- 6 Mart 2024
- 11.535
- 10.034
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
gerdiriyorum ama yine oluyor. cok da sıkmak istemiyorum. pişik konusunda bizde molfix de prima da pişik yapmadı. ama molfix sık sık değiştiriyorum. ilk basta gece molfix bağladığımda sabah poposu kızarık oluyordu. bu yüzden de geceleri prima harmonies kullanmaya basladık. ondan memnunum su an.Aynı sorunu ben de sleepyde yaşıyordum. Biraz daha yanlara doğru gerdirerek bağlayınca o kanatlar dışarı çıkmamaya başladı. Bu arada tavsiye ederim prima premium care pişik yapınca denedim. Dokusu daha pamuklu, sızma yapmadı ve çok ince daha rahat etti.
Ya bir de çocuk doktoru bi arkadaşım bez markasının sık değişiminin dermatit yaptığını söylemişti. Aslında memnunsanız gece gündüz diye ayırmadan biriyle de devam edebilirsiniz.gerdiriyorum ama yine oluyor. cok da sıkmak istemiyorum. pişik konusunda bizde molfix de prima da pişik yapmadı. ama molfix sık sık değiştiriyorum. ilk basta gece molfix bağladığımda sabah poposu kızarık oluyordu. bu yüzden de geceleri prima harmonies kullanmaya basladık. ondan memnunum su an.
sleepy hiç denemedimbio natural olanı övdüler ama ne bilim kücük paket alıp deneyebilirim aslında
harmonies çok pahalıYa bir de çocuk doktoru bi arkadaşım bez markasının sık değişiminin dermatit yaptığını söylemişti. Aslında memnunsanız gece gündüz diye ayırmadan biriyle de devam edebilirsiniz.
O zaman sıkıntı olmadıysa iyi tabi de ben onu duyunca sleepy bionaturalden naturale bile geçmedim korktumharmonies çok pahalıbu yüzden sadece gece kullanıyorum. molfix de gece boyu takılı kaldığında kızarıklık yaptı
ben de korktum şimdiO zaman sıkıntı olmadıysa iyi tabi de ben onu duyunca sleepy bionaturalden naturale bile geçmedim korktum
bizde çok oluyor. suna bakın asla normal değil. primada bu kadar hiç yasamadım2 bebek büyüttüm molfixle o bantlar pamuk ipliğine bağlı şekilde durup,bezide dizlerine varacak kadar dolsa bile çoğunlukla taşma yaşamadım ben
Cocuk üst kaliteye alışmış bünye kabul etmiyorbizde çok oluyor. suna bakın asla normal değil. primada bu kadar hiç yasamadımbelki ben bağlayamıyorum diye düsündüm o yüzden sordum.
öyle deneyeyim bir de. sadece sırttan değil bacak arasından da sızdırdı bi kaç kez. bunun dısında memnunum molfixtenCocuk üst kaliteye alışmış bünye kabul etmiyorbantları sıkı bağlayın belki denk gelmiştir veya ön ve arkadan içe kıvırın bel kısımlarını taşma olcak bi deneyin
hayır özellikle önden kaçıyor diye önü uzun tutmaya calisiyorum. normal cırtların gelmesi gereken yere değil, aşağıya yapıştırıyorum cırtları. yine de kaçıyor. bezini açtığımda yandan ipli bikini altı gibi duruyorMinies dene. Temiz içerik. Molfix beni hep üzdü almak zorunda kalınca. Goo.n överdim ama gidecekmiş buralardan. Bir de arkayı daha yukarıda çekip öne az pay bırakyor olabilir misin?
benim de üst üste gelmiyor ama aralarında anca bir parmak boşluk varVe ben hep bantları yapıştırdıktan sonra arada 3 parmak boşluk kalacak şekilde kullandım. Göbekliydi çocuk. Hiç üstüste gelecek gibi yapmadım. Sorun yaşamadım.
Molfix normali mi bu sarısı fena değildi ama çok kalıp gibiydi. Mavisi de çok ezik büzüktü hiç sevmemiştim. Mavisiyse olabilir diyorum. Sarısı ise böyle olan bir de külot bez denenebilir diyorum.hayır özellikle önden kaçıyor diye önü uzun tutmaya calisiyorum. normal cırtların gelmesi gereken yere değil, aşağıya yapıştırıyorum cırtları. yine de kaçıyor. bezini açtığımda yandan ipli bikini altı gibi duruyor
maviyi kullanıyorum su an. bir de aptal gibi 2 paket aldımMolfix normali mi bu sarısı fena değildi ama çok kalıp gibiydi. Mavisi de çok ezik büzüktü hiç sevmemiştim. Mavisiyse olabilir diyorum. Sarısı ise böyle olan bir de külot bez denenebilir diyorum.
bebek erkek evet ama arkadan tasıyor. bugün mesela yüzüstü yatıyordu kaka yaptı. aldım baktım bacak arasından taşmış. bezi açtığımda tüm kaka bebeğin ön tarafındaydı.bence bu kakadan dolayı taşmış senin bağlamanla alakası olduğunu sanmıyorum… ben 2 yıldır molfix kullanıyorum arada taşma yaşayınca bez değiştirdim ama problem bezde değildi.. molfix pure and soft maviden bir tık daha iyiydi ama şimdi ben de maviyi kullanıyorum.
bu arada bebiş erkek mi? öyleyse önden çok taşıyor. yüzüstü yatıyorsa önden taşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?