Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben çıldırdım resmen 3 kişi zor zapt ettik dikiş atılırken. iğneyle uyuşturdular sadece 2 gün sonra plastik cerraha gittik krem verdi iz kalmaz dedi ama varya hala üzerimden atamıyorum. yarın dikişleri aldırcaz çok şükür. ama ogün çok ağladı ne kadar tükendi çocuğumm 3 gün burnum acıyo dedi geceleri uyandı uyandı ağladı.
allahım evlatlarımızı beterinden korusun kırılabilirdi de ama korudu yine rabbim.

Büyük geçmiş olsun cmm ya. Bi hasta oluyo var ya evde benim de esimin de morali bozuk geziyozz. Allah korusun büyük bi hastalık olsa ne yaparız bilmem. Bizde de ervanin burnuna kayısı kaçtığı zamanı unutamıyorum.. çok kötüydü. Sende üstünden bi süre atamazsın.
Rabbim beeterinden korusun.
Eee eşin evde miydi o sirada? Hemen acile mi görürdunüz kan akmaya baslayinca semde ne oldugunu anlayamamisindir cnm ya

amin canımm
babaannesi ve dedesi vardı. bi de terslik olacakya arabayı 2 gün önce sattılar kapıda araba da yok. ben ilk görünce çarpmanın etkisiyle kanadı zannetttim ensesine falan su sürdüm başını eğdirdim kan biraz durunca kesilen bölgenin kanı daha yoğundu burun ucundan havaya kaldırdım ki kopmuş o an eşimi aradım ve çabuk bi araba bul gel dedim 1 dakika içinde geldi hemen. biz ilçedeyizya küçükbi ilçe burası önce buradaki acile gittik dikişi biz atamayız plastik cerrah görmesi gerekiyo dediler burnuna bi bant yapıştırdılar oradan ile gittik işte

Offf canım büyük geçmiş olsun okudukça kendimi senin yerine koyuyorum bi fena oluyom. Şimdi nasıl iyi mi kuzucuk?
Bende ervanin odasını ayiricam bugün yatak geliyor

şimdi iyi çok şükür yara yırtık kaynadı gibi
gece hiç uyanmıyo mu cnm ben tereddüt ediyorum ayırmaya nsıl bi yatak aldın

Cnm ayırdım dün akşam eşim ise gitti evde ikimizdik güzelce uyudu yataginda allahım bırakıp yan tarafa geçicem bi türlü geçemiyorum acaba birlikte mi yatsak dedim bi tuhaf oldum. Sonra bismillah dedim kızıma okudum geçtim yatagima 1 ara kalkıp baktım uyuyor. Akşam 12 de uyudu sabah 8 de uyanmış yanına geldi hiç aglamadan yatağa çıkma ya yeltendi. Ben de kucaklayıp yatağına götürdüm. Uyumaya çalıştı ama uyumadi bi daha kahvaltı falan yaptırdım. Beklediğimden daha kolay oldu.
Ama yatak geleceği zaman hep anlattım yatak ali caz artik burda uyucan sen artık buyudun diye. Ay ve yıldız alıp duvarı suslucem dedim Sonra hep ona sordum erva buraya ne gelicek diye "yatak" dedi hep. Sen burda ne yapacaksın dedim "uyu" dedi. Sonrada "aydede" deyip duvari gosterdi. Bende evet dedim ondan da alicaz. Sonra yatak geldi. Yatagi getiren adamlarla konusmaya calisiyo "yatak yatak gel gel" diyor adamlari cagiriyor kapinin agzindan.
Sonra kuruldu benim kız zaten uykuya düşkün gitti öğlen uykusuna yatağına yatıp kendi kendine uyudu. Artık beni sallatmiyo kendisi uyuyo. Dün onda öğle uykusuna yattı. O yüzden daha kolay oldu gece. Bir de onun uykuya geçmesi ne beklerken asla yanında yapmadım yada yatağına oturma dim. Sandalye alıp yanına oturdum. Inşallah böyle devam eder. Ama eşim evde olduğunda nasıl olur bilmem çünkü onun yanına yatmak istiyor bazen ama alistiricam bir sekilde.

Canım artık gına gelmişti rahat uyuyamiyoduk ha bire yanımızda uyuyordu. Eşimle ayrı yatıyoduk sabaha kadar uyanıp duruyoduk ne kendi rahat uyuyabiliyor nede bizi uyutuyordu. Sabah ta birbirimizden bıkmış şekilde uyanıyoduk. Böylesi iyi oldu araştırdım çok da faydaliymis çocuğun gelişimi açısından Sen de bi düşün derim çünkü büyüyünce çok zor olur. Resim koycam şimdi bak.

Baksana kuzucugumun güzelliğine ya:)) sık sık giriyorum resimleri gördüm mi diye. Sende nisanin resmini koysana

Cnm ayırdım dün akşam eşim ise gitti evde ikimizdik güzelce uyudu yataginda allahım bırakıp yan tarafa geçicem bi türlü geçemiyorum acaba birlikte mi yatsak dedim bi tuhaf oldum. Sonra bismillah dedim kızıma okudum geçtim yatagima 1 ara kalkıp baktım uyuyor. Akşam 12 de uyudu sabah 8 de uyanmış yanına geldi hiç aglamadan yatağa çıkma ya yeltendi. Ben de kucaklayıp yatağına götürdüm. Uyumaya çalıştı ama uyumadi bi daha kahvaltı falan yaptırdım. Beklediğimden daha kolay oldu.
Ama yatak geleceği zaman hep anlattım yatak ali caz artik burda uyucan sen artık buyudun diye. Ay ve yıldız alıp duvarı suslucem dedim Sonra hep ona sordum erva buraya ne gelicek diye "yatak" dedi hep. Sen burda ne yapacaksın dedim "uyu" dedi. Sonrada "aydede" deyip duvari gosterdi. Bende evet dedim ondan da alicaz. Sonra yatak geldi. Yatagi getiren adamlarla konusmaya calisiyo "yatak yatak gel gel" diyor adamlari cagiriyor kapinin agzindan.
Sonra kuruldu benim kız zaten uykuya düşkün gitti öğlen uykusuna yatağına yatıp kendi kendine uyudu. Artık beni sallatmiyo kendisi uyuyo. Dün onda öğle uykusuna yattı. O yüzden daha kolay oldu gece. Bir de onun uykuya geçmesi ne beklerken asla yanında yapmadım yada yatağına oturma dim. Sandalye alıp yanına oturdum. Inşallah böyle devam eder. Ama eşim evde olduğunda nasıl olur bilmem çünkü onun yanına yatmak istiyor bazen ama alistiricam bir sekilde.

Canım artık gına gelmişti rahat uyuyamiyoduk ha bire yanımızda uyuyordu. Eşimle ayrı yatıyoduk sabaha kadar uyanıp duruyoduk ne kendi rahat uyuyabiliyor nede bizi uyutuyordu. Sabah ta birbirimizden bıkmış şekilde uyanıyoduk. Böylesi iyi oldu araştırdım çok da faydaliymis çocuğun gelişimi açısından Sen de bi düşün derim çünkü büyüyünce çok zor olur. Resim koycam şimdi bak.
valla düşünmüyo değilim kuzum ama benim kız hala geceleri uyanıyo ve hala zorla uyuyo

maşallah yaaa ne kadar değişmiş erva saçlar uzamış büyümüz çoktatlı olmuş. ama bizim kız uykusunda çok dönüyo bu yataktan düşmez mi

Aşağıda dosya yükle var hani cevapla yaziyon ya onun yanında. Erva düşmüyor ya maşallah akşam birlikte yattık zorlanmasın kendini güvende hissetsin diye akşam birlikte yattık. Bu akşam yine kendi odasında yatacak. Hemen birden pat diye ayirmayayim dedim. Ervada çok uyanıyor canım bazen hele hasta olunca daha çok akşam hep öksurmekten uyandı.

Nisa gündüz uykusu uyuyormu? Nasıl uyutuyon? Ben şimdi gezmekten geldim. Erva su anda odası na gitti yattı yatağa üstünude örttü uyumaya cakisiyo kendi kendine:))
Tuvaleti artık öğrendik canım 1.5 aydır hiç kaçırma yok. Geceleri de hep söylüyorum çişin gelirse bana söyle diye. Her akşam tembihlersem uyanıp söylüyor. Ama benim kız çok su içmiyor o yüzden çoğunluk la kuru kalkıyor.

Sizin nasıl öğrendimi?
Düşmesin diye yatağın kenarına 1 tane sandalye koydum bi de büyük ayisini koydum. Inşallah bu akşam da sorunsuz uyur.
Evet büyümüş dimi saçları uzadı. Nisayı da çok merak ettim

fazla da beraber yatma bi de ona alışır
hayrunnisa gündüz uyuyo ama değişti uyku saatleri bazen uyutamıyorum. hep zor uyuyan bir çocuktu nisa ayağımda sallıyorum öyle uyyo.
tuvaleti iyice öğrendi maşallah geceleri de uyanıp su içiyo bizimki çişi gelince de uyanıyo sdece ağlıyo o kadar huysuz oluyo ki

Sorma cnm ya bizde sendroma girdik galiba. Sürekli ağlıyor bi de konuşamadığı için anlatamadığı şey e de ağlıyor. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık bi afra bi tafra gör. Artık yemek yedirmek kabusa döndü. Hasta istahsiz doktora götürdum idrar tahlili istedi. 3 damla cisi anca alabildim. O da olmadı. Artık videoyla yediremiyorum sınır krizine giriyor resmen. Dişlerini sıkıyor gör. Kendi haline bıraktım 12 kilodan 11.6 ya düşmüş. Bi moralim bozuk ki sormam gitsin. Ne zaman konuşacak bu kız ya. Evde hep canı sıkkın hep arkadaş istiyo oyuncaklariyla zaten oynamıyor. Iş o gücü ağlamak. Offf yoruldum yani.
Sabah erken kalkarsa kahvaltı yapıyor gerçi 2 gün dur kahvaltı falan da yok . Eğer uykusunu alamadiysa gidiyor odasına uyuyor. Iceri cagiriyorum bagiriyor 15 dk sonra gidiyorum uyumuş.
Bugün yeğenim geldi 4.5 yaşında kişi ağlattı. Bi tane oyuncak vermedi kıza kıskanır durdu. Anlatıyorum ama anlamıyor bi konuşabilse keşke dediklerimi daha iyi anlar o zaman:(:(

bence konuşamadığı için değil o üzerine gitmeyin bi dönem olabilir bu bizim kız herşeyi konuşuyo ama aynı seninki gibi bi sinir sorma bizimle kavga ediyo :) kendi haline bırak zorlama hiçbirşeye biliyorum çok sinir bozucu bir durum ama öyle sinirlenince konuyu değiştir sevdiği şeyi birlikte yapmayı teklif et balkona falan çıkar

Cnm varya çok kotuyum artık videonun yüzü ne bile bakmıyor. Eskiden video açar açmaz hemen kosardi yanima bende rahat rahat yemek yedirirdim şimdi imkansız.
Dün kendi haline bıraktım sabah ballı süt içti. Gün içinde 3 5 kaşık pilav yedi. Tost yaptım yarısını yedi. Birazda simit geveledi 1 bardak ayran icti o kadar. Var ya ben ne yapicam hiç bilmiyorun:(
O kadar sinirli ki anlatamam bu sabah patates kızartması yedi kaşıkla yemeye uğrasiyo amcası vardı misafir bizde kaldı.. inat ediyor kaşıkla yemek için. Sonra senin dediğin gibi dikkatini çekmek için sehpa çıkardım onun üstüne koydum patates tabağını kaşığı da sakladım. Neymiş o da sehpa tepesine çıkacakmış. Küçücük sehpaya hem kendini sığdırdı hemde patates tabağını öyle yedi :kızgın:
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayim:mad:

ayyy o da daha inat olmuş yaaa allah sabır versin ama süt içiyosa o tok tutar aç kaldı diye sorun etme bence bağırma sakin olmaya çalış

Off valla sorma. Artık video falan gostermicem bıraktım gitti kendi haline. Bu sabah patates kızartması BALLI süt içti. Akşam da kısır pogaca geceleri o kadarla günü tamamladik:(

ama bak hiçbirşey yemiyo değil az da olsa yiyo süt bile tok tutar onu. hasta mı olacak acaba
bizimki hasta oldu :( gece ateşi vardı hala da var ilaç da veriyorum ama duş aldırdım biraz önce

Back
X