Benzer seyleri yasadim. Annem gitti iki gun ben agladim, bebegim agladi. Cok zorlandim mi evet ama annem gittikten sonra alistim ve tam tamina anne oldum. Kendi duzeninizi kurarsiniz merak etmeyin. Ana kucagi benim elim ayagimdi, onunla yemek de yaptim, banyo da yaptım. Siz de yonteminizi belirlersiniz. Eşiniz umarim destek olmaya acik biridie. Aksamlari bir saat de olsa destek rica edin kendisinsen. Kendinize bakin, kafa dinleyin, bisey icin ya da artik ne isterseniz :)35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
60 güne yakın annemde kaldım taşındığım için.Nasıl yapacağım bakamamayacağım galiba diyip diyip ağlıyordum.Şimdi 1 yaşında oldu bilee35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
İlk bebeğimde 7. gün, ikincisinde 3. gün yalnız kaldım. Bakamam korkusu oluyor ama bir bebeğe en iyi annesi bakar35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
Ben de aynı şeyi yaşadım insan alışıyor tek başınıza kalınca tam bir anne oluyosunuz35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
Annem de sağlık sorunlarından dolayı doğumdan bir hafta sonra gitmişti, çok ağlamıştım yapayalnız hissettim kendimi. Allah'tan çevremde insanlar vardı destek oldu yavaş yavaş geçiyor bu süreç henüz çok yeni geçecek merak etmeyin35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
İster istemez denge kurmaya çalışırken yorulabilirsiniz ama zamanla hepsi oturuyor. Hatta ikiniz baş başa olduğunuz için tüm düzen ve hakimiyet size ait oluyor. Hicbirimiz bir anda öğrenmedik.35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?