Gebeliğe Hazırlık Bebek Beşiği Hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umut171

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
119
-157
18
Merhabalar;
7 aylık hamileyim yavaştan hazırlıklara başladık ama beşik konusunda çok kararsızım. Park yatak mı almalıyım yoksa şu ahşap anne yanı olan ve sallanan mobilya tarzı beşikler çok hoşuma gidiyor onlardan mı almalıyım? Çok kararsız kaldım hangisinin ne avantajı ya da dezavantajları var kullanan annelerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler Herkese sağlıklı doğumlar...

ben çekmeceli sallanan beşik aldım. bir tarafı anne yanına sıfırlanıyor üç kademesi var gayet kullanışlı ancak ben olsam montessori alırdım. büyüyen yataklardan. çok zarif duruyor bence. beşikleri 4 yaşından sonra falan değiştirmek gerekiyor. hele ki anne yanıysa ilk birkaç aydan sonra küçük geliyor zaten bebeğe

Bende aynı şekilde kararsızlık yaşıyorum ama etrafında ahşap sallanan beşik kullanıp memnun olmayan insanlar var park beşik öneriyorlar birde klima sadece oturma odasında var doğum ekime gelecek büyük ihtimal bebek için içeride uyumamiz gerekecek görüntü acısından ahşap ama kullanış acısından park beşik

Park yatak tavsıye ederim zaten bebek küçükken sürekli uyanıyo senin yanında olacak
Anne yanı olandan al

Benim düşündüğüm, yatak odasina anne yanı park yatak, kendi odasina montessori. Gunduz kendi odasinda, gece belli bir sure yanimda

Aynen ilerde montessori düşünüyorum zaten ama şuan için erken. Anne yanı olanlarda 2 2,5 yaşına kadar yatabiliyor diye biliyorum ama

Aynen benim de Ekim ortalarına denk geliyor. Ben de yatak odasında kullanmayı düşünüyorum kendi yatağımızın yan tarafında. Ahşap sallanandan neden memnun değiller ki acaba

Park yatak tavsıye ederim zaten bebek küçükken sürekli uyanıyo senin yanında olacak
Anne yanı olandan al
Teşekkür ederim park yatakların görünüşü kumaş Felan yok hiç hoşuma gitmiyor ya ama kullanışı ahşaptan daha iyiyse tabi park yatak düşünecem mecbur

Teşekkür ederim park yatakların görünüşü kumaş Felan yok hiç hoşuma gitmiyor ya ama kullanışı ahşaptan daha iyiyse tabi park yatak düşünecem mecbur
Kullanımı kolay canım , ıstedıgın odaya sök götür çok rahatlık . bebek olunca görünüş arayacagın son şey olur tecrübe ile sabıt sadece rahatlık arayacaksın emin ol ben kirasa oldugum için baya memnun kaldım . kızkm üç yaşına gelince montessorı yatak alıp odasını ayrdm . kardeşi kullanıyo şimdi park yatagı

Ahşap anne yanı olanlardan alacağım. Plastik ve polyester malzemeyi sağlıksız buluyorum park yataklarda.

Aynen benim de Ekim ortalarına denk geliyor. Ben de yatak odasında kullanmayı düşünüyorum kendi yatağımızın yan tarafında. Ahşap sallanandan neden memnun değiller ki acaba
Anne yani olunca emzirip yerine koymak daha rahatmış ahşap besiklerde kalkip uyku bölunuyormus

Ahşaplarında bazılarında tekerlek oluyor sürüp diğer odaya götürebiliyorsun diye biliyorum zor mu olur acaba öyle? Aynen bebek olunca görünüşe önem verilmiyormuş haklısın ne güzel Biz birini bi doğuralım bakalım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…