Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ayy bir haftadır canım çıktı valla temizlikdi misafirdi bu hafta nasıl bitti anlamadım

Erva içinde iyi olur paylaşmayı öğrenir. Ayy cnn çok heyecanlıyım yaa içimde garip bi mutluluk, garip bi üzüntü var duygudan duyguya sürükleniyorum resmen

Eğer hemen hamile kalırsam erva 3.5 yaşında olacak doğum yaptığım da. 3 5 ay sürerse hamile kalmam 4 yaş fark olacak tam ideal yaş aralığı. Erva ilkokula başladığında küçük 2.5 yaşında olacak. Çok iyi bi dönem su sıra. 2 3 sene beklersem tam okula basladigi sira yeni dogum yapmis olursam cok zorlanirim. sana da düşün derim
Yine aynı gün doğum yapalim

Umarım cabuk girersin ne dicen çok merak ediyorum

Muz elma armut avokado baska ne verebilirsiniz ki

ya aslında bu aralar bende istemiyo değilim ama cesaret edemiyorum. hayrunnisa hala geceleri uyanıp ağlıyo hala ayıramadım yanımdan bi de korkuyorum yaaa :). yazın bizim düğünler de çok düğünde hamile olmak istemiyorum. ben biraz daha bekleyecem sanırım ama senin adına gerçekten sevindim ervaya arkadaş olur sıkılmz da evde

Evet cnn ya bende cesaret edemiyordum aslında bir anda karar verdim. Bence sende uzatma canım dugun daha mı önemli yaa:))
Okul zamanına denk getirme daha zor olur tatlım. Tabi senin kararın. Bende çok heyecanlıyım:):)

ben az daha bekleyeyim bakalım ama sevindim kız valla inşallah hemen hamile kalırsın allahım gönlüne göre versin. nasıl korunuyordun hapla mı

ben az daha bekleyeyim bakalım ama sevindim kız valla inşallah hemen hamile kalırsın allahım gönlüne göre versin. nasıl korunuyordun hapla mı
Eşim korunuyor cnm dışa çekme yontemiyle. Sen? Inşallah hemen hamile kalırım ya. Erva 1 sene sonra olmuştu.

ayy ben de o yöntem kalırsın inşllah cnm bekliyorum haberini yumurtlama dönemlerini kaçırma

Çabuk olmuş cnm ya
Bende adet düzensizliği vardı evlendigimde 2 3 ayda 1 oluyordum. 6 ayda 1 falan oldum bi kaç kez. Zamanla düzene girdi 35 gunde 1 olmaya başladım zaten o zaman hamile kaldım. 1 sene kendimiz istemedik. 1 sene de olmadı 2 senelik evliyken hamile kalabildim. Şimdi de 35 veya 40 gunde oluyorum inşallah çabuk olur.

o zaman iyi zamanda karar verdin cnm umarım çabuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…