Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
şengülcüüüüüümmmmm ben geldiiiiimmmm kızmakta çok haklısın ne hayırsızız dimi
Kayıtlı Üye
çok güzel top havuzu kuzum
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
üff bu kadarcıkmı yavv

nerelerdesin? niye girmedin? kuzucuk nasıl? özledim valla. benim tlefon bozuk yeni tel alcam alayım resim koyalım son hallerini:) erva 12 kilo oldu bu arada:)
sende yani 2 3 gün burdasın sonra hooooop yksun 10 gün ortada

meraklanıyorum yav kopuyozmu birbirimizden nedir

elif zaten kayıplara karıştı ben hergün burdayım
Kayıtlı Üye
bebeğim çok haklısın hayır kopmak yok valla elif hiç girmiyo evet . bu arada top havuzunu iyi akıl etmişsin o toplardan hayrunisanında var ama kaydırağı yok. çok eğlenceli oyunlar oynuyruz o toplarla. bizimki valla kanepe tepelerinde hoplayıp zıplıyo süpey kaffaman oldum diyo :)
bu arada hayrunnisa süte alıştı biliyo musun o kadar seviniyorum ki anlatamam ve günlük 2 su bardağı içiyo
sen neler yapıyorsun senin kuzu nasıl
Kayıtlı Üye
elif neden birden kayboldu acaba yaaa çok merak ediyorum
Kayıtlı Üye
bu arada farmasi ürünleri anıl iç giyim dış giyim ürünleri ve pierrecardin ürünleri getirtiyorum kargoların biri gidiyo biri geliyo valla :)
Kayıtlı Üye
ayrıca bu pazar saç rengimi değiştiriyorum 1.5 senedir düşünüyodum sonunda karar verdim ama

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
sakın gitme yakaladım seni
Kayıtlı Üye
a hangi renk yapcan.
cnm ervada sabah akşam süt içio hatta biraz önce benden süt istedi. normalde hiç kendi istemedi bu zamana kadar
Kayıtlı Üye
erva hasta olacak galiba boğazları şişmiş ha bire bana gösteriyo bi de bacağında kırmızı benekler var suriye hastalığı diyolar çok bulaşıcı moralim bozuldu ondan olacak galiba.
ervada cnm gün içinde uyumak istemiyo artık. normalde çok uykuya düşkündür. hayret ettim yani bu sabah 9 da kalktı hiç uyumadı banyo istedi benden banyoyu yapınca 1 saat uyudu şuan hala ayakta.
süpey kaffaman mı diyo ahh kıyamam yaa:)))
benimkide oyun peşinde maşallah yastıkları kaldırınca yavrumm kendini oyuna verdi. ayısını yediriyo giydiriyo gezdiriyo:)
akülü arabası var ona biniyo. kaydıraktan kayıyo. zıplayan topuna biniyo zıplayıp duruyo. sanada tavsiye ederim cnm sende al onda zıplaya zıplaya boyu uzar. ervada kendini bayağı anlatıyo cnm kelime kelime de olsa çok seviniyorum. ve artık çocuklarla başka odada oynuyor. biraz önce çocuklar vardı hep oynadı onlarla orada bişey olsun gelip bana anlatmaya çalıştı. rabbime şükürler olsun yaşıtlarımızı yakalıcaz az kaldı cnm
Kayıtlı Üye
senin telefonun modeli ne bebeğim? pazar günü kendime telefon alıcam

2 aydır telefonsuzum
Kayıtlı Üye
erva hasta olacak galiba boğazları şişmiş ha bire bana gösteriyo bi de bacağında kırmızı benekler var suriye hastalığı diyolar çok bulaşıcı moralim bozuldu ondan olacak galiba.
ervada cnm gün içinde uyumak istemiyo artık. normalde çok uykuya düşkündür. hayret ettim yani bu sabah 9 da kalktı hiç uyumadı banyo istedi benden banyoyu yapınca 1 saat uyudu şuan hala ayakta.
süpey kaffaman mı diyo ahh kıyamam yaa:)))
benimkide oyun peşinde maşallah yastıkları kaldırınca yavrumm kendini oyuna verdi. ayısını yediriyo giydiriyo gezdiriyo:)
akülü arabası var ona biniyo. kaydıraktan kayıyo. zıplayan topuna biniyo zıplayıp duruyo. sanada tavsiye ederim cnm sende al onda zıplaya zıplaya boyu uzar. ervada kendini bayağı anlatıyo cnm kelime kelime de olsa çok seviniyorum. ve artık çocuklarla başka odada oynuyor. biraz önce çocuklar vardı hep oynadı onlarla orada bişey olsun gelip bana anlatmaya çalıştı. rabbime şükürler olsun yaşıtlarımızı yakalıcaz az kaldı cnm
suriye hastalığı ne kuzum hiç duymadım valla
aferin ervaya çok çok ilerledi maşallah
hayrunnisanın da zıp zıp topu var ama onla pek zıplamıyo biraz büyük geliyo ona at şeklinde var zıp zıp topu ona binip hoplya hoplaya geziyo
Kayıtlı Üye
suriye hastalığı ne kuzum hiç duymadım valla
aferin ervaya çok çok ilerledi maşallah
hayrunnisanın da zıp zıp topu var ama onla pek zıplamıyo biraz büyük geliyo ona at şeklinde var zıp zıp topu ona binip hoplya hoplaya geziyo
vücutta benekler çıkıyo yüksek ateş oluyo çok bulaşıcı.çok şükür korktuğum olmadı cnm iyileşti. dün hemen tavuk suyuna çorba yaptım zencefilli zerdeçalli hemen iyileşti. ben erva ne zaman hasta olsa hemen bu çorbadn yapar iyi olur maşallah.
zıplayan top bizimde büyük canım ayakları yere değmiyor. önüne oturuyorum benden destek alarak zıplıyor:)
Kayıtlı Üye
iyileştiğine sevindim cnm . zencefil zerdeçal çok faydalı evet
bizimki atını daha çok seviyo valla :)
Kayıtlı Üye
saçımı da ombre yaptırcam kuzum
Kayıtlı Üye
bak bu renk yaptıram nasıl kuzum
Kayıtlı Üye
ayy çok güzel beğendim normalde kendi saçın hangi renk? bende boyatmak stiyorum ama güvenemiyorum kuaförlere
Kayıtlı Üye
ben hep kızıl kullandım. tokatta naturel diye bi kuaför var uzun zamandır yaptıkları boyaları instagramdan takıp ediyorum ve artık onlara boyatmaya karar verdim bu saçı da onlar boyamış
değişiklik istiyorum :) sıkıldım kızıldan
Kayıtlı Üye
kızılı pek sevmem. yaptır bakalım inş güzel olur