- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.701
aayyyy gerçekten miiii çok şaşırdım ne zamandır düşünüyorsunBen 2.cocugu istiyorum artik:)
Eşimle de konuştuk onu da ikna ettim bakalim
Muz elma armut avokado baska ne verebilirsiniz kiArkadaslar merhaba yeni katildim araniza....
benim 6,5 aylik kizim var gunluk beslenme tablosu su sekilde
sabah ihlamur cayi ve bu cayla seyreltilmis yarim yumurta sarisi biraz tuzsuz lor peyniri ve keci boynuzu ozu hepsini ayri sekilde cay ile seyreltilmis olarak.
Oglen sebze puresi brokoli karnabahar havuc kabak patates kereviz vb
ikindide yogurt
bazi gunlerde yogurt yerine muhallebi yapiyorum yogurtun icine kendi elimde yaptigim bebe biskuvisi katiyorum..
isteyenlere tarifi verebilirim cok saglikli
gec aciktigi icin butun bi gunu bunlarla bolusturebiliyorum sizce nasil?
Ve de bu kis ayinda ne meyva verecegimi bilemiyorum mandalina portakal greyfurt kivi bunlar asitli oldugu icin 8. 9 aya kadar vermeyin diyorlar. Kizima 2 haftadir meyva puresi veremiyorum bu yuzden armut veriyordum en son o da kalmadi.....
ya aslında bu aralar bende istemiyo değilim ama cesaret edemiyorum. hayrunnisa hala geceleri uyanıp ağlıyo hala ayıramadım yanımdan bi de korkuyorum yaaa :). yazın bizim düğünler de çok düğünde hamile olmak istemiyorum. ben biraz daha bekleyecem sanırım ama senin adına gerçekten sevindim ervaya arkadaş olur sıkılmz da evdeErva içinde iyi olur paylaşmayı öğrenir. Ayy cnn çok heyecanlıyım yaa içimde garip bi mutluluk, garip bi üzüntü var duygudan duyguya sürükleniyorum resmen
Eğer hemen hamile kalırsam erva 3.5 yaşında olacak doğum yaptığım da. 3 5 ay sürerse hamile kalmam 4 yaş fark olacak tam ideal yaş aralığı. Erva ilkokula başladığında küçük 2.5 yaşında olacak. Çok iyi bi dönem su sıra. 2 3 sene beklersem tam okula basladigi sira yeni dogum yapmis olursam cok zorlanirim. sana da düşün derim
Yine aynı gün doğum yapalim
Umarım cabuk girersin ne dicen çok merak ediyorum
:) kızım şimdi 2.5 yaşında sagolun:)Muz elma armut avokado baska ne verebilirsiniz ki
Evet cnn ya bende cesaret edemiyordum aslında bir anda karar verdim. Bence sende uzatma canım dugun daha mı önemli yaa:))ya aslında bu aralar bende istemiyo değilim ama cesaret edemiyorum. hayrunnisa hala geceleri uyanıp ağlıyo hala ayıramadım yanımdan bi de korkuyorum yaaa :). yazın bizim düğünler de çok düğünde hamile olmak istemiyorum. ben biraz daha bekleyecem sanırım ama senin adına gerçekten sevindim ervaya arkadaş olur sıkılmz da evde
Daha yeni düşünüyorum canım korunmayı yeni bırakıp başlıcaz hayirlisiyla:)aayyyy gerçekten miiii çok şaşırdım ne zamandır düşünüyorsun
Eşim korunuyor cnm dışa çekme yontemiyle. Sen? Inşallah hemen hamile kalırım ya. Erva 1 sene sonra olmuştu.ben az daha bekleyeyim bakalım ama sevindim kız valla inşallah hemen hamile kalırsın allahım gönlüne göre versin. nasıl korunuyordun hapla mı
nasıl 40 günde40 gün de adet oluyorum ben cnm bilemiyorum inşallah.
evet evlendikten 2,5 ay sonra olduSenin nisa hemen oldu mu?
o zaman iyi zamanda karar verdin cnm umarım çabuk olurÇabuk olmuş cnm ya
Bende adet düzensizliği vardı evlendigimde 2 3 ayda 1 oluyordum. 6 ayda 1 falan oldum bi kaç kez. Zamanla düzene girdi 35 gunde 1 olmaya başladım zaten o zaman hamile kaldım. 1 sene kendimiz istemedik. 1 sene de olmadı 2 senelik evliyken hamile kalabildim. Şimdi de 35 veya 40 gunde oluyorum inşallah çabuk olur.
hayrunnisa 13.5 kiloydu ama geçengün hastalanınca kilo verdi 12.800 kilosu boyu da 90 cm cnm iki gün önce ölçmüştüm baş çevresini de yarın ölçeyim ne oldu hayırdırNisanin boyu kilosu baş çevresi nasıl cnm bi olcsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?