Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Cnm dün güzel yedi. Sabah patates ballı süt. Öğlen 1 ceviz 3 tane kocaman köfte 1 bardak ayran. Akşam 1 tabak kisir 1 pogaca yedi. Ama bugun sabah yine sut icti. Saat 3 oldu hala hicbisey yemiyor. Yumurta başladım çünkü bi de karnabahar yemeği yaptım. Akşama kadar bunları yedi yedi yemedi hiç bisey vermicem.

Dün çikolata için 1 saat ağladı karnı açıkmisti ama vermedim o yüzden 3 tane köfteyi yedi.
Böyle böyle alistiricam. Bende biraz rahat ettim. Bi de kendisi çatal kaşıkla yiyor beni hiç karıştırmiyor böylelikle kendi yemeyi de öğrenir. Bakalım nasıl olacak. Erva hasta değil çok şükür. Nisa nasıl oldu? Istahi nasıl?

Canım sabah kahvaltısı hazırlıyorum 2 çatal alıp bırakıyor taa aksamleyin yiyor kahvaltıyi. Bugünde öyle oldu şimdi yedi arada da pogaca falan yedi 1 bardak ayran 1 bardak süt öyle yani.

Sebzeli pilav sebzeli pogaca falan yapayım bari.
Corbadan yine nefret ediyor.
Ama bu yastakiler kendi isteğiyle sebze zor yiyor. Ervaninda böyle olması normal ne yapayim

Baharcim nerelerdesin
Benimkinin gözü açıldı. Istemedigi biseyi asla yemiyor. Sen nasıl yapıyorsun hala videoyla devam mi?

Baharcim biz yemek işini çözdük valla çook mutluyum. Yiyor kızım canının istediğini sabah kalktığında istahsiz oluyor ama akşama doğru yemeye başlıyor sürekli yiyor. Bugün mercimek çorbası yaptım azıcık içti. Ama ben nasıl sevindim gör çünkü hep ekmek arası pilav makarna tarzı yiyordu. Sabah patates mucveri yedi biraz çorba içti. Balik yaptim istavrit yemedi. Bende ekmek arasi yaptim havuc falan koydum yarim ekmegi yedi:))))
Yemediği biseyi ekmek arası yapıp veriyorum o zaman yiyor enteresan:))
Gün içinde gelip süt istiyo elma istiyo tost istiyo:))
Çok şükür ya

buradayım canım hayrunnisa çok hastaydı giremedim ateşi çokyüksekti 3 gün ateşlendi sonra öksürüğe çevirdi ve uyku uyuyamaz oldu. iştah tamamen kapandı hiç yemiyo ilacını içiremiyodum iki gündür bardağın dibine su koyuyorum azcık ilacı içine koyuyorum öyle içiyo. o kadar halsiz ki kafasını kaldıramıyo. bugün daha iyiydi ama öksürük azaldı. o kadar moralim bozuk ki ne yapacağımı şaşırdım tam iştah düzeldi derken hastalık girdi araya hooopp tekrar en başa

Aaa geçmiş olsun kuzucum ya havalar çok soğuk. Dışarı çıkarma ya gelmiyor.
Sana tavsiyem bol ıhlamur içir tavuk suyuna çorba yap. Bizde hastalığı yeni yeni atlattık çok şükür. Doktora mi götürdün sen ne dedi? Doktor korkusu Var mi?

Üzülme çocuklar hasta olunca istahtan kesiliyor. Biz bile büyük insanken hasta olunca canımız bisey istemiyor. Hastalığı atlatsin yine toparlar kendini. 3 4 güne iyileşir ins

öyle soğukta bile kalmadı dişarı çıksakda arabayla gidiyoruz heryere doktora götürmedim ilaçları vardı evde doktordan çok korkuyo en son burnu için doktora gittiğimizde yıktı ortalığı
ıhlamur falan içiremiyorum yaa neler yaptım varya içmiyo yemiyo

seninde aklında bulunsun öksürüğe kara turpun içini oy altını da azcık kes bardağın tepesine oturt sabaha kadar o bal turpun suyunu alıyo süzülüyo çok faydalı ondan içir onu da yaptım bizimkine içiremedim

Evet cnm biliyorum ben o tarifi.
Off sorma ervada da var o korku ama biraz aştık sayılır.
Eskiye göre çook çok iyiyiz.
Muayene esnasindami ağlıyor. Yoksa hastaneye girincemi?

Ben bu durumu nasıl aştığimi anlattım cnm belki sende de ise yarar bi oku istersen.
Seni etiketledim hemen üstünde de yazım var zamanın varsa bi oku derim

Baharcim ya sende elif gibi buraları bırakıp gitme. Rüyamda elifin yazdığıni gordum
Biz bari kopmayalim birbirimizden daha ilkokul anilarimizi paylasicaz. Okumayi söktürene kadar birbirimize ortak olucaz
Beraber gülüp beraber eğlenicez. Bi sen bi ben kaldık ayyy aglicam simdi

ayyy canım benim yaaaa yok kuzum bazen birkaç gün giremesem de terk etmem burayı bi senin için giriyorum. başka sayfalara bakmıyorum bile
elifi çok merak ediyorum ben de keske birgün girse özledim onu da

Evet cnm ya bende özledim. Nisa.nasil oldu hastaydı en son iyileştimi?
Sana sorular soruyor mu?

iyileşti cnm öksürük az var . sormaz mı çene hiç durmuyo benimle kavga bile ediyo. sana bi kök diyo bana

Ne güzel yaaaa Off bende istiyorum benimle kavga etsin sorular sorsun ne zaman konusacak dersin ağzının içine bakıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…