Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ya cnm sorma bende geçen birine gittim kızın kaç yaşında dedi. bende kaç gösteriyo dedim. 1.5 2 yaş demezmi bi moralim bozuldu sorma. cnm ervanın da boyu kısa bana göre. ben internetten bakıyorum erva gibiler 92 93 cm çüş
ş yani bizimkiler anca 3 yaşında öyle olur. üzülme sen. ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum gelince yazarım sana. bi de 2 yaşındayken bıngıldağında biraz açıklık vardı bakalım kapanmış mı onu sorcam

:KK71::KK71: güldürdün valla bende gizli gizli gidiyorum tuvalete:KK71:

bu arada cnm benim moralimi bozan bişey var. nisanın böyle gün içinde oyun oynamadan yattığı zamanlar oluyormu?
erva sabah kahvaltısını yapıyor sonra yere yastık atıp yatıyor veya sabah heidi çıkıyor ona bakıyor. istiyorum ki oynasın kendi kendine oyun kursun ama yok. onun öyle yattığını görünce eskiden hemen oyun kuruyodum gelip oynuyodu bende yanında duruyodum. ama artık o kadar yoruldum ki kendi haline bıraktım ve günün 10 saati uyanıksa yarısını yerde yatarak geçiriyor. diğer yarısında da ev dağıtıyor. bu durumu düşünmekten kafayı yicem bahar yaa çocukla oyunla gelişir büyür öğrenir benimki niye böyle. bi arkadaşa anlattım bu durumu onun da kızı 3 yaş 3 aylık. benimkide öyle dedi tüm gün elinde tablet yatıyor dedi. bilemiyorum seninki nasıl sence neden böyle. anca boş boş yatıyo bu çocuk nasıl gelişecek varya çok moralim bozuk:( yemek yedirmek için uğraş, tuvaleti için uğraş, bi de oyun oynaması içinmi uğraşçam bıktım artık yaa

sen onun boyuna üzülme ergenlikte birden uzarlar. burada erva gibi mayıs doğumlu 2 çocuk daha var. ve kızımla birlikte 3ü de aynı boyda. ama uzun olanlarda var işte. ayrıca 2 yaşındayken ervada nisa da 83 değilmiydi sen niye bu kadar üzülüyon ki? ben şimdi gidiyorum cnm

geldim şimdi kilo:12 boy:89 çıktı ama ayakkabılarıyla ayakkabısız hali kilo:11.5 boyu:87
bıngıldağı kapanmış çok şükür. bi de orada korktu ağladı sonra da kustu biraz nasıl korkuyo ya bi gör bişey yapacaklar diye. konuşması nasıl dedi cümle kuruyo dimi dedi. bend eöyle 2li cümle kurmuyor dedim seneye yarım gün kreşe ver dedi. evde sen ona kitap falan oku dedi karalama yapsın dedi böyle şeyler yapmak istiyorsa korkma dedi. mesela yazı yamak istiyo yazsın youn hamuruyla mı oynamak istiyo oynasın dedi. bunları yapmak istiyosa korkma dedi. bende ya istemiyosa dedim gün içinde genelde sessiz dedim. bazen oynuyo bazen oynamıyo kafama takılıyo bu sorun dedim. çocukların kimilerindeolur öyle dedi. ayy bilemiyorum valla moralim bozuldu yaa. şimdi atına bindi atında sallanıyo. bi yandan da niloya izliyo

şimdi ervanın kullandığı kelimeleri yazdım 90 kelimesi var cnm ama bazı harfleri tam çıkartamıyor yarım söylüyor. mesela oturmak istesin oturcam demiyo otu diyo. yada bisiklete binmek istesin bincem demiyo bi bi diye arka arkaya tekrar ediyor

:KK71::KK71: güldürdün valla bende gizli gizli gidiyorum tuvalete:KK71:

bu arada cnm benim moralimi bozan bişey var. nisanın böyle gün içinde oyun oynamadan yattığı zamanlar oluyormu?
erva sabah kahvaltısını yapıyor sonra yere yastık atıp yatıyor veya sabah heidi çıkıyor ona bakıyor. istiyorum ki oynasın kendi kendine oyun kursun ama yok. onun öyle yattığını görünce eskiden hemen oyun kuruyodum gelip oynuyodu bende yanında duruyodum. ama artık o kadar yoruldum ki kendi haline bıraktım ve günün 10 saati uyanıksa yarısını yerde yatarak geçiriyor. diğer yarısında da ev dağıtıyor. bu durumu düşünmekten kafayı yicem bahar yaa çocukla oyunla gelişir büyür öğrenir benimki niye böyle. bi arkadaşa anlattım bu durumu onun da kızı 3 yaş 3 aylık. benimkide öyle dedi tüm gün elinde tablet yatıyor dedi. bilemiyorum seninki nasıl sence neden böyle. anca boş boş yatıyo bu çocuk nasıl gelişecek varya çok moralim bozuk:KK43: yemek yedirmek için uğraş, tuvaleti için uğraş, bi de oyun oynaması içinmi uğraşçam bıktım artık yaa
Tablet telefon vermeyin eline benimki deli oluyo ama yemek dışında eline vermemeye çalışıyorum. Bizimki çizgi film açık olursa sakin durr onu dışında hiç boş durduğunu görmedim

sen onun boyuna üzülme ergenlikte birden uzarlar. burada erva gibi mayıs doğumlu 2 çocuk daha var. ve kızımla birlikte 3ü de aynı boyda. ama uzun olanlarda var işte. ayrıca 2 yaşındayken ervada nisa da 83 değilmiydi sen niye bu kadar üzülüyon ki? ben şimdi gidiyorum cnm
ne bileyim cnm yaa galiba insanların gereksiz yorumları üzüyo beni

geldim şimdi kilo:12 boy:89 çıktı ama ayakkabılarıyla ayakkabısız hali kilo:11.5 boyu:87
bıngıldağı kapanmış çok şükür. bi de orada korktu ağladı sonra da kustu biraz nasıl korkuyo ya bi gör bişey yapacaklar diye. konuşması nasıl dedi cümle kuruyo dimi dedi. bend eöyle 2li cümle kurmuyor dedim seneye yarım gün kreşe ver dedi. evde sen ona kitap falan oku dedi karalama yapsın dedi böyle şeyler yapmak istiyorsa korkma dedi. mesela yazı yamak istiyo yazsın youn hamuruyla mı oynamak istiyo oynasın dedi. bunları yapmak istiyosa korkma dedi. bende ya istemiyosa dedim gün içinde genelde sessiz dedim. bazen oynuyo bazen oynamıyo kafama takılıyo bu sorun dedim. çocukların kimilerindeolur öyle dedi. ayy bilemiyorum valla moralim bozuldu yaa. şimdi atına bindi atında sallanıyo. bi yandan da niloya izliyo
maşallah boyu çok iyi bizimki 85 cm. belki de sakin olması kendi yapısında var cnm kadar takılma bence bizimki çok mız mızbu ara herşeye ağlıyo

şimdi ervanın kullandığı kelimeleri yazdım 90 kelimesi var cnm ama bazı harfleri tam çıkartamıyor yarım söylüyor. mesela oturmak istesin oturcam demiyo otu diyo. yada bisiklete binmek istesin bincem demiyo bi bi diye arka arkaya tekrar ediyor
sonuçta ifade ediyo ama çocuk kendini önceki hallerini düşünsene bi

kuzum biraz önce her msjına cevap veremedim kusura bkma yanlış anlama hayrunnisa ağladı o zaman susturamadım. hala da uyumadı yaa deli olacam

yok cnm sorun değil. konu açtım okudunmu? evet sağlık ocağındaki hemşiremiz çağırdı 3 ay sonra gel bakalım dedi. bende pek bi fark olmaz aynı olur dedim. olsun sen yinede gel dedi. hemşiremiz ilgili sağolsun. telefonda falan konuşuruz zaten gittiğim günde bana mesaj atmış ne zaman gelcen diye.

bencede erva sakin yapıda biri öyle çok şımarık halleri yoktur arada bi şımarır bardak falan kırar öyle. bak canım gün içinde oyun hamurunu ister, legolarını ister bunlarla 5 dakikadan fazla oynamaz hemen sıkılır. ama atına zıplayan topuna dakikalarca biner. ayısıyla oynar gün içinde. onun dışında heidi izler yada yatar sence endişelenmeliyimim?

bu arada aklıma sonradan söylediği 6 7 kelime daha geldi nereeyse 100 kelimesi var ama cümle kurması için kaç kelime bilmesi gerekli ki? bi de anne aç demeye başladı. eskiye göre çok çook iyiyiz tabi cnm çok şükür

bence endişelenme cnm her çocuğun bi yapısı var işte bizimki de öyle oyun kurup oynmaz dediğin gibi en fazla 5 dakika o yüzden hiç endişeye kapılma

bahar kızımın şu yatma işini çözdüm. tüm yastıkları kaldırdım. dün ve bugün akşama kadar bi kere bile yatmadı ve hep oyun oynadık. bugünde yeğenimle oynadılar. bi bakttım onu çağırıyo geelll diyo:) normalde hiç öyle konuşmazdı

baharcııımmm özlediiim.. ya uff kızlar ya nerdesiniz ben hep burdayım siz yoksunuz.. acaba 5 dk giremiyomusunuz şu siteye:sinirli:

temizlik yaptım oda değiştirdim neler neler ama yine buradayım..
son gelişmeleri yazayım baharım toplamda 10 gündür yastıksızız vee süper gidiyoruz hiç yatmıyor gece 1 lere kadar oyun peşinde :nazar::nazar:
anlamıyorum tek yastık sorunmuymuş yanii.. bi ara gördü yastığı hemen yattı sakladım bende. görünce dayanamıyor galiba:işsiz:

şimdi oda değiştirdim oturduğum odada 12 tane yastık var biraz farklı geldi sanırım onlarada yatmıyor ama bi yatmaya başlarsa 12 tane yastığı nereye sokarım bilmem artık:KK53:

ervaya top havuzlu kaydırak sipariş ettim yarın gelecek bakalım nasıl olacak resmini atmaya çalışıcam. kızım pek tırmanamıyor sadece bi merdiven (dik olursa). bakalım bu küçük kaydırakla tırmamayı öğrenir diye ümit ediyorum. kızıma oyun odası kurucaz yarın :spor:

upload_2016-12-11_16-28-31.webp

Back
X