalli ordek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece emzirmesi de cok onemli saat kuruyoruz genelimiz vaktinde emzirelim diye..Sadece gecelerı baktırcak.Gunduz hep emzırcek bebegı
Hmm,senin bebek doğdu o zaman,annesinin üst katında,annesine çaktırmadan,sesini duyurmadan,annesi seni ve adamı görmeden güle güle büyüt bebeğiArkadasım.Dun mesajda soyledı kanım geldı dıye
Kızın anne evınde ust katta odası var.Ama adamla esyalı ev tuttular orda kalıo.Kız annesındeyken odadan cıkmıyo.babası da gece calıısyo gunduz yukarda yatıyo sanıyo.Bebek daha dogmadı.Zatende bakmıycamHmm,senin bebek doğdu o zaman,annesinin üst katında,annesine çaktırmadan,sesini duyurmadan,annesi seni ve adamı görmeden güle güle büyüt bebeği
Ha sahi,sen bu konuyu açarken,Emel Sayının mavi boncukfilmini izlemiş olabilirmisin
Hani Adile Naşiti ayakta uyutmuşlardıAma gerçekler öyle olmuyor çocuğum,hadi git ne meslek seçeceksin onu düşün,teog kalktı ama,hala sınav var
![]()
Yorum yapmak zorunda deılsın.ister ınan ıster ınanmaHmm,senin bebek doğdu o zaman,annesinin üst katında,annesine çaktırmadan,sesini duyurmadan,annesi seni ve adamı görmeden güle güle büyüt bebeği
Ha sahi,sen bu konuyu açarken,Emel Sayının mavi boncukfilmini izlemiş olabilirmisin
Hani Adile Naşiti ayakta uyutmuşlardıAma gerçekler öyle olmuyor çocuğum,hadi git ne meslek seçeceksin onu düşün,teog kalktı ama,hala sınav var
![]()
Hmm,senin bebek doğdu o zaman,annesinin üst katında,annesine çaktırmadan,sesini duyurmadan,annesi seni ve adamı görmeden güle güle büyüt bebeği
![]()
@Margarikotin şu üyeyi engellermısın benden sacma yorum yapıoHmm,senin bebek doğdu o zaman,annesinin üst katında,annesine çaktırmadan,sesini duyurmadan,annesi seni ve adamı görmeden güle güle büyüt bebeği
![]()
@margarition konumu kapatabılır mısın.Inanmayan ınanmasın@Margarikotin şu üyeyi engellermısın benden sacma yorum yapıo
Üsttorumyorumu. Okuyun45 sayfa olmuş msjlar ve konu sahibi de çok hanım bi kız galiba cok naif ve sakin cvplar vermiş tüm msjlara
Tüm msjlari okuyamadim simdi alt katta annesil oturuyor hadi diyelim anlamadi hamile oldugunu ama bebek bu susmaz ki duymuycak mi ve hiç mi kizinin evine girip cıkmıyo annesi merak ettim
45 sayfa olmuş msjlar ve konu sahibi de çok hanım bi kız galiba cok naif ve sakin cvplar vermiş tüm msjlara
Tüm msjlari okuyamadim simdi alt katta annesil oturuyor hadi diyelim anlamadi hamile oldugunu ama bebek bu susmaz ki duymuycak mi ve hiç mi kizinin evine girip cıkmıyo annesi merak ettim
Ü
Üsttorumyorumu. Okuyun
O senmisin yoksaBirsey sorucam.Arkadasımdan 2 damla kan gelmıs.Bebek kıpır kıpırmıs.Dogma belırtısı mı bu
Yoo emzırcek de sutunu sagıp gıdıcek.O bızde kalırsın dıyo ama para falan vermez sanırım
Ben kpss kursuna gırcektım o paraylaYa canım böyle bir sorumluluğun altına girme derim ben. Sen daha küçüksün öğrencisin,kursun varmış derslerin varmış. Gerektiği gibi ilgilenemezsin ne kendi işlerinle ne bebekle. Kaldı ki bebeğe bişey olsa Allah korusun nasıl altından kalkarsın? Bütün suç sende kalır yani.
Açilma var ise kan gelebilir doktor yerine size danismasi da garip sanirim ben o acil durum da kimse aklima gelmezdi ki paylasayim tabii dip dibe yaşamiyorsaniz.Ben kpss kursuna gırcektım o paraylaama bakmıycam bısı olue falan
![]()