Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oh oh maşallah kaynaşır işte ne güzel gelişimine de faydası olur. benimkini hiç sorma yaaa felaket bilmiş laf yetiştiremiyorum taktı bizi parmağına oynatıyo :)

oh oh maşallah kaynaşır işte ne güzel gelişimine de faydası olur. benimkini hiç sorma yaaa felaket bilmiş laf yetiştiremiyorum taktı bizi parmağına oynatıyo :)
Ne güzel cnm. Benimki hala konusamiyor ne zaman konuşacak acaba bekliyoruz

Ben hergun giriyorum sen mesaj atali bayağı olmuş yeni gördüm:)
Ervayi krese vermeyi düşündüm evimizin yakininda kres var çok yakın. Aradım artik 4.5 yasindan küçükleri almıyorlarmis. 1.5 sene sonra vericem bende. Sende vermeyi düşünüyor musun cnm?

canımm epeydir giremiyorum ne yapıyorsun nasılsın . ben de vermeyi düşünüyorum sübyan okulu var bizim burda da ama normal okul döneminde açık oluyo seneye inşallah vericem bende

Iyiyim cnm napayim yaz temizligi yaptim 4 gün boyunca yorgunluktan öldüm . Erva da iyi sadece evde canı çok sıkılıyor hep yatıyor hergun disari cikariyorum siz neler yapıyonuz?

ayyy ramazanı gördümya çok şükür. bir aydır koşturmaktan öldüm. bahar temizliği yaptım bir hafta sürdü ondan önce düğün vardı sonra tarlaya işçilerimiz vardı yemek hazırladık 2 gün o kadar yoğun geçti ki bir ay. bizimki de çok sıkılıyo yaaa sürekli çıkarıyoruz dışarı

Mübarek olsun kutlu ayimiz rabbim ibadetlerimizi kabul etsin cnm. Yarın kizlarimizin doğum günü bisey yapacakmisin? Zaten orucluyuz bu ilk iftarimi tek basima yapicam eşim akşam çalışıyor bizim kutlamamiz mümkün olmayacak sanirim ama resim cekip cikarttirmak istiyorum.

Baharcim kızımın kelimeleri bayagi arttik 2li bazen 3lu kelimeler kuruyor çok şükür. Dua et de şu 3 yasindan sonra birden acilsin. Sorular sorsun çok istiyorum şimdi ben sen kavramini öğretmeye çalışıyorum bazen doğru bazen yanlis kullaniyor umarım zamanla düzelir. Bu arada boy kilo durumunuz nedir

yok canım yaa ramazana denk geldi o yüzden yapmadım ama herkesi iftara çağıracaz o gün belki bi pasta yapar iftrdan sonra keseriz bizimki doğum günü diye tutturuyo konfeti patlatalım diyo
çok sevindim canımm ilerler ya takma

Bizimki de "pasta mum istiyom" diyo ama deyisi bi görmen lazım öyle kendini masum yaparak söylüyor ki anlatamam
Ne yapacaksın onu diyorum "ufle" diyor:))) uflucekmis.

Boy kilonuz nasıl cnm

Canım nisanin boy kiloyu merak ediyorum.
Benim cirpimin kilosu 12.5 boyu 92 cm olmuş.
6 ayda 1 kilo alıyor benim kız ya çok üzülüyorum. 1 senede 2 kilo alıyor
2.5 yaşında 11.5 kiloymus 3 yaşında 12.5 kilo offff neler yaptım sen biliyorsun bir türlü kilo alamadi yasitlarinin yanında küçücük duruyor kahroluyorum

merhaba canımm. bizimkinin kilosu 13,5 o da uzun süredir bu kiloda boyuda 93 cm geçenlerde sağlık ocağından çağırdılar orda ölçtüler.valla bizimki de ufacık kalıyo çocukların yanında ama takmıyrum artık sağlıklı olsun yeter benim için

Öyle cnm ama takmadan duramiyorum maalesef 6 ayda 1 kilo alır mi cocuk
Bi de konusamiyor o da üzülüyorum 3 yaşını geçti hala konuşma yok herhalde ilkokula başlayınca konusacak

her çocuk bir değil ki canım benim ablamın bi kiracısı var çocukları 5 yaşında hala doğru dürüst konuşamıyolar. ki senin kızın prematüre onlarda o da yok. elbet konuşur sıkma canını

ayy ne yapayım canım yaa ramazan girmeden bahar temizliği yaptım bir hfta sürdü ramazanda hep misafirle iş güçle geçti şimdi de bayram temizliği yapıyorum halıları yıkıyorum anlayacağın koşturmaca :) sen neler yapıyorsun

Iyi bende dedigin gibi misagir falan . Bayramda bana gelen giden olmuyor. Sana oluyor mu? Tatile gitcenizmi bu yaz? Erva çok istiyor deniz tatil deyip duruyor. 1 yasindayken gitmistik hatırlamaz ama kitaplardan falan görüp istiyor. Balkona havuz yaptık kaydirak falan da vardı yegenimle bi oynadılar gör:)))

vala bizim bayramlar yoğun geçiyo canım kayınvalidem annem aynı yerde olduğumuz için hele de ilk gün baya bi koşturuyoruz. valla bilmiyorum ki canım hayrunnisanın da havuzu var gerçi burda hala havalar suya girecek kadar ısınmadı. eşim gidelim diyo ama benim pek içimden gelmiyo açıkçası

Neden ki?.valla ben çok hevesliyim sırf erva için gitmek istiyorum:))
Bayramdan sonra eşim yillik izne cikiyor gideriz büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…