Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TurkuazKrampon

Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
8.315
7.544
398
Arkadaslar merhaba yeni katildim araniza....
benim 6,5 aylik kizim var gunluk beslenme tablosu su sekilde
sabah ihlamur cayi ve bu cayla seyreltilmis yarim yumurta sarisi biraz tuzsuz lor peyniri ve keci boynuzu ozu hepsini ayri sekilde cay ile seyreltilmis olarak.

Oglen sebze puresi brokoli karnabahar havuc kabak patates kereviz vb

ikindide yogurt

bazi gunlerde yogurt yerine muhallebi yapiyorum yogurtun icine kendi elimde yaptigim bebe biskuvisi katiyorum..

isteyenlere tarifi verebilirim cok saglikli
gec aciktigi icin butun bi gunu bunlarla bolusturebiliyorum sizce nasil?

Ve de bu kis ayinda ne meyva verecegimi bilemiyorum mandalina portakal greyfurt kivi bunlar asitli oldugu icin 8. 9 aya kadar vermeyin diyorlar. Kizima 2 haftadir meyva puresi veremiyorum bu yuzden armut veriyordum en son o da kalmadi.....

Cok guzel canim cok hosuma giitti
Ben meyveyi hic aksatmiyorum muz elma yapiyorum cam rendem var onda
Yada hurma elma
Armut elma boyle karisik yapiyorum benim kzim istahli okdugu icin elimizde ne gorse saldiriyo resmne o yusden portakal falan yerken somuruyo oda mandalinde ayni sekikde
Corbalara tam anlamiyla gecmdik ama bndr senin gibi havuc brkoli.. Oyle devam ediyorum
Kiymali corbalara gecmedin galiba gecersrn mytlaka yaz okumak isterim
Yogurdum taze oldugu surece hergun verrim bi cay bardagi icine bir sey koymam guselde yiyo zaten
Muhallebide arada gunduz yada yatmadab verdigim oluyo benimde ama sik kullaniyorum muhallebiyi benide emiyo zatn bizimde bu.sekild..

Seni emmesi cok guzel benim kizim 3 ay emdi sutum azdi sonrada bitti. sma mama veriyorum.

Esim bugun elma ve armut almis sert oldugu icin az suda haslayip blenderdan gecirdim ama cok az yedi.

Henuz corbalara gecmedim gec gecmeyi dusunuyorum cunku corba sulu. Az yedikleri icin az vitamin alip onun yerine sy icmis oluyor ama pure yapildiginda tamamini aliyor. sende oyle yap bencee canim.

Kiymaya 7 aylikken baslayacagim hergun verilmesi gerektigi yaziyor onuda su sekikde yapmyi dusunuyorum.

250 gram kiymayi findik buyuklugu tanesinde ayirip ayirip nofrostta atip o sekilde corbalarina koymayi dusunuyorum...

Senin kizinin dogum tarihi ne? ve disleri ciktimi? donuyormu? benim kizim biraz tembel dee :) :) :)

Canim cok hosuma gitti bilgilerin bizimde 7bitecek ozman ben corba icin gecmi kaldim;)
21mayis dogumlu ewet donuyo oyuncaklara uzaniyo emeklemek uzere diyenilirim yani henuz dislerimiz yok ama agrsi var her an cikabilir giibi yani hzuurslugu oluyo yani bu sekilde iste
Birde kiymali corba yaptigin zman yazarsan memnun olurum canim

Aslinda mamayi birakabilirsin artik bosere yazik para verme muhallebiyi sut kivaminda yapip biberonda verebilirisn ek gidaya zagen gecmisin yani canim bosver vermr maama bence tabi genede sen biilirsin
Bu arda cam rendede vermiyomusin meyveyi neden hasladin anlamadim

Ayy ne kadar guzel ne zaman donmeye basladi? benim kizimda 28 mayis dogumlu..

Saglik ocagindaki hemsirede mama verne dedi ama bikeniyorum cevremde herkes veriyor.

Para vermiyorum sma mama nestle yaptigi icin esim nestlede calisiyor bu yuzden mama bedava dogum yapmadan once bende nestlede calisiyordum..

Meyvayi sert oldugu icin hasladim.

Bu arada sana bisey sormak istiyorum. sen mesaj atinca bana bildiri gelmedi. bana bildiri gelmesini istiyorum ama e-posta gelmesini istemiyorum bunu nasil yapabilirim acaba?

Canim bendede bazen oluyo e posta gelmesini isyemiyosan profil sayfana goruntule e posta alma yo isaeetle gelmez bnde oyle yaptim

Yaklasil 2aya yakindir oturuyo 3hafta oldu olmadi da donuyo artil ama yeni sayilir ya

Canim bi arkadas daha bahar burda onin kizi da 28mayis dogumlu soyleyimde oda buraya yazsin 3umuz bilgilerimize paylasiriz:)

Canim bi arkadas daha bahar burda onin kizi da 28mayis dogumlu soyleyimde oda buraya yazsin 3umuz bilgilerimize paylasiriz:)

Olsun canim ya genedr verme mama gereksiz ek gida aliyo artik mama fazla olur mamada ziyade besin girsin vucuduna hazimsizlikda yapar mama bence

Canim profil sayfana gir iletisim bilgeri yaziyo gir oraya ne yapmak istiyosan yap

Bu siralar ek gdayi az almaya basladi yaa bu sabah yumurta falan zorla yedirdim kahvaltiyi zorla yaptiriyom 3 gundur..

Sen kahvaltida neler veriyon?

Canim telefondan giriyorum oyle gorunuuo bnde isretli yani isareti kaldirdim gelmedi hic bana

Peynir muz cici bebe yumurtanin sarisinin yarisi ama 3 4gun baslayali yumurtaya daha once koymuyodum cok az da bal muhallebi tarzinda yapip vriyorum

Peynir muz cici bebe yumurtanin sarisinin yarisi ama 3 4gun baslayali yumurtaya daha once koymuyodum cok az da bal muhallebi tarzinda yapip vriyorum

Biz 3aya yakin olacak yurutece bindireli ilk baslarda bzi.kide korkutu agaladi afalan ama sonra alisti simdi.ewin icinde bide halolarin uzerinde ucuyo resmen:) zamanla alisir ama ara ara bindir

Back
X