• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek bebek bebek :)korunmak mı korunmamak mı ...:(

Tatlım öncelikle BEBEK dünyanın en tatlı varlığı.Onun sevgisi hiçbirşeyle ölçülmüyor.Bir yeğenim varki sorma gitsin onu gördükçe boy boy yapası geliyor insanın.Ama çokta büyük bir sorumluluk herşeyini ona göre ayarlamak zorundasın mesela.Hayatın çok kısıtlanıyor anlatamam sana.Bu yüzdenki acele etme bebek yapmak için diyorum.Eşini evlilikte tanıman bir yana bu zamanın tadını çıkarmaya bak biraz.Canın istedimi gece 12de olsa çık dışarı.İzninmi oldu hemen bir kaçamak yap şehir dışına.Bunların tadını almadan hemen bebek yaparsan bişiler ukte kalır içinde.Bende sen gibi uzun bir birliktelikten sonra evlenicem.Bende çok seviyorum bebekleri ama azcık gezip tozup evliliğin tadını çıkarmak istiyorum.Çünkü ben hasretim bunlarada.Güzel düşünki pişmanlık yaşama birşeyler için..

sonucta bu senin ve esinin nasil hissettigiyle ilgili bir karar olmali
baskalarinin ne dedigi cok onemli degil
ama ben acikcasi evlenince korunmaktan yanayim
sonucta evlilikte egzeceksin egleneceksin esinle rahatca iliskin olacak..
yani korunmadin ve ilk aydan hamile kalma ihtimalin cok yuksek ve bu durumda dusun daha birbirinizle bircok seyi yasayamadan hamilelik sureci baslayacak, ve belki zorlu surec, ne bileyim bence belli bir sure gecmesi daha anlamli
ama sonucta cok istiyorsaniz ve buna hazirsaniz neden olmasin:34:

hemen o ay , yada bi kaç ay içinde hamile kalacağı ne malum , boşuna korunma yolları...

düşünsenize birçoğumuz evliliğimizin bilmem kaçıncı ayında hamile kalmıştık korunma olmadığı halde.

burada çok okudum/okuduk (kendimde dahil) , "korunmadığımız halde hiç bir problemde olmadığı halde her ay kırmızıları görüyoruz niye" diye diye

kimimiz evliliğin 7. ayında kimimiz 9. ayı kimimiz dahada fazla zaman sonra gebe kaldı..

lafın kısası bide bu tarafı var yani.....

dahada kısası : Allah vakti nezaman dediyse korun ma san da vermiyor hemen!
:31:

.

Son düzenleme:
evlenmek, aynı evde yaşamak çok ayrı bir olay ama. bir de o şekilde tanı derim ben, yaşın ileri değilse.

hiç sabrınız yoksa bile en azından birkaç ay korunun derim.dünyanın türlü trülü hali var...aklıma bir yığın örnek geliyor ama söyleyip te sizi korkutmak istemem.Allah mutluluğuunuzu bozmasın inşallah.:16:

Evlilik çok çok farklı kesinlikle korun. Ben de eşimi çok uzun senelerdir tanıyordum ama inan evlendikten sonra her gün birbirimizin yeni huylarını görüyoruz ve ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bunları aşmadan çocuğun sorumluluğu altına girmeyin.

Back
X