Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Himmm tadi nasil oluyo oyle
3400 dogdu canim araligin 1 de 8800 du suan bilmiyorum 9u gecmustir galiba amam biziimki yemesine gore az kilosu benide xok istahli emmiyo zaten
kuzum yaptığımız şeylerde ne tuz ne de şeker var zaten içlerine ne koysan götürür muz elma ne seviyorsa koy alışınca koymazsın daha
Kayıtlı Üye
bu çocuklar alim yapacak bizi bu gidişle

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Karni bahar ve brokoli yedirmeye calisiyorum sebze cirbasini cok guzel yiyo zaten bugunku corbasinda karni bahar var mesela ama kereviz huc denemedim
Kayıtlı Üye
Kesinlike bahacim yaa bi doktor kadar bilgimiz var:)
Benim ozelliklede" bebeklerde gaz"
Ne gunlerdi....
Kayıtlı Üye
evet kuzum yaa ne kadar çare arıyordun :) bak şimdi gülümsüyoruz sadece
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Ben hic oyle yapmadim bahrcim 4,5 aylikken yogurt elma suyuna basladim hatta. ara ara verdim hep benim kizim 3 ay emdi mamada vermek istemiyorum sebze yesin istiuorum ama yemiyor agzini kitliyor bi hafta oncesine kadar yiyordu.
Kereviz konusinda bilgin icib tesekkurler bir kere yedirdim kereviz istahla yemisti.
Ama simdi oyle yiyecegini zannetmiyorum.
Hakikaten alim bilgin olduk:)
bi de su istahsizliga bi cozum bulsaydk iyiydi

(
Kayıtlı Üye
Ayy kuzum yaa bana sebze corbanin tarifini versene hemen yarin onu yapayim
ben hic corba vermedim hep pure yaptim ama sulu seyleri daha guzel yiyor gozlemledigim kadariyla.. bahar sen yapiyorsan sende yaz evde hangi malzemem varsa ondan yaparim.
bu arada bahar diyorum ama adin bahar sanirim :)) bi mesajda gormustum beypazari seninkide elif miydi????? :)))
yaniliyosam duzeltin.....lutfen
Kayıtlı Üye
Ewet canim elif bende sende sengul galiba:)
İki adet havuc
Bi dis sarimsak
Bi adet patates
Karnibahar
Hakiki zeytin yaginda hafif kavurdum
Sonrasinda yarim saat 45dakika pisirdim
Blendirda gecirdim cok guzel yedi kalanini buzluga attim bi kase yedi bitirdi..
Simdilik ins. Sizinki de oyle olur
Kayıtlı Üye
Su koydun dimi?
Sarimsak ilk defa duydum csnim ewet bende sengul
cok ssdirdim miktarlari gornce ben yarim havuc yarim patates bir agaccik karnsbahar yada brokoli 4 gun anca yiyor

Kayıtlı Üye
Canim ewet cok oluyo ama fazlada deil yani sarimsak vitamin yerinde koydum
Tarhana corbasinada koyarim bn mesela
Kalaninida buzluga attim biraz yarin icin ayirdim
Onceleri bn cok az yapiyodum ewet azda yiyodu zaten ama suan bi kase iciyo
Kayıtlı Üye
Ewet canim su koydun pistikten sonrada bi cimdik tuz attim miktarini srn kendinde ayarlayabiilirsin yap buzluga at mesela 3ay bise olmaz elinin altinda hazir olur
Kayıtlı Üye
Yaptiktan sonra o corbayi en fazla3gun ver sonra baska dene o sekilde yap kuzucum
Kayıtlı Üye
evetcanım ben de bahar . ben de yemesini istiyorum yaaaaaaaa

. bi süre hiçbirşey vermesem mi diyorum
Kayıtlı Üye
Olabilir canim bu sure verme bakalim yememeside canini sikiyo insanin yaaaa
Kayıtlı Üye
hep de nasıl canım sıkılıyo. sütüm doyuruyo demekki onu idrar yapması felan gayet iyi. baskıcı olmak da istemiyorum bi yandan şmdilik biraz ara verelim bakalım ne olacak
Kayıtlı Üye
Canim bnde oyle yapiyorum cok sikarak yemek vermiyorum hepsini ust uste de veiyorum seninki emiyo bizimki agzinin ucuyla emiyo ya
Kayıtlı Üye
Tesekkurler elifcim...
Bende yapip yapip buzluga atiyorum!
insan yemeyince oyle morali bozuluyo ki anca yasayan bilir biraz once kayisi ve cekirdekli uzum kaynatip blendirdan gecirdim sonrada yogurtla karistirdim anca 2 kasik zorla yedi agladi hep o yine kakasini yapamiyormus yavrum.
sonra uyudu uyandi tekrar denedim o zaman yedi
sabirli olmamiz lazim ustelemeyince yedi.
artik soyle yapmaya karar verdim gun icinde hic mama vermicem mecburen acikacak mecburende yiyecek geceleride mama vericem bundan baska yolu Yok
sizi cok kiskaniyorum dogrusu

Kayıtlı Üye
kızlar benim kız çok huzursuz bu aralar yaa geceleri burnumdan geliyo uykusundan çığlıkla uyanıyo öyle ağlıyo ki dün geceye kadar her gece bir kez ağlıyordu ama dün gece burnumdan geldi uyku uyutmadı bana. ben uyuttum o uyandı ağladı ben uyuttum o uyandı ağladı . acaba dişleri mi sancı yapıyo

Kayıtlı Üye
Ewet canim mamma vermeyi kea bakalim bir de oyle dene aslinda seni emmis olsa kabizlik sorununuz da ortadan kalkmis olurdu mama dabiraz rahatsiZ ediyodur
Kiskanma bence bnde obez olacak diye korluyorum dun pasta yiyoruz herkesin elindeki pastalara saldiriyo oda koti bi yerde yaaa napacam ben,)
Kayıtlı Üye
Ayy kuzum yaa bana sebze corbanin tarifini versene hemen yarin onu yapayim
ben hic corba vermedim hep pure yaptim ama sulu seyleri daha guzel yiyor gozlemledigim kadariyla.. bahar sen yapiyorsan sende yaz evde hangi malzemem varsa ondan yaparim.
bu arada bahar diyorum ama adin bahar sanirim :)) bi mesajda gormustum beypazari seninkide elif miydi????? :)))
yaniliyosam duzeltin.....lutfen
ben sebze tarhanası yaptım kuruttum et suyu ve kıymayla pişiriyorum. onun haricinde. patates havuç karnı bahar kereviz biraz mercimek pişirip püre yapıyorum. pirinçli yoğurt çorbası da yapıyorum . onun haricinde sebze mamaları da yapıyordum ama yemiyo yemiyo yemiyo