Doğuma Hazırlık bebek bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dora06

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
4
0
6
Ankara
merhabalar,siteye yeni üye oldum. doğumuma çok az zaman kaldı hala isme karar veremedik. Aylin ve Rüya arasında kaldım özelliklede. İsim psikolojisine takmış durumdayım, okudukça kafam daha çok karıştı:( önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

bence "duru" isminide degerlerndirmelisin bi kız cocuguna verilebilecek en güzel isimlerden ama soyledıklerın arasında rüya daha iyi olmalı bence

bende senden farksız durumdayım :) bence rüya çok güzel bir isim, birde isim analizi diye gir google dan çok güzel şeyler bulabilirsin...
bende Asya istiyorum sizce nasıl ? :)))

kafanı takacak bir durum olmamalı cnm ikisi de güzel isim,ben isimlerin insan üzerinde etkisine de çok fazla inanmıyorum üstelik,onun için bu tarz şeyler psikolojini çok fazla etkilememeli,

Asya çok güzel bir isim kesinlikle tarihçi damarım tuttu sanırım benim kızımın adı da hüma

asya ismini çok güzel..
sırf farklı olsun diye tuhaf tuhaf isimler konuluyor..
oysa hem bilinen hem kolay telaffuz edilen ne güzel isimler var..asya gibi:16:

merhabalar,siteye yeni üye oldum. doğumuma çok az zaman kaldı hala isme karar veremedik. Aylin ve Rüya arasında kaldım özelliklede. İsim psikolojisine takmış durumdayım, okudukça kafam daha çok karıştı:( önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

aylin çok hoş...hayırlı evlat olsun inş.:emir_bebek:

bende senden farksız durumdayım :) bence rüya çok güzel bir isim, birde isim analizi diye gir google dan çok güzel şeyler bulabilirsin...
bende Asya istiyorum sizce nasıl ? :)))

Asya ismi eşiminde aklına gelmişti, kararlı olmak önemli, çok fazla irdeleyince beğenmek zorlaşıyor

Simdiden hayirli kolaylikla gecen dogumun olsun ins.Bende gecen yiilin Nisan annesiyim cok emek verdim isim ..aramaya Zeynep Karin koyduk ismini.Karin hadisci sahabe demek.Birde Ayse peri var begendigim isim.

Iklim
derin
yaren
şura
almira
alara
beren
sude
neslişah

Back
X