Bebek Bezi Dosyası

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
11.535
10.034
218
29
Kızlar ben bebeğime doğduğu günden beri Prima Premium Care kullandım. ama en son 3 numara bacaktan çok sıkıp, 4 numara da büyük geldiği için çok sızıntı yapınca bir Molfix’e şans verelim dedim. Geceleri Prima Harmonies kullanıyorum ama gündüz Molfix. Ve bu bezi ben mi takamıyorum nolur yardım edin Öndeki kanatlar bezi bağladıktan sonra aşağı doğru çekiliyor ve çıkıyor. Anlatabildim umarım Ve bu yüzden mi bilmiyorum ama çok sızıntı yapıyor. Prima sadece sırttan yapıyorsu ama Molfix hem bacaktan, hem sırttan yapıyor.

Bu sorunu başka yasayan var mı? Benden kaynaklıysa bu sorun Molfix’e devam etmeyi düsünüyorum ama genel bir sorunsa Prima’ya geri dönücem.

Görsel ekliyorum. Bu bezin yeni takılmış hali. Bebek hateket ettikçe daha da toplanıyor ön kanat.

Eklentiler

• IMG_4071.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 86
Aynı sorunu ben de sleepyde yaşıyordum. Biraz daha yanlara doğru gerdirerek bağlayınca o kanatlar dışarı çıkmamaya başladı. Bu arada tavsiye ederim prima premium care pişik yapınca denedim. Dokusu daha pamuklu, sızma yapmadı ve çok ince daha rahat etti.

gerdiriyorum ama yine oluyor. cok da sıkmak istemiyorum. pişik konusunda bizde molfix de prima da pişik yapmadı. ama molfix sık sık değiştiriyorum. ilk basta gece molfix bağladığımda sabah poposu kızarık oluyordu. bu yüzden de geceleri prima harmonies kullanmaya basladık. ondan memnunum su an.

sleepy hiç denemedim bio natural olanı övdüler ama ne bilim kücük paket alıp deneyebilirim aslında

Ya bir de çocuk doktoru bi arkadaşım bez markasının sık değişiminin dermatit yaptığını söylemişti. Aslında memnunsanız gece gündüz diye ayırmadan biriyle de devam edebilirsiniz.

Ya bir de çocuk doktoru bi arkadaşım bez markasının sık değişiminin dermatit yaptığını söylemişti. Aslında memnunsanız gece gündüz diye ayırmadan biriyle de devam edebilirsiniz.
harmonies çok pahalı bu yüzden sadece gece kullanıyorum. molfix de gece boyu takılı kaldığında kızarıklık yaptı

harmonies çok pahalı bu yüzden sadece gece kullanıyorum. molfix de gece boyu takılı kaldığında kızarıklık yaptı
O zaman sıkıntı olmadıysa iyi tabi de ben onu duyunca sleepy bionaturalden naturale bile geçmedim korktum

2 bebek büyüttüm molfixle o bantlar pamuk ipliğine bağlı şekilde durup,bezide dizlerine varacak kadar dolsa bile çoğunlukla taşma yaşamadım ben
bizde çok oluyor. suna bakın asla normal değil. primada bu kadar hiç yasamadım belki ben bağlayamıyorum diye düsündüm o yüzden sordum.

Eklentiler

• B8A16D34-5ADA-4A01-A6C9-5B9BA058DEE8.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 61
bizde çok oluyor. suna bakın asla normal değil. primada bu kadar hiç yasamadım belki ben bağlayamıyorum diye düsündüm o yüzden sordum.
Cocuk üst kaliteye alışmış bünye kabul etmiyor bantları sıkı bağlayın belki denk gelmiştir veya ön ve arkadan içe kıvırın bel kısımlarını taşma olcak bi deneyin

Cocuk üst kaliteye alışmış bünye kabul etmiyor bantları sıkı bağlayın belki denk gelmiştir veya ön ve arkadan içe kıvırın bel kısımlarını taşma olcak bi deneyin
öyle deneyeyim bir de. sadece sırttan değil bacak arasından da sızdırdı bi kaç kez. bunun dısında memnunum molfixten insallah çözülür sıkıntımız

Minies dene. Temiz içerik. Molfix beni hep üzdü almak zorunda kalınca. Goo.n överdim ama gidecekmiş buralardan. Bir de arkayı daha yukarıda çekip öne az pay bırakyor olabilir misin?

Ve ben hep bantları yapıştırdıktan sonra arada 3 parmak boşluk kalacak şekilde kullandım. Göbekliydi çocuk. Hiç üstüste gelecek gibi yapmadım. Sorun yaşamadım.

Minies dene. Temiz içerik. Molfix beni hep üzdü almak zorunda kalınca. Goo.n överdim ama gidecekmiş buralardan. Bir de arkayı daha yukarıda çekip öne az pay bırakyor olabilir misin?
hayır özellikle önden kaçıyor diye önü uzun tutmaya calisiyorum. normal cırtların gelmesi gereken yere değil, aşağıya yapıştırıyorum cırtları. yine de kaçıyor. bezini açtığımda yandan ipli bikini altı gibi duruyor

Molfix normali mi bu sarısı fena değildi ama çok kalıp gibiydi. Mavisi de çok ezik büzüktü hiç sevmemiştim. Mavisiyse olabilir diyorum. Sarısı ise böyle olan bir de külot bez denenebilir diyorum.

Molfix normali mi bu sarısı fena değildi ama çok kalıp gibiydi. Mavisi de çok ezik büzüktü hiç sevmemiştim. Mavisiyse olabilir diyorum. Sarısı ise böyle olan bir de külot bez denenebilir diyorum.
maviyi kullanıyorum su an. bir de aptal gibi 2 paket aldım eğer halldemezsem bu sorunu primaya geri dönücem ona da insanın içi gidiyor o parayı verirken çok ciddi uçuruö var prima ile en yakın bebek bezi arasında fiyat olarak

bence bu kakadan dolayı taşmış senin bağlamanla alakası olduğunu sanmıyorum… ben 2 yıldır molfix kullanıyorum arada taşma yaşayınca bez değiştirdim ama problem bezde değildi.. molfix pure and soft maviden bir tık daha iyiydi ama şimdi ben de maviyi kullanıyorum.
bu arada bebiş erkek mi? öyleyse önden çok taşıyor. yüzüstü yatıyorsa önden taşıyor.

bebek erkek evet ama arkadan tasıyor. bugün mesela yüzüstü yatıyordu kaka yaptı. aldım baktım bacak arasından taşmış. bezi açtığımda tüm kaka bebeğin ön tarafındaydı.

bebeğim evet sıvı ve çok kaka yapıyor ama primada bu sorunu hiç yaşamadım. gece prima kullanıyorum mesela sabaha kadar değişmiyorum. gece 8 - sabah 7 arası takılı bez. ve asla sızdırma yapmıyor.

çok kakadan muhabbet özür dilerim ama mesela primada kaka sıvı kalmıyordu bezde. sıvı kısım emiliyor, katı kısım kalıyordu bezin üzerinde. ama molfixte kaka hiç emilmeden bezin üzerinde duruyor. açtığımda bebeğin poposu ıslak oluyor. bu yüzden sızdırıyor olabilir mi? emilmediği için sırtından pırtlıyor ya da dediğim gibi ben bağlayamıyorum bezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…