- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
Konuya zaten yazmis arkadaslar ben ayrica bebek reflü yastsigi almani tavsiye etmeye geldim. Cok kullanisli birsey ben cok memnun kalmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag salim alin kucaginiza insallah , saglikla gelsin de gerisi kolayOlsun bakalım napalm hayırlısıyla dogsunda sonra baska birşey alırız :) dediginiz dogrudur bizimkisi daha dogmadı ben göz kararı söyledm zaten imkansız 4 yasa kdar yatması
Hic duymamistim nasil birsey aceba nerden bulabilirimKonuya zaten yazmis arkadaslar ben ayrica bebek reflü yastsigi almani tavsiye etmeye geldim. Cok kullanisli birsey ben cok memnun kalmıştım.
Amin canim insallahbSag salim alin kucaginiza insallah , saglikla gelsin de gerisi kolay
Hic duymamistim nasil birsey aceba nerden bulabilirim
Ay cok tesekkur ederm ins fiyatida uygundur alabilirim sagol cnim tavsiyen icin ilk bebegm olcak banada cok lazm olur eminimmBen e-bebekten almistim. Hafif yukari dogru meyilli bir yastık. Bebegi uzerinde uyutunca kussa bile bogulma ihtimali olmuyor. Bir de sagdan soldan tuttugu icin bebek sanki kucakta gibi mışıl mışıl uyuyor. Ben 3-4 ay sırf onda yatırdım. Emzirirken bile yerinden kaldirmadim yanina uzanip emzirdim hic uykusu acilmadi. Emdikten sonra yattigi yerde 5 dk yüz ustu cevirip hemen gazini cikariyordum uyumaya devam ediyordu :)
Viscodan baska ince ve sert bi yatak bulamadim aceba nerde bulabilirim bi bilginiz varmi evet digerleri cok kalin 20cm yaziyor baya bi yuksek gelirYatak ınce al cokta kalın olmasın yukseklık yaratabılır vıscoda olmasın ama ıncelıgını kontrol edersın alırken ortapedıklerın cogu yuksek yapıda kımı karyola yada besıge gore yuksek kacıyor tabı ınce orta sertlıkte ideal.Bu arada reflu yastıgı e bebekte var arkadas belirtmıs bızde arkadasımın bebegıne almıstık sevi bebeydı galıba 60 70 cıvarı kullanıslı oluyor reflu yastıkları
Canım bebek mobilyaları satanViscodan baska ince ve sert bi yatak bulamadim aceba nerde bulabilirim bi bilginiz varmi evet digerleri cok kalin 20cm yaziyor baya bi yuksek gelir
Aksaraydayim canim ikea yok sasirdm kaldm sirtimda bi yuk gibi duruyo ne alcsgimida blmiyormCanım bebek mobilyaları satan
Biryere hatta ikeada vardır hangı ıldesın ?
Endişelenme canım mutlaka bulursun diğer ihtiyaclarınıda yavaş yavaş alırsın bebek mobilyası satan yerlerde vardır ölçülerine göre sana alternatif gösterirler beşiğin ölçülerini verirsinAksaraydayim canim ikea yok sasirdm kaldm sirtimda bi yuk gibi duruyo ne alcsgimida blmiyorm
Tamam tesekkur ederm carsiya cktigimda bakacam insEndişelenme canım mutlaka bulursun diğer ihtiyaclarınıda yavaş yavaş alırsın bebek mobilyası satan yerlerde vardır ölçülerine göre sana alternatif gösterirler beşiğin ölçülerini verirsin