Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Napiyosun baharcim?:))) nisa nasıl?
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
ah canım nasıl olalım karışık bir koşturmadaydım. geçen hafta düğünümüz vardı. düğünden bir gün önce halan vefat etti düğünün olduğu gün defnettik. bir cenaze evine bir düğüne koşturdurdum durdum. perşembe günü salon düğünü cuma cumartesi kapı düğünü olacaktı perşembe cuma düğün oldu cumartesi sabah da damadın halasının oğlu vefat etti hoooppp düğün kesildi. moreller 0
neye uğradığımızı bilemedik
Kayıtlı Üye
cenazeyle başlayan düğün cenazeyle son buldu
Kayıtlı Üye
cenazeyle başlayan düğün cenazeyle son buldu
Aaa başınız sağolsun cnm ya kötü olmus
dugun tanidikmiydi?
Kayıtlı Üye
Genç miydi çocuk neden öldü ki?
Kayıtlı Üye
Aaa başınız sağolsun cnm ya kötü olmus
dugun tanidikmiydi?
eşimin halasının oğlunun düğünüydü
Kayıtlı Üye
Genç miydi çocuk neden öldü ki?
42 yaşındaymış ilaçlarını kolayla içmiş galiba
Kayıtlı Üye
42 yaşındaymış ilaçlarını kolayla içmiş galiba
Aa O yuzdenmi oldu ki otopsi yaptılar mı
Kayıtlı Üye
Bahar sana ne dicem. Ben ervayı dün okula yazdirdim:)) eger sınıf açılırsa alacaklar kesin gözüyle bakamıyorum henüz belli değil yarım günlüğüne vercem. Konuşması için sosyallesmesi için umarım her şey güzel olur uyum sağlar ve faydasını görürüz arkadaşım
Kayıtlı Üye
iyi yapmişsin valla bende düşünüyorum bu sene ama bizim burda kayıtlar başlamadı sanırım daha ama endişeliyim yaaa onu orda bırakıp eve nasıl gelecem hiç bilmiyorum
Kayıtlı Üye
iyi yapmişsin valla bende düşünüyorum bu sene ama bizim burda kayıtlar başlamadı sanırım daha ama endişeliyim yaaa onu orda bırakıp eve nasıl gelecem hiç bilmiyorum
Sorma cnm stresten sivilcelendim en son ergenlikte bu kadar sivilce çıkmıştı
Gece uykular uyuyamadim sabahın köründe uyandım 10 gün düşünmekten basim agridi. Sonra okulu gidip gördük icime sindi öyle rahatladim ervada çok sevdi okuldan zorla cikartttik ben böyle tahmin etmemiştim. Okul zamanı da illa ağlar ama alışır. Sınıf açılsa keşke umarım açılır. Çok istiyorum 1 aya belli olurlar dedi bakalım. Sen bi gidip konussana okulla belki aliyorlardir
Kayıtlı Üye
Ben ervanin bu sene gitmesini çok istiyorum çünkü evde o kadar canı sikiliyor ki anlatamam. Eğer almazlarsa koca kış evde ne yaparız dusunemiyorum
El becerisi hiç yok konuşma da yok okulda insallah faydasini görürüz
Kayıtlı Üye
Baharcim sınıf açıldı 2 gün sonra başlıyoruz uyum haftası olucak . Cok heyecanliyiz erva hergun okula gitcem diyor. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin.
1.5 aydır girmemissin nasılsın? Özledim valla
Kayıtlı Üye
merhaba canım ne yaptınız uyum süreci nasıl geçti erva nasıl sen nasılsın
Kayıtlı Üye
Valla zorlu geçiyor baharcim hiç umdugum gibi olmadı. Bugun yarım gün gitti ilk kez benden bu kadar uzun süre ayrildi 4 saat boyunca okuldaydi 3 saat ağlamış neredeyse yemek de yememiş gittiğimde yeni susmuştu ve aglamaktan sesi kısılmış.
Çok üzüldüm 1 ay daha götürücem eğer hep ağlamaya devam ederse okuldan alicam. Hiç oyunlara katilmayip hep ağlamış.
Şimdi okula gitcez yarın diyorum surati bi degisiyor gör
Napicam ben böyle bilmiyorum keşke alissa ama hiç umudum yok inan
Kayıtlı Üye
Baharcim bugün 2.
Günümüzde daha iyiydik düne görgöre bugün oyunlara katilmis yemek yemis cacik pilav. Ogretmeni oynatmis bazen aglamis. Cok şükür ya. Ama evde yarın okul var deyince yine bi yüzü değişiyor umarım alışır.
Banda bir cvp verirmisiniz Kızım 50 günlük 20 günlük bir yoğun bakım maceramız oldu ilk doğduğunda on bir gün solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakımda kaldı ben bu arada sütünü sağıp hep hastaneye götürdüm sonra eve çıktık evde 20 gün beraber kaldık ama sütüm yetmediği için ilk önce beni emdi sonra aldığı kadar mama verdim ama 30 ml den fazla asla içmedi sonra tekrar yoğun bakıma yattı yine solunum sıkıntısı nedeniyle ve doktor tartıda kilo vermiş olduğunu gördü sütümün yetmediğini ve mamaya başlamamız gerektiğini söyledi fakat kilo alıp vermesi çok dengesiz çok iştahsız bir bebek zorla yediriyorum şuan Aptamil kullanıyoruz benim sütüm tamamen kesildi sadece mama içiyor 2 saat arayla 60 ml veriyorum bu Ölçek yeter mi yetmez mi kafam çok karışık Kasım'ın beşinde kontrolümüz var sizce bu ölçü iyi mi kilo almış mıdır
Kayıtlı Üye
Icebildigi kadar icirin 60 ml bitiriyormu
Icebildigi kadar icirin 60 ml bitiriyormu
Evet benim zorlamamla bitiriyor 2 saatte 60 ml içiyo ama kilo alması lazım zayıf çünkü
Kayıtlı Üye
Evet benim zorlamamla bitiriyor 2 saatte 60 ml içiyo ama kilo alması lazım zayıf çünkü
O zaman yapacak birsey yok daha fazla zorlayamazsiniz ya bırakın. Benim kizim da hep zayif bir cocuktu 3.5 yassinda gala zayif